ciapuś Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Bardzo się starałam ,ale innego zdjęcia zbigniewowi nie da się zrobić Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Wygląda zachęcająco. Postaram się zaprosić sąsiada do siebie i pokazać mu Zbigniewa ( brzmi dość dwuznacznie :D) Quote
Szyszka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No Czarodziejko, rzeczywiście dwuznacznie:evil_lol: Tylko jak go wyciągnąć z tej budy???? Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jeśli Zbigniew się spodoba, to będzie się musiał poświęcić i pozostawić schroniskowemu wetowi swój zbędny % ciała i wtedy na pewno wyjdzie, albo go wyprowadzą...Oby delikatnie. Quote
Szyszka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Najwyżej sie go z buda przewiezie :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Mówicie, że łagodny i kochany? Quote
Szyszka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Spójrz w te oczy one wszytko powiedza Quote
ciapuś Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Jak dobrze pojdzie to dzisiaj Janek pojedzie do mnie i zwolni się buda Będe nalegać aby Zbigniewa tam przenieść Quote
ciapuś Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Niestety buda przypadła innej bidzie ale rozmawiałam z opiekunem boksu i powiedział że Zbigniew to oaza spokoju i zero agresji Wszedł do boksu i zaprezentował nam Zbigniewa A oto i Zbigniew Quote
szajbus Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czarodziejko, zobacz jaki z niego przystojniak. W sam raz na sołtysowego psa. Oczaruj tego faceta, niech popatrzy jakie cudenko chowa sie w budzie. Quote
Czarodziejka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Popedałowałam dziś z dobrą nowiną do sąsiada, że jest dla niego idealny pies. Poprosił o tydzień na przemyślenie spraw organizacyjnych, bo jeszcze nie mają kojca. Mam nadzieję, że sąsiad się nie rozmyśli. W gospodarstwie jest jeszcze jeden pies, ale niesamowicie łagodny, zadbany, ma błyszczącą dłuższą sierść ( na wsi zazwyczaj psy mają sierść matową). Zgadzał się z poprzednikiem, na którego miejsce ewentualnie przyjedzie Zbyś, a który ze starości przeniósł się za TM. Na zdjęciach Zbigniew prezentuje sie pięknie - musi ich ująć! Quote
Czarodziejka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 szajbus napisał(a):Czarodziejko, zobacz jaki z niego przystojniak. W sam raz na sołtysowego psa. Oczaruj tego faceta, niech popatrzy jakie cudenko chowa sie w budzie. Fundamentalny argument, Szajbus :happy1::ylsuper: Quote
Szyszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No cudny i taki jakby pogodny bardziej:) Quote
Czarodziejka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Może wyczuwa subtelny zapach nadziei.... Quote
szajbus Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Mamy nadzieje, ze rozmowy cioteczki Czarodziejki będą owocne. W każdym razie trzymamy baaaaardzo mocno kciuki. Quote
Czarodziejka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pozostaje nam czekać obiecany tydzień na przemyślenia pana sołtysa. Quote
szajbus Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Panie SOŁTYSIE kochany, takiego psiaka to nawet wójt by się nie powstydził.:modla::modla::modla: Quote
Szyszka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Oj, no jasne. Taki Zbysio to powód do domu. Taka kochana mordeczka :loveu: Quote
ewatonieja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a ja sobie tak niesmiało zaglądam do budy, a tam siedzi Zbigniew i mi sie przygląda jak by mnie chciał zjeśc, grzecznie prosze Zigniew chodzmy na spacer, nie drgnął nawet, nie wzruszony, wiec go lekko pociągnełam za łancuch i się ruszył i od razu przylepił się do mnie , taka to psia przylepa spacerek był krótki,bo Zbigniew utyka na przednia lewą nogę zmeczony po spacerze Quote
Szyszka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jęzor jak krawat, ale lepiej wygląda poza budą :loveu: A wiadomo co z tą łapichną? Quote
ewatonieja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 nie wiadomo bo ja tylko na chwile byłam, i jeszcze mu z oka cieknie, co ja myslałam ze to jakas zaćmo jaskra Quote
Recommended Posts