brazowa1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Boze,co sie stalo? tak nagle to pewnie serducho? podczytywalam po cichu jego watek,jestem zdruzgotana :-(:-(:-( Quote
ocelot Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Biedny Mefi, ta wiadomość mnie dobiła dzisiaj Quote
Wola Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 wstyd się przyznać ale nawet nie wiem czy nagle... nie byłam u Mefika już ponad dobry miesiąc, byłam tak zajęta swoimi sprawami że nie miałam ani chwili na Ciapkowskie pociechy.... też podejrzewam jednak serce, psiak nie młody, do tego swego czasu szybko utył... a może i starość sama w sobie dała mu w kość... Teraz biega już szczęśliwy za TM, już nie ważne czy serce czy wiek, teraz nic go nie boli... Quote
Kora- Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Przyznam, że zapomniałam o istnieniu Mefiego, ale ta wiadomość mnie dobiła. [*] Przynajmniej już nic go nie boli, nie spędzi zimy w schronisku. Quote
Recommended Posts