fochistka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 mała ma lekki stan zapalny, który jest spowodowany raczej przez to, że rzadko sika a nie na odwrót. lekko podwyższone leukocyty i mocz gęsty. prawdopodobnie to dlatego, że mała była odwodniona. dziś sikała już dwa razy, dodam że na polku:cool3: i znacznie więcej wypiła. szukamyyyyyyyyyyyyyy domkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
fochistka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kinga możesz mienić tytuł wątku żeby tam było że sunia mix pinczerka?bo ona jest bardzo do pinczerkka podobna Quote
fochistka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 fenks:)był telefon od pani, która wypatrzyła małą na allegro. powiedziała, że się zastanowi. czy w razie czego ktoś mógłby iść ze mną do potencjalnych właścicieli?nie mam doświadczenia w wyadpotowywaniu pieska, nie wiem czy potrafiłabym powiedzieć komuś, że nie dam wam tej suni bo coś tam coś tam... Quote
Asior Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 zależy gdzie :) jak będzie w miare łatwy dojazd to mogę z Toba podjechać :) Quote
fochistka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 super Asior ,no tak bym chciała najlepiej żeby to Kraków był..hehe z kumpelą nazwałyśmy małą roboczo Brenda. mam taką sąsiadkę piętro wyżej, która mi zawsze robi na złość i strasznie jej nie trawię, jej wnuczek nazywa się Brendon i teraz ona woła małego Breeeeeeeeeendon a my na psice Breeeeeeeeeeeeenda a ona :angryy: Quote
Asior Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ehehehehheheh pewnie.. niech sie babsko wkurza :D Quote
malagos Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 fochistka napisał(a):super Asior ,no tak bym chciała najlepiej żeby to Kraków był..hehe z kumpelą nazwałyśmy małą roboczo Brenda. mam taką sąsiadkę piętro wyżej, która mi zawsze robi na złość i strasznie jej nie trawię, jej wnuczek nazywa się Brendon i teraz ona woła małego Breeeeeeeeeendon a my na psice Breeeeeeeeeeeeenda a ona :angryy: Małe złośliwce :p :evil_lol: A co to za imię Brendon? Pasuje do pudla. Quote
fochistka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Brendon Lee to jeszcze by było ok, obawiam się raczej że to ku czci Brendona z bewerli hils....wnusia nazywa się Irma, nie wiem ku czyjej czci, nie znam się na serialach:lol: Quote
fochistka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Brenda zrobiła dziś na polku 3 siku:multi: Quote
black sheep Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 zmieniłam:) http://www.allegro.pl/item230388268__sliczna_suczka_jak_ratlerek_.html w treści ogłoszenia zostawiłam ratlerek i tylko dodałam pinczerek, bo niektórzy szukaja wyszukiwanie, i jak wpiszą ratlerek to im wyskoczy;) PS. dwie osoby obserwują:) Quote
fochistka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dzięki:)zobaczymy czy ta pani się odezwie. a tak w ogóle to o co powinnam zapytać jeśli ktoś zainteresowany zadzwoni? Quote
AniaB Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 zapytaj czy mieli psa, i co sie z nim ew. stało (uciekł, oddali, uśpili..?), czy są przygotowani na niewygody typu jezdzenie do weta, biegunki, sikanie w domu.. itp.. Jakie warunki zapewnią psu (buda, kanapa? łańcuch?) Czy mają inne psy - przy budzie np..? Tylko wszystko na spokojnie..zeby nie odczuli ze to przesłuchanie - wtedy wiecej powiedzą.. Quote
Jagienka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 I zapytaj co sądzą o sterylizacji!!! Ze względu na wiek małek sterylka będzie musiała byc przeprowadzona juz w nowym domu... Quote
fochistka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ta mała to jest dziwna:)taka jakaś przyjazna jak na małego pieska. zazwyczaj te pikusie małe to są takie szczekacze co łapią za nogawkę, ludzie jak koło nas przechodzą się jej boją hehe bo ona chce każdego zwąchać kto przechodzi i od razu ręka do góry żeby nie ugryzła czasem a dzieci lepiej przeprowadzić na druga stronę ulicy:evil_lol: a ona wogóle nie szczeka jak ktoś puka, jak gadam z kimś obcym na klatce to wącha ale zero agresji. szczeka tylko na mnie jak coś jem żebrak okropny:angryy: myślicie że ona się zmieni pod tym względem?w sumie to już nie jest taka malutka i może jej tak zostanie, fajnie by było Quote
Jagienka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ja mysle, że jeszcze jest troche pod wpływem tych wszytsch przezyć... i złych i dobrych... z psiaka wychodzi szatan dłuuugo, spokojnie :cool3: z mojego psa wyszedł po roku i najgorsze jest to, ze został... :diabloti: Quote
fochistka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 szukam pana dobrego kochanego:cool3: Quote
fochistka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 wczoraj jak spacerowałam z małą zobaczyłam w bloku obok mojego na parterze psa zamkniętego na balkonie.ma tam zrobioną budę...pomyślałam sobie, że może zamykają go jak wychodzą gdzieś albo co...ale teraz widzę, że w pokoju się świeci, zasłony pozasłaniane a ten piesek tam siedzi sam na balkonie zamknięty, taki samotny:(jest dość duży, chyba raczej starszy bo miał siwy pyszczek.... Quote
karusiap Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ludzie sa nie normalni:angryy: buda na balkonie... ciotka przyuwaz czy oni go wogole biora do domu czy na spacery.... kuzwa no stroza sobie zrobili:angryy: :angryy: Quote
black sheep Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Co za pomysły... no coment A sunia śliczna:) Quote
fochistka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 no właśnie ja tego psa nigdy nie widziałam wcześniej, a znam psy w okolicy.i do tego on jest starszy raczej, więc albo pojawił się tu niedawno i oni go wyprowadzają tylko ja nie zauważyłam go, albo nigdy nie wychodzi, może na ogródek tylko?było ciemno ale on mi z figury wyglądał no coś bokserowatego. dziś spróbuje zrobić mu zdjęcia. wątpię czy go wpuszczają do domu skoro zrobili mu budę..to jest taki podłużny balkon a buda obita blachą. płakać mi się chciało jak widziałam zasłonięte zasłony, za nimi telewizor włączony, pewnie rodzinka ogląda sobie tv w ciepełku a tu na balkonie tylko ciemna sylwetka samotnego psiaka Quote
Recommended Posts