Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joanna rozumiem, że Iwanek tez potzrzebuję pieniędzy ale to watek Dżekiego :oops:

graszka banerek Iwanka w twoim podpisie nie jest podlinkowany :(

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Upppps
Iwankiem zmyliłam joannę, a link zaraz dołączam, dziękuję /coś tam dzisiaj musiałam pozmieniać i wywaliłam pewnikiem nie to co trzeba/. Jeszcze raz dzięki za uważność.

Posted

konto beamichy która przetranportuje Dzekiego:

Napisał beamicha
Proszę Beata Michałowicz ul. Przestrzenna 1/19 50-533 Wrocław
Przypomnę konto
75 1020 5242 0000 2602 0100 9851 Beata Michałowicz

Dziekuję wszystkim z całego serca :loveu:Dzieki wam Dżeki nie trafi do schronu albo na łańcuch :oops:

Posted

[FONT=Arial Black]A ja biedna chcę wpłacic i pomóc. Wystawiłam na bazarku buty czółenka nowe ale każdemu za duże :shake: ...czy nikt z dogomaniaczek nie ma nr 38..[/FONT]

Posted

za szczepienia i odrobaczywienie 40 zł ale ja zapłace za niego sama :) jak ktos chce pomóc to bardzo proszę o parę groszy na Milę i Puszka bo na transport potrzeba aż 550 zł :oops:

Posted

iwop napisał(a):
za szczepienia i odrobaczywienie 40 zł ale ja zapłace za niego sama :) jak ktos chce pomóc to bardzo proszę o parę groszy na Milę i Puszka bo na transport potrzeba aż 550 zł :oops:

przepraszam, doczytać nie mogę.. co to za transport, ze potrzeba tyle pieniążków? :oops:

Posted

Iwop wywal wątek Dżeka z transportowego kofana, niepotrzebnie się tam jęszcze chłoptaś plącze. Wiem, że na pewno mało masz czasu, ale pomagajmy sobie wzajemnie buźki :oops::lol:

Posted

graszka wybacz ale dopoki dZek nie będzie zabrany to nic nie usuwam. Morusek juz 2 razy był przenoszony i nadal w domu siedzi. Nie rozumiem dlaczego został przeniesiony do działu w nowym domu

Dżeki poki co jest jeszcze w Ostrowcu.
:oops:

Posted

beamicha napisał(a):
dziś wpłata od Elżbiety N. 20zł:multi: dziękujemy

Brak jeszcze 80zł

wczoraj wpłynęło od p. Grażyna K. 20zł:multi: p. Marii T. 60zł:multi:
INFORMUJĘ IŻ MAMY CAŁĄ KWOTĘ NA TRANSPORT SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC W IMIENIU DŻEKIEGO, NOWEGO DOMU I SWOIM.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Szalony Dżekuś dotarł do domu wczoraj o północy :) Podobno bardzo spodobał sie nowemu panu... Bo na zdjęciach moze nie widac ale jest śliczny...:p

Posted

iwop napisał(a):
Szalony Dżekuś dotarł do domu wczoraj o północy :) Podobno bardzo spodobał sie nowemu panu... Bo na zdjęciach moze nie widac ale jest śliczny...:p

eee ja tam widziałam na zdjeciach ze jest cuuuudny:loveu:

i po coichutku tez mam nadzieje, ze Dzekiego zdjecia sie bedą jeszcze pojawiać :oops: