Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żal mi psiaków dla których wiek jest wyrokiem... mimo wielu pozytywnych cech wolą brać energiczne szczeniaki, a potem oddają bo im dom demolują... Ale starszego co juz nie ruszy nic co będzie wdzięczny i grzeczny to nie chcą...

Posted

Gdy widzę starszego psa w schronie od razu myślę, co on przeszedł zanim tu trafił i w ogóle dlaczego jest tu a nie, jak przystało, w ciepłym domku

Posted

Widze ze cioteczki tutaj wiernie biegaja po lasach z Mefim, na ciaglych spacerkach :) Co do wieku tych psiakow, to ja tez wole juz takie dorosle, ktore mi nie zjedza tapet do polowy, nie wyjma wnetrzy mych sof i foteli :evil_lol: Ale wiadomo szczyle maja swoj urok, ale najlepszym przykladem jacy ludzie sa slepi jest przeciez nasz Jacus (8 letni rodowodowy ast) i Warszawski Baster (tez rodowodowy i tez 8 letni z tego co pamietam), nawet psy z papierami nie maja wzieca bo... sa stare :shake:

Posted

a psiak właścicielowi w metrykę nie zagląda :angryy: bo dla niego ważne jest, że ma kogoś bez względu na wiek, płeć i wygląd...byle dobrym Panem/nią był....
A pies? choćby był aniołem, choćby był pełen radości, wierności, oddania, miłości.... będzie za brzydki albo za stary....:shake:
PS.U Ramba i Sabci cisza totalna...