Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mało co kto tutaj zagląda....:-( :-(
A psiaki czekają na wsparcie finansowe...........karma pilnie potrzebna....:modla::modla::modla::modla:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
potrzebna ładna cegiełka do wstawienia na allegro. Rybka zrobi tekscik za serducho łapiace ale potzrebna cegiełka to wysyłania kto biegły w kom rysuneczkach? no kto ciotki odzywac sie

Kasiu, dziś, najdalej jutro postaram sie zrobić allegro.

No i mam też najnowsze wiadomości od ONeczków...
Wczoraj dotarła do nich karma, bo żarłoki zjadły w ciągu 3 dni 10 kg suchej karmy :p. Żarłoki!!!
Ciemniejszy ONek jest bardzo przyjacielski, moja koleżanka wygłaskała go prze kraty, a on ją wycałował. Robi się z niego ufny i kochany psiak.
Jaśniejszy ONek jest trochę bardziej ostrożny, podszedł do koleżanki tylko na chwilę, obwąchał i odszedł. Myślę, że jednak wkrótce też nabierze zaufania do ludzi.
Za dwa dni pan Leszek zaczyna szkolenie :multi:. W niedzielę zobaczymy to na własne oczy. :)

Posted

Ciocia rybka jest chora i leży plackiem. Ale net mobilny zabrałam z pracy, wiec jestem czasem online ;). Mam kilka zdjęć onków, a właściwie jednego, bo drugi (jaśniejszy) rzadko wychodzi z budy i nadal sie boi. Ciemniejszy wychodzi częściej i jest śmielszy. Szczególnie polubił prezeza TOZu i do niego wychodzi. Byli już nawet na spacerze. Jeszcze trochę czasu i psy będą kochane i ufne.
Zdjęcia postaram sie wstawić niedługo, ale nie wiem, czy ten powolny net mi na to pozwoli. Strona wątku otwierała mi się 5 minut, a mail, który wysłałam godzinę temu, jeszcze się wysyła. Marne szanse, ale postaram się.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ciocia rybka jest chora i leży plackiem.

Zdrowiej cioteczko szybciutko :loveu:

GrubbaRybba napisał(a):
Mam kilka zdjęć onków, a właściwie jednego

To trzymamy kciuki za net....:cool3:

Posted

Wklejam długo wyczekiwane zdjęcia onków... a właściwie jednego onka, ponieważ drugi, jak zobaczył mnie i aparat, to schował się i nie chciał wyjść z budy...

i jedyne, choć nie najlepsze zdjęcie dwóch onków.

Posted

A ja przekazuję jeszcze raz moc serdeczności dla Pana Leszka! :Rose:
To co Pan zrobił jest wspaniałe! Darował Pan ON-kom szansę na piękne życie. Te psy już inaczej wyglądają, mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej!