Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ata napisał(a):
a moze komus do wanny narobila, albo za firanke, najlepiej swiezo powieszona:evil_lol:

A nawet gdyby narobiła to co takiego?A psom sie nie zdaża? A ludziom????
A przeciez ludzie mają dzieci i co, dzieci nie paskudzą?
Jak sie kocha to sie wybacza.
Kotka jest sliczna.Dopiero dzis ja tu zobaczyłam.

Posted

oczywiście, że jest śliczna i jest bardzo, bardzo grzeczna i przyjacielska tylko, że nie ma się z kim przyjaźnić i całe pokłady kociej miłości zalegają jej wielkie, kocie serduszko

Posted

Pisalam juz wczesniej, jakie mam warunki dla kici.
Kicia ma mieszkac w domu, a lapac myszki w garazu, na strychu i kolo domu.
Szukam wlasnie kici bardzo lagodnej, bo mam jeszcze mala koteczke w domu - Zuzie i nie chce , zeby dziala jej sie krzywda.
Oprocz Zuzi, w domu jest jeszcze mala pinczerka bez lapki - Polcia ( ze schroniska w Krakowie ).
Super by bylo, gdyba kicia byla kuwetkowa, bo :shake: ... nie byloby przyjemnie szukac codziennie kocie kupki w domu....

Czy jest mozliwosc przywiezc kotunie do mnie ?
Moja kicia, ktora chcialam wziac do siebie, zamieszkala u mojej dawnej sasiadki ( ktora zreszta i tak ja od dawna dokamiala, ale teraz juz bedzie nalezala do jej rodziny, ma swoje poslanie, swoje miseczki i swoja kolezanke - suczke malutka ).
Zostanie wiec tez na swoim, znanym dobrze od 8 lat podworku.
Mnie juz zreszta przeciez zapomniala przez tych 5 lat, kiedy sie wyprowadzilam ( nie moglam jej zabrac, bo to wolna istota, a ja mieszkalam kolejno w trzech wynajmowanych mieszkaniach w blokach ).

Posted

a to nasyłam na Ciebie cały szwadron wolontariuszek z fundacji KOT celem zadania Ci mnóstwa pytań:razz: . Trzmam kciuki za pozytywne zaliczenie testu:loveu:
Bardzo cieszę się, że to właśnie mamusia Pucusia dostała swoją szansę i że dostała ja od Ciebie:loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
a to nasyłam na Ciebie cały szwadron wolontariuszek z fundacji KOT celem zadania Ci mnóstwa pytań:razz: . Trzmam kciuki za pozytywne zaliczenie testu:loveu:
Bardzo cieszę się, że to właśnie mamusia Pucusia dostała swoją szansę i że dostała ja od Ciebie:loveu:

Dziekuje Tweety ! :lol:
I juz sie boje, ale coz..... mam nadzieje, ze test zdam pomyslnie.
Zreszta zapraszam razem z Pucusia do siebie wolontariuszki z Fundacji.
Ja nie mam jak jej odebrac osobiscie, niestety.

Na dogo jestem tylko od 8 do 14-tej w pracy.
W domu jeszcze nie mamy internetu.

Posted

Tweety napisał(a):
no i co zuziaM? juz po przesłuchaniu?:razz:

Nikt do mnie nie dzwonil......:roll:
A dostalam wlasnie informacje od Gosi ( od Pasji ) , ze z Pasja na dzialkach jest jeszcze 8-letnia przytulasta kotka.
Jesli wiec nie wyjdzie tutaj, to moze ta staruszke wezme.

Ale poki co, Pucusia jest na pierwszym miejscu.

Posted

Tweety napisał(a):
pewnie dlatego, że Lidka piastuje chyba miesięcznego malucha i może lekko sobie nie trafiać niczym do niczego:razz:

Szczerze powiedziawszy, to na ten watek juz od poczatku wrzesnia, albo i wczesniej nikt znajacy kicie osobiscie nie wchodzil ....:roll:

Sprobuje poszukac watku na Miau...

Posted

Zuziu, gratuluję!!! Kochasz takie "niekompletne" bidy :lol:. Dopiero w cudowny sposób znalazłaś domek i transport dla Rożka o trzech łapkach, a juz otworzyłas serduszko dla Kici :kociak:. Kochana i wspaniała jesteś!!! :multi::multi::multi:
Jak dobrze, że nie we wszystkich ludziach wygasły uczucia :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

starlet1 napisał(a):
Zuziu, gratuluję!!! Kochasz takie "niekompletne" bidy :lol:. Dopiero w cudowny sposób znalazłaś domek i transport dla Rożka o trzech łapkach, a juz otworzyłas serduszko dla Kici :kociak:. Kochana i wspaniała jesteś!!! :multi::multi::multi:
Jak dobrze, że nie we wszystkich ludziach wygasły uczucia

Eeeeeeetammmm...... :oops:... po prostu je wszystkie kocham i tyle !
Tylko, ze nadal nikt sie nie odezwal , a ja nie mam telefonu do dziewczyn, ktore opiekuja sie kicia.... i nie wiem juz, czy ja dostane....., czy nie ....:shake:

Posted

Tweety napisał(a):
no to czekamy (przytupując nogami z nerwów:razz:)

Nooooo, ja tez juz zaczynam tupac ... nie moge sie doczekac.
Mam nadzieje, ze szybciutko " zostane sprawdzona " i niunia znajdzie sie u mnie :kciuki: .

Posted

Nie ma jeszcze szczegolow na razie.
Mam nadzieje, ze Pucusia zamieszka u mnie, ale .... decyzje jeszcze nie zapadly.

Na razie jedynie .... Agn i Lidiya zglosily chec zostania przeze mnie ..... adoptowanymi :lol: ........
Przedstawilam warunki ..... i kto wie ? ? ?
A maz pewnie sie dlugo prosic nie da :lol: !

Posted

To ja wpisze tu swoją rekomendację dla zuziM . Kicia będzie miała super dom ( zdjęcia można obejrzeć w galerii i na wątkach Zosi(Isi) z Lublina , Poli z Krakowa , Kasi bez łapki i Iny .