natalia_aa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czyli tak jest na dogo na zbiorowym watku owczarkow - czyli na stronie i na swoim osobnym watku? Sluchaj a jakies inne fora owczarkow... Choc tak naprawde on z owczarka chyba nic nie ma... Nie wiem pod co go mozna podciagnac, on jest chyba wlasnie przykladem typowego kundelka, cholera czy to mu zmniejsza szanse na dom? Ehh... Quote
natalia_aa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No to moze w koncu bedzie jakis odzew... Ile mozna czekac... Wiesz o czym pomyslalam, zeby go wystawic jeszcze na stronie "Ciapkowa" bo chyba nie ma... poprosic o ladne fotki, albo samemu zrobic i wyslac wraz z opisem Krzysiowi Dziwnemu by wstawil na stronke :) A jak beda ladne zdjecia to i do ratusza dziewczyny wysla... To samo mozna z Koksikiem, przeciez Wega dzieki temu domek znalazla :) Quote
natalia_aa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 No wlasnie ja narazie tez sporadycznie sie tam pojawiam, na biezaco jestem bo prawie codziennie z Asia P. pisze :) Z reszta cyfrowki tez sie nie dorobilam, trza bedzie to z Krzysiem zalatwic :) Quote
Wola Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/mefi-chce-zaufa-i-pokocha-gdynia-vt1092.html http://www.pieskiswiat.fora.pl/mefi-chce-zaufac-i-pokochac-gdynia-t3137.html O Mefim też nie zapomniałam;) Ogłaszam ile się da;) a w sobotę pojawię się dosłownie na chwilę w Ciapkowie :razz::razz::razz: kontrola umówiona :eviltong: a nie przyjadę sama, będę coś miała :eviltong: Quote
natalia_aa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A ja mam niespodzianke dla Ciebie :) Robilam zdjęcia bullciom (z reszta sama zobacz na ich watku ile jest nowych :shake:) i pomyslałam o Tobie, zhaczyłam wolontariusza, żeby poszedłz Mefikiem na spacer i od razu fotki mu nowe zrobiłam :) PS: Jamnikom i jamnikowatym niestety już nie zdarzyłam zrobić, bo kumpela z aparatem musiała jechać... Quote
Wola Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Wielkie, ogromne Dzięki :Rose::Rose: teraz pododaje na reszte wątków:) Wyraźniejszy pysio bardzo się przyda:) Quote
natalia_aa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Soniu wrzuc nowe fotki Mefiego na pierwsza... wiesz jak to jest glownie sie patrzy na zdjecia a dopiero pozniej czyta watek :) A przy okazji zabieram slodziaka na spacer :) Quote
natalia_aa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 To ja jeszcze szybko przed snem na spacerek zabiore... Aj biedny, biedny, bylam go nawet odwiedziec dzisiaj jak po Koksa bylam, wyjsc mi nie chcial pozwolic, od razu ryjek pchal do wyjscia :shake: Quote
Kora- Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Mefi kochanie, znajdż domek. W góóóre ;) Quote
natalia_aa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No ja nie wypuszczam, ale to taki bullowaty nawyk :evil_lol: A teraz idziemy na siq :) Quote
natalia_aa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To i ja oczywiscie nie pozbawie siebie tej przyjemnosci i ide z psem na spacer :) Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 A Sonia nigdy nie zpaomina o psich spacerkach, trzeba by ja choc troche wyreczyc :) Wiec teraz ja ide wybiegac Mefika, chodz kochaniutki, leeecimy :) Quote
natalia_aa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Sonia jakie ladne porzadki na wateczku, chyba tez sie zabiore dzisiaj za takie, bo sodoma i gomoria przez to hopanie :evil_lol: Quote
Kora- Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A jak się posty usuwa? Bo wtedy jakieś zbędne też bym u siebie pousuwała by lepiej się wątki czytało. :P Quote
Kora- Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dzięki Soniu, to jutro pousuwam bo dziś już siły nie mam. Quote
Recommended Posts