Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irenka nie denerwuj sie ta osoba napewno nie wie do kogo napisala i napewno za wszystko przeprosi. Wiem że wczesniej mogla odszukać twoich watków i napewno by sie zorientowala że ty pomagasz zwierzeta i czasowo i finansowo ,a nie oddajesz swoich.
Ja tez nerwowo reaguje na każde oddanie zwierzaka ale do schroniska i na ulice ale sa sytuacje w zyciu na ktore czlowiek nie ma wplywu tak jak w przypadku Dextera i wszyscy wiemy ,ze wlasciciele Dextera musza wybierac między dzieckiem ,a psem i nie wyrzucili go ani nie oddali do schroniska tylko od dlugiego czasu szukaja mu domku i zwrocili sie tez do nas o pomoc bo chca dla niego jak najlepiej. Dlatego nie wolno nikomu ich szkalować ,uważam że nalezy sie im pomóc ,a jeżeli ktos nie pomaga to przynajmniej niech nie przeszkadza i nie denerwuje ludzi.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich. Jestem nową opiekunką Dextera. To wspaniały i mądry psiak. Zaprzyjaźnia się powoli z nową rodziną i "siostrzyczką"-owczarkiem belgijskim. Syn (20-to letni) odrazu przypadł Dexterowi do serduszka. Z wzajemnością. Mam nadzieję, że ciągłe rozpieszczanie osłodzi troszkę Dexterowi rozłąkę z Właścicielami. Pozdrawiam Ewa

Posted

Dexter sprawuje się super. Co najważniejsze je bez żadnego problemu. "siostrzyczka" Sali jest trochę zazdrosna o nowego domownika ale za to otrzymuje dodatkową porcję głasiania po brzuszku więc nie czuje się zagrożona. Dexter jest bardzo grzeczny, na spacerze ma ochotę bawić się z Sali ale jeszcze nie spuszczam go ze smyczy więc muszę biegać za psiakami. Wczoraj zostawiłam oba psy na godzinę same w domu (sąsiadka nadsłuchiwała czy nic się nie dzieje) a po powrocie przywitały mnie machając ogonkami-żadnych szkód cielesnych nie stwierdziłam, w domu też był porządek więc upewniłam się że będe dobrze. Pozdrawiam wszystkich. Papa