Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej ale dawno mnie tu nie było to pewnie dlatego, że Mefi często spada mi na druga strone sybskrypcji... I szczerze czesto zapominam o nim :oops: Ale na szczescie widac, ze masa tu pomocnych ciotek, z wierna od dawna Sonia :loveu: Co my bysmy bez Ciebie zrobily ;)

Posted

I Mefi też dziś na spacerek sie załapał, chciałam wziąść dziewczynkę z jego boksu, ale w ogóle nie chciała dac sobie smycz zapiąć, to w końcu odpuściłam.

Posted

oj tak ona jest bardzo nie śmiała... Też miałam problem z wyjęciem jej... Trzeba ją trochę socjalizować, bo ona jest ładna, puchata ;) w cieplejsze (ciepła wiosna albo lato) chciałabym ją wykąpać i porządnie wyczesać, ale wcześniej musi się przekonać do człowieka... Dlatego też teraz ona będzie towarzyszką Mefiego przy moich spacerkach ;)

A tymczasem Mefiś na pierwszą.

PS. Szczerze wierzę że do lata to one już w domkach będą ;)

Posted

Wlasnie wiosna idzie, mozna by zrobic taka akcje ze strzyzeniem czesaniem. Wolontarisuzy jak widzialam po zdjeciach na forum sporo, a Sonia doskonale wiesz jak to dziala na adopcje. Ludzie to wzrokowcy i lubia miec wszystko podane na tacy, rzadko, kto decyduje sie na doprowadzanie psa do stanu uzywalnosci...

Pamietasz Kacperka zasranego, z dredami, koltunami, ktory sral pod siebie i lezal w budzie kilka tygodni w depresji, chudzina co wzielam go do siebie. Ile minelo 2 tygodnie i peis znalazl dom, bo byl lsniacy, przyciety...

Posted

oj oczywiście że pamiętam. A Koks? też wyglądał strasznie (za przeproszeniem) a Pani zrobiła z niego cudo :loveu: lubię ludzi których nie zraża wygląd :)
Wiem wiem że wiosna to dobry czas i już sobie nawet szykuję listę psiaków :)
Na pewno chcę wyczesać obstrzyc itd sunię z boksu Mefiego, Mefiego wyczesać i można by wykąpać (ale to jak będzie mocno cieplej). Kaspara wyczesać i wykąpać, psa nowego na groszku wykąpać...
no mam olbrzymie plany :eviltong:

Posted

zdecydowanie... Powinna być z dwa razy dłuższa, a czas na szkołę/pracę nie powinien zajmować więcej niż 1/4. Ale bym reformy porobiła gdyby mnie do głosu dopuścili :evil_lol: