Neris Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jeśli na spacerze dogadał się z innym samcem to całkiem nieźle rokuje... Quote
Neris Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sam ten domek nie przyjdzie, trzeba go jakoś przyciągnąć... Quote
iberia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nadal Cię podziwiam za Twoje zaangażowanie,dziewczyno :) Tak trzymaj ! Jesteś najlepszym wzorem dla wolontariusza ; pzdr . Quote
Neris Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No mnie się on podoba, ale co z tego... z tego co pamiętam Anashar o nim wie, czy coś pokręciłam? Quote
Neris Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Żeby ktoś się w nim przed zimą zakochał... Quote
natalia_aa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 To idziemy na wieczorny spacerek :) Przy okazji wskoczymy na pierwsza i pokazemy sie dogomaniakom :) Quote
Neris Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 W niedzielne popołudnie też sobie podskoczymy... Quote
natalia_aa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 I w niedzielny wieczorek tez pojdziemy na spacerek na pierwsza strone :) Moze spotkamy kogos kto zabierze w koncu Mefiego do domciu... Quote
Anashar Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Mefik na stronie adopcyjnej Owczarków: http://owczarki.eu/index.php?id=mefik Aczkolwiek przydałyby isę lepsze zdjecia Quote
Wola Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Anashar']Mefik na stronie adopcyjnej Owczarków: http://owczarki.eu/index.php?id=mefik Aczkolwiek przydałyby isę lepsze zdjecia Dziękuję ślicznie :Rose::Rose::Rose: a jakoś zdjęć to ja wiem że beznadziejna, jednak nie posiadam cyfrówki żeby coś z tym zrobić... Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No moze dzieki ogloszeniu na stronce, wiecej osob zobaczy naszego slodziaka :) Hmm... a co do zdjec to jak zdarze bedac od piatku do niedzieli w pracy to mu pstrykne kilak fotek bo bede bullowatym robic, a jak nie to na poczatku listopada jak kumpela bedzie robic psiakom to po prosze by i Mefikowi zrobila :) Quote
natalia_aa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No nie dasz mu pospac, nie dasz :P Ehh... widzisz co Ty masz za zwyrodniala i niewyrozumiala pania? Biedaku Ty moj :) 3maj sie, dzisiaj do domu poszla sunia ktora byla u nas okolo 2-3 lat "Wega" wiec mam nadzieje ze ten rok bedzie i dla Ciebie szczesliwy :) Quote
Neris Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Mefi, do domu wynocha, co tu jeszcze robisz? Quote
natalia_aa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Dokladnie, byla przez jaksi czas z Hektorem, potem z Tofikiem, aktualnie siedziala z Hefajstosem... Jezeli Krzychu nie sciagnal jej ze stronki "Ciapkowa" to powinna byc :) A no ida te stare psiaki, z reszta jest taki cichy plan, poniewaz jednak nie ma az takiego zastoju w adopcjach i tych psiakow ubywa (glownie z nowych boksow) to wstepnie mialo byc tak ze bedziemy te starsze psiakie ze starych wybiegow na gore, na nowe przerzucac co by byly lepiej widoczne :) Ale to narazie tylko taki skrzetny plan... :evil_lol: Takze pewnie i na Mefiego nie dlugo przyjdzie czas :) Quote
natalia_aa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No szukamy, wolamy i nic... gdzie sie podziewasz nowy kochajacy wlasicielu Mefika... Nie chowaj sie juz tylko zabieraj slodziaka do domu :) Quote
karolina1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No słodziaczku ;* ;* do góry pokaż mordeczkę.!! Quote
natalia_aa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hehe Sonia jakaz Ty przygotowana :) To ja rownie ciemna pora tez zabieram slodziaka na spacerek, aczkolwiek nie zabieram latarki bo w Gdyni wszedzie lampy a na dogo rownie jasno :) (a do lasu po ciemku to nawet z moim "morderca" balabym sie isc:evil_lol:) Quote
Neris Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 oj to mi by się taki kompan do spacerów przydał... dobrze byłoby pobiegać... Quote
natalia_aa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Heh a no niestety nie ma kolejki do adopcji Mefiego... jest cicho, glucho... Czy nikt nie widzi jaki on sliczny, a moze jednak nowe zdjecia by pomogly w adopcji... Kurcze no nie wiem juz jak mu pomoc trafic do nowego domku... Quote
Recommended Posts