Wola Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 nie szkodzi ;) mały błąd bo to blisko jest ;) Quote
ocelot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Mefik gdzieś wiecznie mi na końcu ginie, a tak nie może być Quote
Wola Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 trochę mnie na dogo nie było. już się poprawiam i podrzucam Quote
Wola Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Boks lepszy bo: bardziej nasłoneczniony, częściej odwiedzany, i chyba więcej miejsca w nim jest. A jego towarzysz jedzie do niemiec więc nowe towarzystwo mu dobrano i przeniesiono go tam. Quote
natalia_aa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Bo nie ma nowych wiadomosci. Pies nadal w schroniskowym boksie... Quote
Wola Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 odcięło mnie od dogo znów :mad: rano w ogóle nie chodzi. A nowych wieści jak Natalia powiedziała brak... psiak ciągle czeka... Quote
Wola Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Mefi nadaje się do gruntownego wyczesania. Niestety nie zdążyłam tego zrobić bo przez 2,5 godziny pod stertą dredów odszukiwałam sznaucerka miniaturę. Jednak na pewno w przyszłym tygodniu się nim zajmę. Jest pierwszy na mojej liście ;) Quote
natalia_aa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wola napisał(a):Niestety nie zdążyłam tego zrobić bo przez 2,5 godziny pod stertą dredów odszukiwałam sznaucerka miniaturę. To było piękne Soniu, ta metamorfoza. S: "Szanucer, naprawdę to jest sznauceropodobny pies" N: "Daj spokoj, no gdzie sznaucer ,zwariowalas?" S: "Tak? To choc zobaczyc." N: Jesooo faktycznie sznaucer :evil_lol: Mniej wiecej tak to wyglądało, kochana kawal dobrej roboty ;) Quote
Wola Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 hihihi :evil_lol: nie ma co, zabawy było co niemiara, ale za to model, pierwsza klasa dzielnie nieruchomo znosił te zabiegi ;) Mefiś już wyczesany nadal czeka na dom... Quote
Wola Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 skikaj Mefisiu coby domek Ciebie nie ominął. mały off topik: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372029395 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372004637 tu można zakupić obroże z których dochód pójdzie na psiaki z Tomaszowa. To fajne schronisko, mają świetnych wolontariuszy, ale pieniędzy brak... Quote
ocelot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Mefik brykaj na pierwszą po długiej nieobecności Quote
Wola Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 u Mefika nic nowego... wciąż czeka na dom. Quote
Wola Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 pamiętać pamiętamy... Zawsze w schronisku mizianko jest, tylko co tu pisać jak nic nowego nie wiadomo... Domku nadal brak i nie widać zmian na horyzoncie...:roll: Quote
Wola Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 niestety Mefik odszedł... :-(:-(:-(:-(:-(:-( [*] To nie był już młody psiak, do tego dużo czasu spędził w schronisku... Miałam nadzieję znaleźć mu dom, na ostatnie lata, niestety już za późno.... Żegnaj Mefi... Byłeś cudownym psem... Szkoda że nikt na czas się o tym nie przekonał... Quote
Recommended Posts