margherita87 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mam takie pytanie- może to głupie i oczywiste ale ja nie mam na ten temat zielonego pojęcia...:oops: Moja suczka (3,5 miesiąca) ma często coś w rodzaju...czkawki... Nie spotkałam się z tym u żadnego innego psa dlatego zastanawiam się czy to normalne... Dodam że ma ją nie rzadziej niż raz na dwa dni, czasami codziennie... Nie chcę od razu z byle czym do weta biegać ale zastanawia mnie czy to nie oznaka jakiejś choroby czy też wszystkie pieski tak od czasu do czasu mają? Ale jeśli tak to czemu moja ma tak często? Jak myślicie co może być przyczyną? Z góry dziękuję za pomoc i rozwianie moich wątpliwości.. Quote
margherita87 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Ps. Mam nadzieję że nie powtórzyłam (znowu) już istniejącego wątku...:oops: Quote
danani Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mika... napisał(a): Moja suczka (3,5 miesiąca) ma często coś w rodzaju...czkawki... Mojemu, jak był mały tez sie to zdarzało-masowałam go, albo czymś zajmowalam i przechodziło. Teraz się to nie zdarza. Quote
koregra Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ja brałam Cori "pod paszki" i od razu przechodziło. Trzymałam ją tak chwilkę i czkawka znikała;) Quote
margherita87 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Czyli mówicie że nie ma się czym martwić :lol::multi: Dzięki wielkie! ...ja to taka panikara jestem troszkę :oops: Quote
g@l@xy Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 moja mała też często miała czkawkę, pytałam weta on stwierdził że niepokojące by było jakby ona nie występowała, czkawka jest zjawiskiem fizjologicznym u szczeniaków. Quote
Recommended Posts