Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No moze dzieki ogloszeniu na stronce, wiecej osob zobaczy naszego slodziaka :) Hmm... a co do zdjec to jak zdarze bedac od piatku do niedzieli w pracy to mu pstrykne kilak fotek bo bede bullowatym robic, a jak nie to na poczatku listopada jak kumpela bedzie robic psiakom to po prosze by i Mefikowi zrobila :)

Posted

No nie dasz mu pospac, nie dasz :P Ehh... widzisz co Ty masz za zwyrodniala i niewyrozumiala pania? Biedaku Ty moj :) 3maj sie, dzisiaj do domu poszla sunia ktora byla u nas okolo 2-3 lat "Wega" wiec mam nadzieje ze ten rok bedzie i dla Ciebie szczesliwy :)

Posted

Dokladnie, byla przez jaksi czas z Hektorem, potem z Tofikiem, aktualnie siedziala z Hefajstosem... Jezeli Krzychu nie sciagnal jej ze stronki "Ciapkowa" to powinna byc :)
A no ida te stare psiaki, z reszta jest taki cichy plan, poniewaz jednak nie ma az takiego zastoju w adopcjach i tych psiakow ubywa (glownie z nowych boksow) to wstepnie mialo byc tak ze bedziemy te starsze psiakie ze starych wybiegow na gore, na nowe przerzucac co by byly lepiej widoczne :) Ale to narazie tylko taki skrzetny plan... :evil_lol:
Takze pewnie i na Mefiego nie dlugo przyjdzie czas :)

Posted

Hehe Sonia jakaz Ty przygotowana :) To ja rownie ciemna pora tez zabieram slodziaka na spacerek, aczkolwiek nie zabieram latarki bo w Gdyni wszedzie lampy a na dogo rownie jasno :) (a do lasu po ciemku to nawet z moim "morderca" balabym sie isc:evil_lol:)

Posted

Heh a no niestety nie ma kolejki do adopcji Mefiego... jest cicho, glucho... Czy nikt nie widzi jaki on sliczny, a moze jednak nowe zdjecia by pomogly w adopcji... Kurcze no nie wiem juz jak mu pomoc trafic do nowego domku...