Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdy jechałam ze schroniska,wynikło zamieszanie na przystanku,chcac sprawdzic o co chodzi wyszłam ,okazalo się ze strasza pani,była swiadkiem jak przed sekundą,facet wyją pieska z wielkiej siatki zostawił ją na przystanku i sobie pojechal poprzednim tramwajem,jak pani tłumaczy ,ludzie zwracali uwage temu panu,ale on na nich nie wzracal uwagi,pan z tramwaju w którym jechałam zaproponował pani zeby po zostawła na trawie przy ruchliwej ulicy ,sunia byla bardzo przestraszona,gdy wziełam ja na rece wtuliła sie do mnie i cicho siedziała,chcąc nie chca wziełam sunie ze sobą,odziwo mama do mnie nnie miała pretęsji,tylko mam jej jak najszybciej znalesc dom ,za tydzien ide do szkoły i jej nie moge trzymac dłuzej niż tydzień,bo sie nie lubią z moją sunią,teraz mieszka w łazience(mam dosc duża z oknek)ale te drzwi do lazienki raz mi sie za mykają ,a raz sa za szerokie i jeszcze 2 tyg temu sie zamykaja ,teraz juz nie (takie dziwaczne te drzwi)no i mam kłopt z zamknieciem ich teraz podlozyłam tam 5l zwirek,ale musze miec to pod kontrolą ,sunia jest mała miesci sie w kocich szeleczkach,mozna ja wszedzie ze sobą brac ,bo na rekach uwielbia siedziec ,nie umie chodzic po schodach sztywnieje mi na polku,zato w domu jest milutka,jest to wyrosniety szczeniak ma jeszcze jednego mleczaka
POSZUKUJEMY DOMU TYMCZASOWEO LUB STAŁEGO
BARDZO PILNE!!!

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostalam fotki do wtawienia ale juz tlumacze moj prblem...umiem wstawiac tylko przez fotosik,a on nie przyjmuje zdjec z rozszerzeniem bpm czycos ta tylko z jpg...a tylko jedno jest takie...w zwiazku z tym prosze o pomoc osobe bardziej sprytna,ktorej przesle fotki do wstawienia:oops:

Posted

nie mam pijecia co do załatwiania sie jeszcze się nie załatwila ani w domu ani na polu na polu niechce mi chodzic,a tak to jest bardzo spokojna ma z 7kg teraz spi mi na kolanach to taki kanapowiec
jej ibie od dziś brzmi ZUZIA:p

Posted

mała już u mnie, śpi na kolankach. jest trochę zapchlona ale znalałam starą obroże przeciwpchelną i łudzę się, że działa:)jutro kupię kropelki.i kupkę zwaliła w kuchni od razu, bobki jak kamyczki twarde.no i of kors najfajniej jest na łożku i na kolankach:)badzo prosimy o wszelkie ogłoszenia

Posted

byłyśmy na spacerku ale mała nie zrobiła siku, nie umie chodzić na smyczy wogóle, bardzo się ucieszyła na widok mojego brata, zupełnie nie wiem czemu:roll: ale szybko zajarzyła fe i nie wchodzi na łóżko jak jej powiem fe.tzn wtedy idzie do drugiego pokoju i tam wchodzi:)tekścik zaraz zmontuje tylko dajcie pomyśleć

Posted

Człowiek wysiadł z tramwaju w centrum miasta, na oczach wielu ludzi wyjął ją z reklamówki, posadził na przystanku i odjechał bez słowa.reklamówkę zabrał...była więcej warta od psa.
Jest młodziutka, jeszcze szczeniak, maleńka jak latlerek "podręczna" suczka. Jeśli chcesz przygarnąć ufnego i przyjaznego pieska zadzwoń

takie napisałam, może Kinga coś doda.jutro w świetle dziennym porobię fotki na których widać jaka jest malutka bo na tych co są wygląda na wielką:)

Posted

[quote name='fochistka']Człowiek wysiadł z tramwaju w centrum miasta, na oczach wielu ludzi wyjął ją z reklamówki, posadził na przystanku i odjechał bez słowa.reklamówkę zabrał...była więcej warta od psa.

:flaming:...........................

Posted

miałam coś dodać do allegro ale myśle ze jest ok
mozna zmienic z ,,centrum krakowa" na ,,sunia została wyżucona na jednym z nowohuckich przystanków":p ,no i czekamy na fotki:multi: bo moje były nieudane
i nie posadził tylko wyżucił siedział skulona pod ławką

Posted

dooobra tam szczegóły:)najważniejsze żeby allegro było. mała spała grzecznie cała noc na swoim posłanku, mój brat stanął z podejrzliwą miną i zapytał co ten pies taki grzeczny jakiś?bo zazwyczaj wszelkie moje były lekko szurnięte:p szła ładnie teraz na polku, nie zapierała się już, tylko siku ni ma. ani troszku.wczoraj tez nie robiła ani u Kingi ani u mnie...

Posted

prawda ze boskaa:razz:
kurde kiedys to szukałam takich bid po ulicach teraz nie szukam i same się znajdują,a mialam wsiasc w jedynke ale karmiłam ptaki tam jeden przystanek za pocztą,babka mi sprzedała suchego precla to niech sie nie zmarnuje:d wiec pojechalam 75 i sobie fartem trafiłam na te całe zdarzenie,a teraz u mojej mamy w pracy tez wiedza ze do schroniska jezdze i jak wynajda jakąs bide to dzwonią do mojej mamy np z tymi kotaki,był jeszcze jakis onek na działkach ale ktos się go pozbył

A z tym siusianiem to nie dobrze,pije ci wode?? bo u mnie nie chciała,nie wiem co jej tam dawali ,mleko czy jakies zupy ??suchego nie umie jesc nie wie jak pogrysc,trzeba jej dawac jakies puszki lub miesko z ryzem i marchewką