Monia70 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ata napisał(a):a moze komus do wanny narobila, albo za firanke, najlepiej swiezo powieszona:evil_lol: A nawet gdyby narobiła to co takiego?A psom sie nie zdaża? A ludziom???? A przeciez ludzie mają dzieci i co, dzieci nie paskudzą? Jak sie kocha to sie wybacza. Kotka jest sliczna.Dopiero dzis ja tu zobaczyłam. Quote
Tweety Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 oczywiście, że jest śliczna i jest bardzo, bardzo grzeczna i przyjacielska tylko, że nie ma się z kim przyjaźnić i całe pokłady kociej miłości zalegają jej wielkie, kocie serduszko Quote
zuziaM Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pisalam juz wczesniej, jakie mam warunki dla kici. Kicia ma mieszkac w domu, a lapac myszki w garazu, na strychu i kolo domu. Szukam wlasnie kici bardzo lagodnej, bo mam jeszcze mala koteczke w domu - Zuzie i nie chce , zeby dziala jej sie krzywda. Oprocz Zuzi, w domu jest jeszcze mala pinczerka bez lapki - Polcia ( ze schroniska w Krakowie ). Super by bylo, gdyba kicia byla kuwetkowa, bo :shake: ... nie byloby przyjemnie szukac codziennie kocie kupki w domu.... Czy jest mozliwosc przywiezc kotunie do mnie ? ___________________________________________________________ Moja kicia, ktora chcialam wziac do siebie, zamieszkala u mojej dawnej sasiadki ( ktora zreszta i tak ja od dawna dokamiala, ale teraz juz bedzie nalezala do jej rodziny, ma swoje poslanie, swoje miseczki i swoja kolezanke - suczke malutka ). Zostanie wiec tez na swoim, znanym dobrze od 8 lat podworku. Mnie juz zreszta przeciez zapomniala przez tych 5 lat, kiedy sie wyprowadzilam ( nie moglam jej zabrac, bo to wolna istota, a ja mieszkalam kolejno w trzech wynajmowanych mieszkaniach w blokach ). Quote
Tweety Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 zuziaM, czyli dobrze rozumiem, że chciałabys zaopiekować się mamusią Pucusia?:loveu: Quote
zuziaM Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Tweety napisał(a):zuziaM, czyli dobrze rozumiem, że chciałabys zaopiekować się mamusią Pucusia?:loveu: A i owszem ! Bardzo chetnie ! :lol: Quote
Tweety Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 a to nasyłam na Ciebie cały szwadron wolontariuszek z fundacji KOT celem zadania Ci mnóstwa pytań:razz: . Trzmam kciuki za pozytywne zaliczenie testu:loveu: Bardzo cieszę się, że to właśnie mamusia Pucusia dostała swoją szansę i że dostała ja od Ciebie:loveu: Quote
zuziaM Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Tweety napisał(a):a to nasyłam na Ciebie cały szwadron wolontariuszek z fundacji KOT celem zadania Ci mnóstwa pytań:razz: . Trzmam kciuki za pozytywne zaliczenie testu:loveu: Bardzo cieszę się, że to właśnie mamusia Pucusia dostała swoją szansę i że dostała ja od Ciebie:loveu: Dziekuje Tweety ! :lol: I juz sie boje, ale coz..... mam nadzieje, ze test zdam pomyslnie. Zreszta zapraszam razem z Pucusia do siebie wolontariuszki z Fundacji. Ja nie mam jak jej odebrac osobiscie, niestety. Na dogo jestem tylko od 8 do 14-tej w pracy. W domu jeszcze nie mamy internetu. Quote
Tweety Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 no i co zuziaM? juz po przesłuchaniu?:razz: Quote
zuziaM Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Tweety napisał(a):no i co zuziaM? juz po przesłuchaniu?:razz: Nikt do mnie nie dzwonil......:roll: A dostalam wlasnie informacje od Gosi ( od Pasji ) , ze z Pasja na dzialkach jest jeszcze 8-letnia przytulasta kotka. Jesli wiec nie wyjdzie tutaj, to moze ta staruszke wezme. Ale poki co, Pucusia jest na pierwszym miejscu. Quote
