Wola Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Psy potrafią narobić stracha. A to z obroży wyjdą a to kółko się urwie i pies nagle biega nienaturalnie daleko :evil_lol: na szczęście nie trafił mi się jeszcze pies który by nie wrócił ;) Raz koleżance szczenior podrostek (koło pół roku) nawiał, trochę za nim pobiegała ale udało się ;) Quote
Kora- Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Hehe, ale jaki to strach, aż w dechu zapiera. :evil_lol: A mi jeszcze kiedyś tak Góralka się wymkneła z obroży i poleciała, bogu dzięki że gdy ją zawołałam to wróciła. Albo kiedyś ją spuściłam, przywołuje ją do siebie patrzę a ta dama obrozy nie ma, zestresowana szukam i szukam ale kij nie ma. To do torów chodziła spuszczona a od torów smyczą ją uwiązałam. Quote
Wola Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 no tak strach jest wielki :roll: chyba zacznę pić w schronisku melisę przed każdym spacerem :D Quote
Kora- Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 hehe :P Dziś do schroniska 4 psy trafiły jak nie więcej... 2 owczarkowate... Jakiś mały wchoaty słodziach i roczny chudziutki psiaczek. Quote
Wola Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 owczarkowate... Eh... Co za ludzie!! Mam nadzieje że właściciele jeszcze się znajdą :roll: Quote
natalia_aa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 To i ja zabiore slodziaka na popoludniowy spacer :) Ale za nim wyjde to juz szybciutko sprawdzam czy obrozka dobrze i czy koegea mi nie ucieknie :evil_lol: Quote
Wola Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 oj sprawdzać sprawdzać bo to idzie zawału dostać :eviltong: chociaż Mefi trzyma się w lesie raczej blisko nogi to ma nos niesamowity jak tylko coś by poczuł to tyle byśmy go widziały :eviltong: Quote
Wola Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dziś zabieramy Mefiego na spacer a do towarzystwa idzie z nim cały jego boks. Czyli jeszcze Koksik i pewien nieznany mi czarny psiak ;) Quote
Wola Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Nieznany Pan z boksu Koksa okazał się... DZIEWCZYNKĄ. Od dawna wychodzę z Mefim i z Koksem i myślałam zawsze że pies który zostaje to chłopiec, a tu Ci psikus. To bardzo nieśmiała, ładna, puchata dziewczynka :) Do kompletu dobraliśmy jeszcze Sonię i ruszyliśmy na spacer ;) Mefi bardzo zalecał się do Soni ale w odpowiedzi ujrzał tylko ząbki niezadowolenia :eviltong: Quote
Wola Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 i znów na pierwszą... Zero zainteresowania Tobą... jeszcze nikt o Ciebie nigdy nie spytał... :shake: Quote
Wola Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 no to skaczemy na pierwszą bo gdzieś ten domek musi być. Quote
Wola Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Mefisiu gdzie jest Twój domek?? ja tego nie rozumiem. Quote
Wola Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Chodź Mefiku na spacerek i śniadanko ;) Quote
Wola Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Mefiś się pokazuje na pierwszej stronce. Quote
Recommended Posts