ewatr Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Asia & Ginger napisał(a): Szkoda, że ci ludzie, którzy go wzieli, nie raczyli chociaż powiedzieć, dlaczego go oddają. Byłoby chociaż wiadomo, czy to on coś zrobił i z nim jest coś nie tak, czy z nimi. :shake: Zdaje sie ze cos mówili ze nie chciał sam w domu za długo zostawać :oops: ale w koncu psa trzeba przyzwyczajac i to powoli do rożnych rzeczy i wymagan domowych a oni mu nie dali szansy ani czasu .............:shake: Quote
Cambel&Megi Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Takie rzeczy są do nauczenia......ehhhh 'ludzie' Quote
Ulka18 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Zdaje sie ze cos mówili ze nie chciał sam w domu za długo zostawać To tak samo jak nasz Bialy Kiel. Adoptowany w niedziele, we wtorek juz bylo zgloszenie, ze chca go oddac do schroniska, bo nie umie sam zostac w domu i drapie drzwi. A kiedy sie ku.... mial nauczyc? W poniedzialek? Normalnie zatluklabym takich ludzikow :mad: Quote
ewatr Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ulka18 napisał(a):To tak samo jak nasz Bialy Kiel. Adoptowany w niedziele, we wtorek juz bylo zgloszenie, ze chca go oddac do schroniska, bo nie umie sam zostac w domu i drapie drzwi. A kiedy sie ku.... mial nauczyc? W poniedzialek? Normalnie zatluklabym takich ludzikow :mad: No nie taki piękny pies :oops:- ludzie faktycznie sa dziwni mysla ze mamy psy po szkoleniach i bez skazy tak jakby te biedaki nie potrzebowały faktycznie dobrego traktowania i cierpliwości bo sa jednak psami po przejsciach :placz:.........ja coraz częsciej widze ze to tylko my na dogo mamy takie podejscie do psów Quote
agata56 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ...pies boi sie zostawac sam w domu bo boi sie ze nikt do niego nie wroci-to czesty syndrom psow schroniskowych... ale mozna (z wielka cierpliwoscia) tego psa nauczyc(zostawania w domu) Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jaki Pako jest w stosunku do dzieci? Jak zniósłby tarmoszenie, zaczepki i noszenie na rękach? Wiadomo coś na ten temat? Agata - jeśli po Pakusia przyjedziesz... to będzie Twój ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 agata56 napisał(a):a moze Pako do mnie sie nada? Agata56, to jak to w końcu jest u Ciebie? Szukałaś na dogo psa na tymczas, ale jednak wziełaś sunię z ulicy. Chcesz drugiego psa? Na tymczas czy na stałe? Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jaki Pako jest w stosunku do dzieci? Jak zniósłby tarmoszenie, zaczepki i noszenie na rękach? Wiadomo coś na ten temat? Schronisko nie ma możliwości sprawdzenia jak Pako zachowywałby się w stosunku do dzieci (brak chętnych do poświęcenia pociechy :evil_lol:). Jest psem spokojnym, nieagresywnym i sympatycznym. Ale za uszy to raczej nikt go tam nie ciągnął i nie podnosił, wiec cięzko powiedzieć..:lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nie mówię, że macie zaciągnąć do schroniska dzieciaka :evil_lol: Ale może któryś z wolontariuszy podczas zabawy z nim zaczepiał go i ciągnął za łapki, chcę wiedzieć czy sie denerwował ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie mówię, że macie zaciągnąć do schroniska dzieciaka :evil_lol: Ale może któryś z wolontariuszy podczas zabawy z nim zaczepiał go i ciągnął za łapki, chcę wiedzieć czy sie denerwował ;) Figa, czyżbyś miała wobec Pako jakieś plany? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Figa, czyżbyś miała wobec Pako jakieś plany? :cool3:Ciii, to tajemnica ;) Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie mówię, że macie zaciągnąć do schroniska dzieciaka :evil_lol: Ale może któryś z wolontariuszy podczas zabawy z nim zaczepiał go i ciągnął za łapki, chcę wiedzieć czy sie denerwował ;) Trzeba było od razu pisać dokładnie o co chodzi, dziecko to przeważnie rozumie się jako osobę poniżej 15 roku życia. ;-) Postaram się wypytać. Jeżeli będę coś wiedzieć to dam znać. A, jeśli można wiedzieć, w jakim wieku dziecko wchodzi w grę? Quote
