natalia_aa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zadnych prezentow noworocznych... dlaczego on jeszcze nie ma swojego domku? Czym on tak strasznie odstrasza ludzi, albo po prostu nie przyciaga ich uwagi... Quote
Wola Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 nie wiem... jak dla mnie to on ma wyjątkowo piękny pysk, wręcz rewelacyjny i takie cudne spojrzenie. A do tego kochany jest... Quote
Kora- Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 I kocha pieszczoty. Trzeba go bardziej rozgłaszać, bo w schronisku jest niemal niezauważalny prawdę mówiąc, tak samo jak Koksik i cała inna reszta którę są w tych zielonych boksach! Quote
Wola Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Monika na zielone boksy mówimy "stare". bo to są wiekowe boksy jeszcze nie wyremontowane. A że wąskie przejście to i ludzie nie raz boją się tam zajść, a szkoda i niech żałują bo nie wiedzą jakie śliczności mijają. Quote
Kora- Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A no to stare, po prostu nie wiedziałam to ciągle na nie zielone mówiłam :oops: No właśnie, nikt tam nie przejdzie bo brud, ciasno itd.:shake: Dokładnie, takie śliczności. Ehh Quote
Wola Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 A ja ostatnio więcej psów stamtąd właśnie zabieram. Owczarek, Kaspar, Bajka, Bajaderka, Koks, Mefi.... Mnóstwo wspaniałych psów. Czasem nawet jakiegoś nie znajomego wezmę ale i tak zawsze świetny się okazuje. Quote
Kora- Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja właśnie teraz też ostatnio tylko z tamtąd biorę. A i trzeba by było tą Sonię m-sc rotwailera wstawić, byłam z nia na spacerku, super pies, ale troszkę zdołowany przez pobyt w schronisku, i jeszcze jest 1 pies który jest gdzieś na początku, chyba bezimienny ale zdjęcia jego mam, też taki kochany psiak Quote
Wola Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 wiem która Sonia, w końcu moja imienniczka :evil_lol: a pies na początku to taki też czarny, trochę rudego ciup nad kolana?? ostatnio z nim chodzisz na spacery to kojarzę :eviltong: Wątki by się przydały ale najpierw o wiek spytaj;) Quote
Wola Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 dziś spacerek nie tylko wirtualny Cię czeka:) Quote
karolina1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Wola']wiem która Sonia, w końcu moja imienniczka :evil_lol: a pies na początku to taki też czarny, trochę rudego ciup nad kolana?? ostatnio z nim chodzisz na spacery to kojarzę :eviltong: Wątki by się przydały ale najpierw o wiek spytaj;)[/quote] w Tczewe też jest 1 twoja imienniczka:evil_lol: mmm a jaka sliczna:razz: m-c owczara belgijskiego Quote
Wola Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 hihi :eviltong: no widzisz takie to już są te psie Sonie :evil_lol: Niestety spacerki były tylko 3 dzisiaj i to z takimi nie dużymi psami bo jest taka ślizgawa że bym nie utrzymała, ale za to wyjełam Mefiego na zdjątka i pojawi się na stronie Ciapkowa;) Quote
Wola Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 No Mefi... Gdzie ten domek dla Ciebie... Quote
Wola Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 No i Ciebie Mefiku chcę widzieć na pierwszej Quote
Wola Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 No Mefik czas Cię wyprowadzić na spacerek ;) Quote
Wola Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ale mnie dziś Mefik przestraszył... Byliśmy na spacerze. Mefi miał inną obrożę niż zawsze albo po prostu przytyło mu się to i obroża mogłaby być luźniejsza. Nie tam żeby go specjalnie uwierała, ale ja wolałam żeby była luźniej. Tak więc na spacerze już chcialam ją poluzować, ale przy okazji odpięła mi się smycz! Na szczęście Mefi nie odchodzi daleko i nie zdążył się jeszcze zorientować że ma luz więc szybko go złapałam. Ale spacerek generalnie był udany;) Quote
Kora- Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Znam ten strach, kiedyś mi się Tina tak z obroży wywineła, a ja głupia nawet nie zauważyłam, dobrze że nawet nie uciekła tylko przy nodze chodziła. ;) Quote
Recommended Posts