GrubbaRybba Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Halo, halo, oneczki wskakujcie na 1 stronę i szukajcie pieniążków na jedzonko i nowego domku!!! Quote
Ziutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mało co kto tutaj zagląda....:-( :-( A psiaki czekają na wsparcie finansowe...........karma pilnie potrzebna....:modla::modla::modla::modla: Quote
kasiaprodex Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 potrzebna ładna cegiełka do wstawienia na allegro. Rybka zrobi tekscik za serducho łapiace ale potzrebna cegiełka to wysyłania kto biegły w kom rysuneczkach? no kto ciotki odzywac sie Quote
GrubbaRybba Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 kasiaprodex napisał(a):potrzebna ładna cegiełka do wstawienia na allegro. Rybka zrobi tekscik za serducho łapiace ale potzrebna cegiełka to wysyłania kto biegły w kom rysuneczkach? no kto ciotki odzywac sie Kasiu, dziś, najdalej jutro postaram sie zrobić allegro. No i mam też najnowsze wiadomości od ONeczków... Wczoraj dotarła do nich karma, bo żarłoki zjadły w ciągu 3 dni 10 kg suchej karmy :p. Żarłoki!!! Ciemniejszy ONek jest bardzo przyjacielski, moja koleżanka wygłaskała go prze kraty, a on ją wycałował. Robi się z niego ufny i kochany psiak. Jaśniejszy ONek jest trochę bardziej ostrożny, podszedł do koleżanki tylko na chwilę, obwąchał i odszedł. Myślę, że jednak wkrótce też nabierze zaufania do ludzi. Za dwa dni pan Leszek zaczyna szkolenie :multi:. W niedzielę zobaczymy to na własne oczy. :) Quote
GrubbaRybba Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Zrobiłam ONkom bannerki. Nie umiem ich niestety podlinkować, więc prosiłabym jakąś dobrą duszę o pomoc. Cioteczki i wujkowie, częstujcie się :) Quote
kasiaprodex Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 beka napisał(a):przelałam stówkę na afn dla psiaczków :buzi: dla ciotki beki Quote
Ziutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 beka napisał(a):przelałam stówkę na afn dla psiaczków bardzo dziękujemy....:Rose::Rose::calus: Quote
Ziutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nikt a nikt do naszych pięknych oneczków nie zagląda.......:-( :mad: Quote
GrubbaRybba Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nikt tu nie zagląda :-( Dziewczymy, bierzcie bannerki, to ściągnie więcej ludzi do tego wątku. Trzeba tylko podlinkować bannerki. Quote
Ziutka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jestem :eviltong: Się melduję :loveu: A gdzie inne cioteczki :mad: :mad: :mad: Quote
Ziutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 RYBCIA [SIZE=2]JAK SZKOLENIE NASZYCH PIęKNYCH ONECZKóW :cool3: :cool3: Quote
kasiaprodex Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 rybcia ma net tylko w pracy Quote
Ziutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 kasiaprodex napisał(a):rybcia ma net tylko w pracy To czekamy do juterka z niecierpliwością.....jak tam szkolenie oneczków :loveu: Quote
Ziutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No i ciocia Rybka nic nie pisze...:mad: :mad: :mad: :placz: :placz: :placz: Quote
GrubbaRybba Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ciocia rybka jest chora i leży plackiem. Ale net mobilny zabrałam z pracy, wiec jestem czasem online ;). Mam kilka zdjęć onków, a właściwie jednego, bo drugi (jaśniejszy) rzadko wychodzi z budy i nadal sie boi. Ciemniejszy wychodzi częściej i jest śmielszy. Szczególnie polubił prezeza TOZu i do niego wychodzi. Byli już nawet na spacerze. Jeszcze trochę czasu i psy będą kochane i ufne. Zdjęcia postaram sie wstawić niedługo, ale nie wiem, czy ten powolny net mi na to pozwoli. Strona wątku otwierała mi się 5 minut, a mail, który wysłałam godzinę temu, jeszcze się wysyła. Marne szanse, ale postaram się. Quote
Ziutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Ciocia rybka jest chora i leży plackiem. Zdrowiej cioteczko szybciutko :loveu: GrubbaRybba napisał(a):Mam kilka zdjęć onków, a właściwie jednego To trzymamy kciuki za net....:cool3: Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nikt do naszych oneczków nie zagląda :mad: :mad: :mad: Żadna ciocia i żaden wujek........ładnie to tak...:angryy: :mad: :eviltong: Quote
Ziutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Niedobry net cioci Rybki....oj niedobry...:mad: :mad: :mad: Necie zacznij szybciej chodzić bo My chcemy zdjęcia oneczka zobaczyć :loveu: Quote
GrubbaRybba Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wklejam długo wyczekiwane zdjęcia onków... a właściwie jednego onka, ponieważ drugi, jak zobaczył mnie i aparat, to schował się i nie chciał wyjść z budy... i jedyne, choć nie najlepsze zdjęcie dwóch onków. Quote
Zosia4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ależ piękne psy. A ten drugi na pewno potrzebuje więcej czasu żeby zaufać i nabrać odwagi. Piękne, naprawdę piękne. Quote
Ania-Sonia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A ja przekazuję jeszcze raz moc serdeczności dla Pana Leszka! :Rose: To co Pan zrobił jest wspaniałe! Darował Pan ON-kom szansę na piękne życie. Te psy już inaczej wyglądają, mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej! Quote
Recommended Posts