Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki, ale się nabluzgałam muszę przyznać, bo albo mi czcionka zmieniała się w jakieś krzaczki albo znikało coś albo coś się pogrubiało, dramat.yhm i tuszu nie mam w drukarce.no super

Posted

no to Brenda, teraz już Kreta, koty ma gdzieś. bardziej interesują ją ich miski:lol:kociaki były przepięękne, mała je powąchała tylko i olała. państwo bardzo mili, mieszka tam pan, pani, babcia i te 2 koty i jeszcze córka ma wrócić z Irlandii. poprzedni piesek miał raka, był operowany ale przerzuty i cierpiał więc został uśpiony. mała nie będzie zostawała sama w domu i będzie miała spacerki 5 razy dziennie oraz dobre jedzonko. straszyłam jak umiałam, że jest niewychowana, że może nasikać, na to że włazi na stół i zjada z talerza pani powiedziała, że nie szkodzi, bo poprzedni pies jadł z talerza razem z babcią...zostawiłam ją tam dziś i na jutro się umówiłam, że przyjdę zobaczyć czy wszystko okej. kciuki dalej potrzebne

Posted

pewnie, że zostaw. przyszedł mi do głowy taki pomysł, żeby wystawiać na allegro pieski, które cieszyły się dużym zainteresowaniem, w typie ras, nawet takie, które już mają domki i w ten sposób odławiać ludzi, którzy chcą psa i szukają, wypytywać jakiego dokładnie chcą psiaka i proponować jakieś. bo nie wszystkie psiaki są powystawiane a mało kto ze zwykłych śmiertelników wie ile psów szuka domów i ile psów w typie różnych ras jest do wzięcia

Posted

Fochistko mi się ten pomysł nie zabardzo widzi, zwłaszcza jak ktoś zobaczy swojego psa na allergo. Ja tam bym Deniska w życiu nie wystawiła, jeszcze go jego poprzedni właściciel zobaczy... Lepiej robić tym, które szukają domów, ew. można podsyłać ludzią pododbne pieski. Dużo ludzi chce tego co zobaczyli i żadnego innego. Zresztą już dawno tak robimy, że wsytawiając psa który szuka domu i dużo ludzi dzwoni to się jeszcze coś "upycha"

Posted

fochistka napisał(a):
no to Brenda, teraz już Kreta, koty ma gdzieś. bardziej interesują ją ich miski:lol:kociaki były przepięękne, mała je powąchała tylko i olała. państwo bardzo mili, mieszka tam pan, pani, babcia i te 2 koty i jeszcze córka ma wrócić z Irlandii. poprzedni piesek miał raka, był operowany ale przerzuty i cierpiał więc został uśpiony. mała nie będzie zostawała sama w domu i będzie miała spacerki 5 razy dziennie oraz dobre jedzonko. straszyłam jak umiałam, że jest niewychowana, że może nasikać, na to że włazi na stół i zjada z talerza pani powiedziała, że nie szkodzi, bo poprzedni pies jadł z talerza razem z babcią...zostawiłam ją tam dziś i na jutro się umówiłam, że przyjdę zobaczyć czy wszystko okej. kciuki dalej potrzebne

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

no to Kreta oficjalnie ma nowy domek:)umowa podpisana, pani na sterylkę się zgadza tylko trzeba znaleźć weta, który zrobi to tanio, rozłoży na raty...wczoraj mała tyle się najadła tego kociego jedzenia i jeszcze dostała wieczorem michę, że w nocy narobiła u babci na dywanie:oops:ale plus tego taki, że kociej michy już się nie tyka:)Kinga, obrożę i smyczkę narazie zostawiłam, jak pani kupi szeleeczki to odbiorę i ci oddam.

Posted

e nie nie potrzebuje tego mam tyle tego że mi nie potrzeba co chwile jak zobacze super cudo w sklepie to kupuje dla mojej suni :p
Specjalnie dałam takie które mi już nie potrzebne ,smycz stara po kocie ,obroza nowa ,ale za grosze kupiona:)

Posted

no dobrze, to im przekażę, że mają bonusa:)smycz i tak muszą kupić bo ten mały zaprzęgowiec raz tak szarpnął, że karabinek się wygiął i mała sobie pobiegała:roll:pani Krety mówiła, że na spacerze spotakała znajomą dogomaniaczkę p.Beatę, która obiecała mieć na wszystko oko:cool3:

Posted

pani właśnie napisała, że Kreta zachowuje się okej, był problem bo chodziła za panią krok w krok a babcie trochę olewała i jak pani musiała wyjść na chwilę to urządzała niezły koncert pod drzwiami mimo, że babcia była w domu.teraz pisze, że już nie chodzi za nią krok w krok i poczuła się pewniej, chyba można zmienić temat i przenieść małą do działu"w nowym domu":razz:

Posted

Witam... znalazlam dzis pieska! Ma ok 2-3 miesiace i trudno mi okreslic czy to PINCZER miniaturowy czy sredni! Pinczerkiem jest na pewno, mam zdjecia jednak nie umiem wstawic jesli bylaby osoba chetna i moglaby mi pomoc to zdjecia przesle na mail! Piesek jest malutki i baaardzo sliczny czekoladowy- podpalany na rudo :D SZUKA OCZYWISCIE DOMKU!

Posted

wyślę go ludziom, którzy odezwali się dziś na mejla o Brendę, może on się spodoba, jeśli to miniaturka i ma 2-3 mce to powinna to być drobinka mieszczącą się na dłoni niemalże

Posted

[quote name='Asior']podeślij mi na maila asior13@gmail.com
Juz komus wyslalam ale tobie rowniez wysle bo w dwoch miejscach dalam ogloszenie... nie bardzo wiem gdzie mam dac dokladnie bo tu nie bywam czesto. Wysylam w tym momencie jak ich nie bedzie to prosze wstaw