Katcherine Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 tanitka napisał(a):no to zapraszam;) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6936311#post6936311 Oooooo nastepny jamnis ktory zostanie u Tanitki :p slicznosci :loveu: ps. zostanie bo wyzly to schodza wszystkie ale....jamniki zostaja na drodze losowania- ktorys z kolei :cool3: Quote
tanitka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 dzisiajsze wieści z Krakowa:lol:: Wszystko w najlepszym porządku. Sepia już 10- ty dzień po sterylizacji, jutro idziemy zdejmować szwy. Odzyskała już siły, szalała teraz w górach, że aż byłam zdziwiona. Śmiesznie wyglądała w kubraczku... Tyle tylko, że trochę schudła- dwa dni nic nie jadła, poza tym pewnie organizm potrzebuje więcej dla odbudowy; nic to, szybko nadrobi. Rana pięknie się goi, w ogóle wszystko potoczyło się nadspodziewanie dobrze, trochę się obawiałam. Bardzo się już owłosiła, z każdym dniem coraz bardziej nas zachwyca. A pisałam, że klamki potrafi otwierać? Znakomicie się bawi z innymi pieskami, no i oczywiście szaleje za piłką i patykami. Koty i gołębie też świetne do gonienia, chociaż ta zabawa jest zakazana (niezbyt surowo). Zrobiłam jej parę zdjęć, ale niestety nie odzwierciedlają w pełni jej piękna. Wyślę jak tylko znajomy mi je udostępni. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Goska76 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :B-fly::B-fly::laola: żeby tak wszystkie adopcje miały taki finał...... Myzianki dla Sepii !!!!!!!!:) Quote
tanitka Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 no czekam, czekam tez z niecierpliwością. Ona pewnie już tak wyglada za ja sama bym jej nie poznała:roll: Quote
tanitka Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 METAMORFOZA!!!!:loveu: PRZED: PO: Quote
Recommended Posts