miniulka91 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Gdy jechałam ze schroniska,wynikło zamieszanie na przystanku,chcac sprawdzic o co chodzi wyszłam ,okazalo się ze strasza pani,była swiadkiem jak przed sekundą,facet wyją pieska z wielkiej siatki zostawił ją na przystanku i sobie pojechal poprzednim tramwajem,jak pani tłumaczy ,ludzie zwracali uwage temu panu,ale on na nich nie wzracal uwagi,pan z tramwaju w którym jechałam zaproponował pani zeby po zostawła na trawie przy ruchliwej ulicy ,sunia byla bardzo przestraszona,gdy wziełam ja na rece wtuliła sie do mnie i cicho siedziała,chcąc nie chca wziełam sunie ze sobą,odziwo mama do mnie nnie miała pretęsji,tylko mam jej jak najszybciej znalesc dom ,za tydzien ide do szkoły i jej nie moge trzymac dłuzej niż tydzień,bo sie nie lubią z moją sunią,teraz mieszka w łazience(mam dosc duża z oknek)ale te drzwi do lazienki raz mi sie za mykają ,a raz sa za szerokie i jeszcze 2 tyg temu sie zamykaja ,teraz juz nie (takie dziwaczne te drzwi)no i mam kłopt z zamknieciem ich teraz podlozyłam tam 5l zwirek,ale musze miec to pod kontrolą ,sunia jest mała miesci sie w kocich szeleczkach,mozna ja wszedzie ze sobą brac ,bo na rekach uwielbia siedziec ,nie umie chodzic po schodach sztywnieje mi na polku,zato w domu jest milutka,jest to wyrosniety szczeniak ma jeszcze jednego mleczaka POSZUKUJEMY DOMU TYMCZASOWEO LUB STAŁEGO BARDZO PILNE!!! Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 czy ktos da rade pomoc???moze choc finansowo ktos wesprze,przydaloby sie by zobaczyl ja lekarz.odpchlil,odrobaczyl...potem szczepienie... Quote
fochistka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ile ona może mieć?umie załatwiać się na polku czy zdaża jej się w domu? Quote
piekielnyaniolek18 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Przydałyby się zdjęcia psiaka i jak już karusiap wspomniała udać się z małą do weta odpchlić i odrobaczyć Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 dostalam fotki do wtawienia ale juz tlumacze moj prblem...umiem wstawiac tylko przez fotosik,a on nie przyjmuje zdjec z rozszerzeniem bpm czycos ta tylko z jpg...a tylko jedno jest takie...w zwiazku z tym prosze o pomoc osobe bardziej sprytna,ktorej przesle fotki do wstawienia:oops: Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='sugarr']zak.monika@gmail.com :) dziekuje,juz sa;) na zdjeciach podobno jest wieksza niz w rzeczywistosci Quote
miniulka91 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 nie mam pijecia co do załatwiania sie jeszcze się nie załatwila ani w domu ani na polu na polu niechce mi chodzic,a tak to jest bardzo spokojna ma z 7kg teraz spi mi na kolanach to taki kanapowiec jej ibie od dziś brzmi ZUZIA:p Quote
black sheep Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Fajna Zuzia, podobna do mojej Majki;) Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Owieczko znajdziesz chwilke na zrobienie allegro???:cool3: :loveu: Quote
black sheep Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Si si Miałam to proponować, poproszę o tekścik Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 miniulka pojechala zawiesc Zuze do fochistki na DT:multi: jak wroci to prosimy,ktoras z dziewczyn znajacych psinke o tekscik... Quote
fochistka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 mała już u mnie, śpi na kolankach. jest trochę zapchlona ale znalałam starą obroże przeciwpchelną i łudzę się, że działa:)jutro kupię kropelki.i kupkę zwaliła w kuchni od razu, bobki jak kamyczki twarde.no i of kors najfajniej jest na łożku i na kolankach:)badzo prosimy o wszelkie ogłoszenia Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: dziewczyny dajcie tekscik,owieczka oglosi na allegro Quote
fochistka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 byłyśmy na spacerku ale mała nie zrobiła siku, nie umie chodzić na smyczy wogóle, bardzo się ucieszyła na widok mojego brata, zupełnie nie wiem czemu:roll: ale szybko zajarzyła fe i nie wchodzi na łóżko jak jej powiem fe.tzn wtedy idzie do drugiego pokoju i tam wchodzi:)tekścik zaraz zmontuje tylko dajcie pomyśleć Quote
fochistka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Człowiek wysiadł z tramwaju w centrum miasta, na oczach wielu ludzi wyjął ją z reklamówki, posadził na przystanku i odjechał bez słowa.reklamówkę zabrał...była więcej warta od psa. Jest młodziutka, jeszcze szczeniak, maleńka jak latlerek "podręczna" suczka. Jeśli chcesz przygarnąć ufnego i przyjaznego pieska zadzwoń takie napisałam, może Kinga coś doda.jutro w świetle dziennym porobię fotki na których widać jaka jest malutka bo na tych co są wygląda na wielką:) Quote
oktawia6 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='fochistka']Człowiek wysiadł z tramwaju w centrum miasta, na oczach wielu ludzi wyjął ją z reklamówki, posadził na przystanku i odjechał bez słowa.reklamówkę zabrał...była więcej warta od psa. :flaming:........................... Quote
miniulka91 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 miałam coś dodać do allegro ale myśle ze jest ok mozna zmienic z ,,centrum krakowa" na ,,sunia została wyżucona na jednym z nowohuckich przystanków":p ,no i czekamy na fotki:multi: bo moje były nieudane i nie posadził tylko wyżucił siedział skulona pod ławką Quote
Asior Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 a Kinga to chyba ściaga psiaki :) co rusz to wynajduje takie bidy :D Quote
fochistka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dooobra tam szczegóły:)najważniejsze żeby allegro było. mała spała grzecznie cała noc na swoim posłanku, mój brat stanął z podejrzliwą miną i zapytał co ten pies taki grzeczny jakiś?bo zazwyczaj wszelkie moje były lekko szurnięte:p szła ładnie teraz na polku, nie zapierała się już, tylko siku ni ma. ani troszku.wczoraj tez nie robiła ani u Kingi ani u mnie... Quote
miniulka91 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 prawda ze boskaa:razz: kurde kiedys to szukałam takich bid po ulicach teraz nie szukam i same się znajdują,a mialam wsiasc w jedynke ale karmiłam ptaki tam jeden przystanek za pocztą,babka mi sprzedała suchego precla to niech sie nie zmarnuje:d wiec pojechalam 75 i sobie fartem trafiłam na te całe zdarzenie,a teraz u mojej mamy w pracy tez wiedza ze do schroniska jezdze i jak wynajda jakąs bide to dzwonią do mojej mamy np z tymi kotaki,był jeszcze jakis onek na działkach ale ktos się go pozbył A z tym siusianiem to nie dobrze,pije ci wode?? bo u mnie nie chciała,nie wiem co jej tam dawali ,mleko czy jakies zupy ??suchego nie umie jesc nie wie jak pogrysc,trzeba jej dawac jakies puszki lub miesko z ryzem i marchewką Quote
Recommended Posts