Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I kocha pieszczoty.

Trzeba go bardziej rozgłaszać, bo w schronisku jest niemal niezauważalny prawdę mówiąc, tak samo jak Koksik i cała inna reszta którę są w tych zielonych boksach!

Posted

Monika na zielone boksy mówimy "stare". bo to są wiekowe boksy jeszcze nie wyremontowane. A że wąskie przejście to i ludzie nie raz boją się tam zajść, a szkoda i niech żałują bo nie wiedzą jakie śliczności mijają.

Posted

A no to stare, po prostu nie wiedziałam to ciągle na nie zielone mówiłam :oops:

No właśnie, nikt tam nie przejdzie bo brud, ciasno itd.:shake:
Dokładnie, takie śliczności. Ehh

Posted

A ja ostatnio więcej psów stamtąd właśnie zabieram. Owczarek, Kaspar, Bajka, Bajaderka, Koks, Mefi.... Mnóstwo wspaniałych psów. Czasem nawet jakiegoś nie znajomego wezmę ale i tak zawsze świetny się okazuje.

Posted

Ja właśnie teraz też ostatnio tylko z tamtąd biorę.
A i trzeba by było tą Sonię m-sc rotwailera wstawić, byłam z nia na spacerku, super pies, ale troszkę zdołowany przez pobyt w schronisku, i jeszcze jest 1 pies który jest gdzieś na początku, chyba bezimienny ale zdjęcia jego mam, też taki kochany psiak

Posted

wiem która Sonia, w końcu moja imienniczka :evil_lol: a pies na początku to taki też czarny, trochę rudego ciup nad kolana?? ostatnio z nim chodzisz na spacery to kojarzę :eviltong:
Wątki by się przydały ale najpierw o wiek spytaj;)

Posted

[quote name='Wola']wiem która Sonia, w końcu moja imienniczka :evil_lol: a pies na początku to taki też czarny, trochę rudego ciup nad kolana?? ostatnio z nim chodzisz na spacery to kojarzę :eviltong:
Wątki by się przydały ale najpierw o wiek spytaj;)[/quote]

w Tczewe też jest 1 twoja imienniczka:evil_lol: mmm a jaka sliczna:razz: m-c owczara belgijskiego

Posted

hihi :eviltong: no widzisz takie to już są te psie Sonie :evil_lol: Niestety spacerki były tylko 3 dzisiaj i to z takimi nie dużymi psami bo jest taka ślizgawa że bym nie utrzymała, ale za to wyjełam Mefiego na zdjątka i pojawi się na stronie Ciapkowa;)

Posted

Ale mnie dziś Mefik przestraszył... Byliśmy na spacerze. Mefi miał inną obrożę niż zawsze albo po prostu przytyło mu się to i obroża mogłaby być luźniejsza. Nie tam żeby go specjalnie uwierała, ale ja wolałam żeby była luźniej. Tak więc na spacerze już chcialam ją poluzować, ale przy okazji odpięła mi się smycz!
Na szczęście Mefi nie odchodzi daleko i nie zdążył się jeszcze zorientować że ma luz więc szybko go złapałam. Ale spacerek generalnie był udany;)

Posted

Znam ten strach, kiedyś mi się Tina tak z obroży wywineła, a ja głupia nawet nie zauważyłam, dobrze że nawet nie uciekła tylko przy nodze chodziła. ;)