Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

Szkoda, że ci ludzie, którzy go wzieli, nie raczyli chociaż powiedzieć, dlaczego go oddają. Byłoby chociaż wiadomo, czy to on coś zrobił i z nim jest coś nie tak, czy z nimi. :shake:

Zdaje sie ze cos mówili ze nie chciał sam w domu za długo zostawać :oops:

ale w koncu psa trzeba przyzwyczajac i to powoli do rożnych rzeczy i wymagan domowych a oni mu nie dali szansy ani czasu .............:shake:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdaje sie ze cos mówili ze nie chciał sam w domu za długo zostawać
To tak samo jak nasz Bialy Kiel. Adoptowany w niedziele, we wtorek juz bylo zgloszenie, ze chca go oddac do schroniska, bo nie umie sam zostac w domu i drapie drzwi. A kiedy sie ku.... mial nauczyc? W poniedzialek? Normalnie zatluklabym takich ludzikow :mad:

Posted

Ulka18 napisał(a):
To tak samo jak nasz Bialy Kiel. Adoptowany w niedziele, we wtorek juz bylo zgloszenie, ze chca go oddac do schroniska, bo nie umie sam zostac w domu i drapie drzwi. A kiedy sie ku.... mial nauczyc? W poniedzialek? Normalnie zatluklabym takich ludzikow :mad:

No nie taki piękny pies :oops:- ludzie faktycznie sa dziwni mysla ze mamy psy po szkoleniach i bez skazy tak jakby te biedaki nie potrzebowały faktycznie dobrego traktowania i cierpliwości bo sa jednak psami po przejsciach :placz:.........ja coraz częsciej widze ze to tylko my na dogo mamy takie podejscie do psów

Posted

...pies boi sie zostawac sam w domu bo boi sie ze nikt do niego nie wroci-to czesty syndrom psow schroniskowych... ale mozna (z wielka cierpliwoscia) tego psa nauczyc(zostawania w domu)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jaki Pako jest w stosunku do dzieci? Jak zniósłby tarmoszenie, zaczepki i noszenie na rękach? Wiadomo coś na ten temat?

Schronisko nie ma możliwości sprawdzenia jak Pako zachowywałby się w stosunku do dzieci (brak chętnych do poświęcenia pociechy :evil_lol:). Jest psem spokojnym, nieagresywnym i sympatycznym. Ale za uszy to raczej nikt go tam nie ciągnął i nie podnosił, wiec cięzko powiedzieć..:lol:

Posted

Nie mówię, że macie zaciągnąć do schroniska dzieciaka :evil_lol: Ale może któryś z wolontariuszy podczas zabawy z nim zaczepiał go i ciągnął za łapki, chcę wiedzieć czy sie denerwował ;)

Posted

Nie mówię, że macie zaciągnąć do schroniska dzieciaka :evil_lol: Ale może któryś z wolontariuszy podczas zabawy z nim zaczepiał go i ciągnął za łapki, chcę wiedzieć czy sie denerwował ;)

Figa, czyżbyś miała wobec Pako jakieś plany? :cool3:

Posted

Trzeba było od razu pisać dokładnie o co chodzi, dziecko to przeważnie rozumie się jako osobę poniżej 15 roku życia. ;-)
Postaram się wypytać. Jeżeli będę coś wiedzieć to dam znać.
A, jeśli można wiedzieć, w jakim wieku dziecko wchodzi w grę?

Posted

Agata w kundelku jest zasada, że to przyszły właściciel przyjeżdża po psa, więc jeżeli zależy Ci na Pakusiu to znajdź wolny dzień i poszukaj dojazdu, np pociągiem.

Gonia te dzieci to przedział od 7 lat w górę :evil_lol: Ale ja tylko sobie tak dumam i pytam. Z góry mówię, że to nie chodzi o moją szaloną rodzinkę :evil_lol:, bo narazie drugiego psa w planach nie mamy, choć kiedyś może ;)

Posted

I na koniec zwrócice uwage na zachowanie psa w boksie i ignorancje Pako i spokój jaki wykazuje ..................ja nie wiem co ten pies komu zrobił ale nie wydaje mi sie zagrazac komukolwiek :shake:

Posted

No proszę, Pako, ale miałeś odwiedziny :loveu:
A co to za ludzie byli u niego? :cool3:

A co do ostatnich zdjec - mówiłam, ze Pako jest bardzo spokojny. Fidel wieśniak :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No proszę, Pako, ale miałeś odwiedziny :loveu:
A co to za ludzie byli u niego? :cool3:

A co do ostatnich zdjec - mówiłam, ze Pako jest bardzo spokojny. Fidel wieśniak :evil_lol:

No co do ludzi to potencjalni chetni na Pakusia :loveu:ale cicho sza
bo zanim sie zdecyduja na 100 % beda jeszcze kilka razy do niego przychodzic i sie zapoznawać ,aczkolwiek Pani bardzo Pako sie podobał i wice wersa :eviltong:
mysle ze wszystko jest na dobrej drodze .....kciki jednak potrzebne :lol:

Pakus był zachwycony i pania i chłoczykiem oj jak on ganiał i podskakiwał i sie cieszył :multi:

Posted

ewatr napisał(a):
bo zanim sie zdecyduja na 100 % beda jeszcze kilka razy do niego przychodzic i sie zapoznawać ,aczkolwiek Pani bardzo Pako sie podobał i wice wersa :eviltong:

Pakus był zachwycony i pania i chłoczykiem oj jak on ganiał i podskakiwał i sie cieszył :multi:

To ja trzymam kciuki za Pakusia z całych sił. :kciuki: :kciuki:

Posted

ewatr napisał(a):

Uhhhhh :multi:

No to :kciuki: