ciapuś Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Natalko u Zbigniewa jest podejrzenie dysplazji ,konkretnie będzie wiadomo dopiero po prześwietleniu a to zrobimy może w następnym tygodniu Quote
Czarodziejka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zbynio czeka, a Szarik już w nowym domku:) Na powitanie wyszedł Foksik, jego nowy brat i z miejsca przyjął uległą pozycję, więc było miło i zgodnie :D Jeden z kotów ratował się co prawda ucieczką na drzewo, ale skończyło się dobrze. P.Sołtys powiedział, że Szarik może koty dowoli gonić, bo jest ich liczba niepoliczona - przy 9 dali sobie spokój. Koty są dzikie i schodzą się do mleka i do ciepła w stodołach. Zresztą Szaruś na pewno krzywdy nie zrobi, tylko sobie pogoni i poszczeka. Na dobry początek nowa pani podgrzała w garze jedzonko, którego ilość wprawiła w osłupienie wszystkich, którzy z Szarikiem przyjechali. A pisałam, że tego na pewno mu nie zabraknie ;) Pożegnanie było łzawe, ale będzie mu dobrze. Pies jest teraz uwiązany na lince. Ciapek sama dopilnowała, żeby było jak należy :mad: Ma też swoją budę, która stoi w wielkiej stodole, a której wrota są wciąż otwarte. Jest to na początku konieczne - zanim Szarik się nie przyzwyczai. Potem, jak jego mniejszy kolega, będzie sobie chodził luzem, a spał tam, gdzie mu się akurat zrobi błogo. Myślę, że to będzie udana adopcja. Taką mam nadzieję :-? Quote
Szyszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No fantastyczne nowiny:multi::multi::multi:. Szariku dużo, dużo szczęścia Ci życzę. Quote
ewatonieja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zbigniew zażywa kąpieli słonecznej,dostał tez nową wieksza budę, potrzebne kołdra,albo ciepłe stare ciuchy zeby mu dupka nie zmarzła Quote
szajbus Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ciesze się, ze Szarik juz w nowym domku. Wiem cioteczko, że kto jak kto, ale ty już będziesz miała oko na psinę pana sołtysa. Zbyniu mam nadzieję, że buda ci się podoba, a teraz biegniemy na spacerek przypomnieć sie wszystkim/ Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ewatonieja napisał(a):Zbigniew zażywa kąpieli słonecznej,dostał tez nową wieksza budę, potrzebne kołdra,albo ciepłe stare ciuchy zeby mu dupka nie zmarzła Jak pięnie wygląda w tym słoneczku. Quote
ciapuś Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Bardzo dziękuje Ha dwa o oraz Czarodziejce za pomoc w znalezieniu domu dla Szarika Quote
Czarodziejka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja myślałam, że Ha dwa O to ta słodka blondi, a to facet jest :D Quote
Aleksandra_B Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jaki cudny psiak, mam nadzieję, że znajdzie ciepły kąt. Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czarodziejka napisał(a):Ja myślałam, że Ha dwa O to ta słodka blondi, a to facet jest :D Nie, no bo się przewróce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha dwa o, w takim razie dzięujemy cioteczce i wujkowi:loveu: Quote
moumine Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ech... :( biedactwo. :( czekanie go w końcu wykończy. :( Quote
szajbus Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nikt nie reflektuje na takiego przystojniaka jakim jest Zbigniew? Nie wierzę! Quote
Szyszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Domki obudźcie się, to nie czas na zapadanie w zimowy sen Quote
Recommended Posts