zuziaM Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 I ciszaaaaaaaa.......:shake: Nikt nie pisze .........:shake: Quote
Tweety Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 pewnie dlatego, że Lidka piastuje chyba miesięcznego malucha i może lekko sobie nie trafiać niczym do niczego:razz: Quote
zuziaM Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Tweety napisał(a):pewnie dlatego, że Lidka piastuje chyba miesięcznego malucha i może lekko sobie nie trafiać niczym do niczego:razz: Szczerze powiedziawszy, to na ten watek juz od poczatku wrzesnia, albo i wczesniej nikt znajacy kicie osobiscie nie wchodzil ....:roll: Sprobuje poszukac watku na Miau... Quote
Tweety Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 tutaj jest jej wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=57958&highlight=mamusia+pucusia Quote
zuziaM Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Tweety']tutaj jest jej wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=57958&highlight=mamusia+pucusia Juz sie tam wpisalam .... moze nawet za duzo :roll: ? Ale, co tam ..... niech dziewczyny wiedza, gdzie ewentualnie zamieszka kicia. Tylko, ze nikt i tam nie zaglada....... Quote
starlet1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Zuziu, gratuluję!!! Kochasz takie "niekompletne" bidy :lol:. Dopiero w cudowny sposób znalazłaś domek i transport dla Rożka o trzech łapkach, a juz otworzyłas serduszko dla Kici :kociak:. Kochana i wspaniała jesteś!!! :multi::multi::multi: Jak dobrze, że nie we wszystkich ludziach wygasły uczucia :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
zuziaM Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 starlet1 napisał(a):Zuziu, gratuluję!!! Kochasz takie "niekompletne" bidy :lol:. Dopiero w cudowny sposób znalazłaś domek i transport dla Rożka o trzech łapkach, a juz otworzyłas serduszko dla Kici :kociak:. Kochana i wspaniała jesteś!!! :multi::multi::multi: Jak dobrze, że nie we wszystkich ludziach wygasły uczucia Eeeeeeetammmm...... :oops:... po prostu je wszystkie kocham i tyle ! Tylko, ze nadal nikt sie nie odezwal , a ja nie mam telefonu do dziewczyn, ktore opiekuja sie kicia.... i nie wiem juz, czy ja dostane....., czy nie ....:shake: Quote
zuziaM Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tweety napisał(a):nadal brak kontaktu? Dostalam juz PW od Joasi i Lidki. Sprawa w toku :lol:. Quote
Tweety Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 no to czekamy (przytupując nogami z nerwów:razz:) Quote
zuziaM Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tweety napisał(a):no to czekamy (przytupując nogami z nerwów:razz:) Nooooo, ja tez juz zaczynam tupac ... nie moge sie doczekac. Mam nadzieje, ze szybciutko " zostane sprawdzona " i niunia znajdzie sie u mnie :kciuki: . Quote
zuziaM Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Nie ma jeszcze szczegolow na razie. Mam nadzieje, ze Pucusia zamieszka u mnie, ale .... decyzje jeszcze nie zapadly. Na razie jedynie .... Agn i Lidiya zglosily chec zostania przeze mnie ..... adoptowanymi :lol: ........ Przedstawilam warunki ..... i kto wie ? ? ? A maz pewnie sie dlugo prosic nie da :lol: ! Quote
Tweety Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 no to dalej czekamy na rozwój sytuacji, ważne żeby ktoś w ogóle kogoś adoptował:razz: Quote
Jo37 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 To ja wpisze tu swoją rekomendację dla zuziM . Kicia będzie miała super dom ( zdjęcia można obejrzeć w galerii i na wątkach Zosi(Isi) z Lublina , Poli z Krakowa , Kasi bez łapki i Iny . Quote
Recommended Posts