agata56 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 moje dzieci nie tarmosza,nie podnosza -wierzcie lub nie.... nie mam transporu by po niego przyjechac... nie wzielam zadnej suczki -pisalam,ze staram sie ... Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Agata w kundelku jest zasada, że to przyszły właściciel przyjeżdża po psa, więc jeżeli zależy Ci na Pakusiu to znajdź wolny dzień i poszukaj dojazdu, np pociągiem. Gonia te dzieci to przedział od 7 lat w górę :evil_lol: Ale ja tylko sobie tak dumam i pytam. Z góry mówię, że to nie chodzi o moją szaloną rodzinkę :evil_lol:, bo narazie drugiego psa w planach nie mamy, choć kiedyś może ;) Quote
ewatr Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Moze ja odpowiem zdjeciami z wczorajszego dnia :eviltong: ? Quote
ewatr Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 I na koniec zwrócice uwage na zachowanie psa w boksie i ignorancje Pako i spokój jaki wykazuje ..................ja nie wiem co ten pies komu zrobił ale nie wydaje mi sie zagrazac komukolwiek :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No proszę, Pako, ale miałeś odwiedziny :loveu: A co to za ludzie byli u niego? :cool3: A co do ostatnich zdjec - mówiłam, ze Pako jest bardzo spokojny. Fidel wieśniak :evil_lol: Quote
ewatr Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No proszę, Pako, ale miałeś odwiedziny :loveu: A co to za ludzie byli u niego? :cool3: A co do ostatnich zdjec - mówiłam, ze Pako jest bardzo spokojny. Fidel wieśniak :evil_lol: No co do ludzi to potencjalni chetni na Pakusia :loveu:ale cicho sza bo zanim sie zdecyduja na 100 % beda jeszcze kilka razy do niego przychodzic i sie zapoznawać ,aczkolwiek Pani bardzo Pako sie podobał i wice wersa :eviltong: mysle ze wszystko jest na dobrej drodze .....kciki jednak potrzebne :lol: Pakus był zachwycony i pania i chłoczykiem oj jak on ganiał i podskakiwał i sie cieszył :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Ojejka :kciuki: Pako wyglada na szczesliwego w ich towarzystwie. No i Pani jak z nim szalała :loveu: Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ewatr napisał(a):No co do ludzi to potencjalni chetni na Pakusia :loveu:ale cicho sza bo zanim sie zdecyduja na 100 % beda jeszcze kilka razy do niego przychodzic i sie zapoznawać ,aczkolwiek Pani bardzo Pako sie podobał i wice wersa :eviltong: mysle ze wszystko jest na dobrej drodze .....kciki jednak potrzebne :lol: Pakus był zachwycony i pania i chłoczykiem oj jak on ganiał i podskakiwał i sie cieszył :multi: To ja trzymam kciuki za Pakusia z całych sił. :kciuki: :kciuki: Quote
Cambel&Megi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ewatr napisał(a):No co do ludzi to potencjalni chetni na Pakusia :loveu:ale cicho sza bo zanim sie zdecyduja na 100 % beda jeszcze kilka razy do niego przychodzic i sie zapoznawać ,aczkolwiek Pani bardzo Pako sie podobał i wice wersa :eviltong: mysle ze wszystko jest na dobrej drodze .....kciki jednak potrzebne :lol: Pakus był zachwycony i pania i chłoczykiem oj jak on ganiał i podskakiwał i sie cieszył :multi: Uhhhhh :multi: No to :kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ojj ludzie wyglądają na wspaniałych :loveu: Kciuki są :kciuki: Quote
Recommended Posts