Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Kasiu, dziś, najdalej jutro postaram sie zrobić allegro.

No i mam też najnowsze wiadomości od ONeczków...
Wczoraj dotarła do nich karma, bo żarłoki zjadły w ciągu 3 dni 10 kg suchej karmy :p. Żarłoki!!!
Ciemniejszy ONek jest bardzo przyjacielski, moja koleżanka wygłaskała go prze kraty, a on ją wycałował. Robi się z niego ufny i kochany psiak.
Jaśniejszy ONek jest trochę bardziej ostrożny, podszedł do koleżanki tylko na chwilę, obwąchał i odszedł. Myślę, że jednak wkrótce też nabierze zaufania do ludzi.
Za dwa dni pan Leszek zaczyna szkolenie :multi:. W niedzielę zobaczymy to na własne oczy. :)

czy sie udało z allegro?

Posted

Kasiu nie zrobiłam allegro, ponieważ do tej pory nie dostałam od ciebie cegiełki (czy laurki, jak rozmawiałyśmy), którą będę wysyłała osobom, które wpłacą pieniądze. Mówiłaś, że twój TZ ją zrobi, bo jest biegły w photo shopie.

Posted

Mam wiadomości o ONkach. Nie najlepsze niestety. Psy się gryzą, muszą być rozdzielone. Ciemniejszy pies prawie zagryzł jaśniejszego. Poza tym nie dopuszcza go do miski i zrobił się ostry. Jaśniejszy jest totalnie zdominowany. Trzeba go przenieść, ale (i tu jest problem) nie ma wolnych boksów...

Posted

Will jest agresywny do Zylla w czasie karmienia. Na ten czas zawsze ktoś przy nich jest aby pilnowac Willa. Will nie dośc żę zje swoje to zaraz wpada do miski Zylla z zebami nie po to aby zjesc ale go odpedza.

Posted

Agnieszka i Ogiś napisał(a):
eh...A było już dobrze....A wcześniej go nie atakował?

przez pare miesiecy siedzialy razem w schronie i nic przypuszczam że czuje sie pewnie i pokazuje kto jest kim. jutro bede u nich to porobie fotek i dowiem sie wszystkiego na miejscu

Posted

mam napisać tekst do allegro cegiełkowego? niegdy takiego nie pisałąm, ale postaram się coś wymyśleć... muszę jednak znaleźć jakiś wzorzec...
chodzi o cegiełki na utrzymanie i szkolenie psów?

Posted

halbina napisał(a):
mam napisać tekst do allegro cegiełkowego? niegdy takiego nie pisałąm, ale postaram się coś wymyśleć... muszę jednak znaleźć jakiś wzorzec...
chodzi o cegiełki na utrzymanie i szkolenie psów?

bardziej na utrzymanie bo szkolenie jest za darmo

Posted

w boksie

Will wyszedł z budy gdy ja sie schowałam za drzwi. zyll niestety nie wszedł

Zostały zabrane przez p.Andrzeja na wybieg . ja oczywiście za drzwiami
Zdjecia robione z daleka

Zyll

tu zainteresowanie jamniorem który szedl ulicą

Posted

ONeczki, wskakujcie na pierwszą!!!

Kasiu, czy możesz wysłać mi poprawioną cegiełkę? Nie mogę bez tego zrobić allegro. Aha, sugerowałabym, aby cegiełka była bardziej optymistyczna i weselsza. W końcu dzięki niej będziemy dziękować internautom za wpłaty.