Jump to content
Dogomania

Jesienne Zawody Agility w Olsztynie Nieoficjalne

Recommended Posts

Posted

Bardzo ciesze sie, ze sie Wam podobalo. Do wiosny troche czasu jest....zobaczymy ;)
Wlasciciel stadionu niestety stwierdzil, ze sobotnia pogoda nie nadawala sie na przeprowadzenie takiej imprezy i wiecej nikogo tam nie wpusci. Na szczescie sytuacja jest na tyle zalagodzona, ze mozemy tam nadal trenowac ipo, a na zawody znajdziemy inna miejscowke.

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):

Wlasciciel stadionu niestety stwierdzil, ze sobotnia pogoda nie nadawala sie na przeprowadzenie takiej imprezy i wiecej nikogo tam nie wpusci. Na szczescie sytuacja jest na tyle zalagodzona, ze mozemy tam nadal trenowac ipo, a na zawody znajdziemy inna miejscowke.

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

I jeszcze jedna rzecz, o ktorej chcialam powiedziec, a poprzednio mi umknelo.

DZIEKUJE BARDZO ZA PRZEPIEKNY PREZENT !!!!!!! Ciesze sie jak male dziecko :lol: :) :) Jest przepiekny, moge na niego patrzec caly dzien!

:)

Posted

O to chodzilo ;) Zeby kazdy mogl sie cieszyc jak dziecko ;)

A ja chcialam jeszcze podziekowac (bo zupelnie mi wylecialo z glowy) wendce za przywiezienie tunelu :Rose:

PS. czy tworca pysznej salatki moze dac ujawnic przepis?? :modla:

Posted

[quote name='marzenad']
DZIEKUJE BARDZO ZA PRZEPIEKNY PREZENT !!!!!!! Ciesze sie jak male dziecko :lol: :) :) Jest przepiekny, moge na niego patrzec caly dzien!
No to super że sie podoba szczerze to miałam ochotę sobie ten kalendarzyk z cassy przywłaszczyć .

Posted

saJo napisał(a):
To dlatego tak dlugo Cie nie bylo :mad: Probowalas uciec z prezentami dla sedziow :mad: Dobrze, zenie pojechalas sama i nasz dzielny kierowca z reka w gipsie dal rade Cie powstrzymac :evil_lol:

ups... wydało się :oops:

Posted

cyber_zbir napisał(a):
http://dimico.pl/images/zawody/IMG_9757.jpg

Uroki biegania z dwoma psami,od zelastwanawet nie mozna sie wyprostowac :evil_lol:

cyber_zbir
Dawaj fotki: "przed" i "po"

Posted

kurde bylem po 14 jak lunelo to do miasta prawie,ze plynac trzeba bylo, tunel na zatorz fajny jak sie nie doszlo do konca i popatrzylo,moja pierwsza mysl ***** zalewa mnie :D i ***** cofalem sie z powrotem do domu,ehh do dzis zaluje,ze tego samego dnia mialem pieprzony egzam na ktorym uslyszalem pytanie to co pan umie :D to ***** zbyt latwe pytanie bylo i dostalem 3 :(

Posted

[quote name='cyber_zbir']a tutaj Fiona troszkę zaszalała:

moje szurniente biedactwo :evil_lol:

cyber_zbir z śmiesznych fotek masz taką fajną Zuzy :diabloti: i gdzie Saba z języczkiem :cool3: