Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niki_ill napisał(a):
Hehehe Tygra niezly sweterek :evil_lol:

dziękuję - pożycze aparat to zrobie może jakieś sensowne zdjęcie bez ubranka. Czy myślisz że ona jeszcze w tlatce piersiowej się poszerzy?
o znalazłam bez garderoby - tu miaął tak z 6 i poł mies chyba

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niki_ill']Tu jest Nera w wieku 8 tygodni :)

Ale ona ślicznotka.
Wracając do mojej fakt mało waży ale dołoże wszelkich starań żeby moja bidulka miała prawidłową wagę i fakt miałam podejżenia co do "hodowcy" gdyż jak pieska kupowałam powiedział że karmił je makaronem z mlekiem i żebym tak robiła hehe nie doczekanie bo może i ją rozpieszczam ale je karmy lub gotuje jej oddzielne obiadki może to pomoże jej przytyć ::lol::
P.S. Jak tylko kupie lub pożyczę się od siorki aparatu cyfrowego to pochwale się moim maleństwem

Posted

Dinho napisał(a):
Rani w wieku 2 miesiecy - gdy ja odbierałem wazyla 8 kg, dzisiaj wazy 13..

Dinho, Fiona w wieku 4 miesięcy ważyła około 15 kg. Z początku bardzo szybko nabierała masy. W wieku 1,5 roku ważyła 25 kg. Dziś wzrost około 60 cm i waga 27/28 kg.

Posted

tygra napisał(a):
a muszę dodać że z Fionki laska pierwszej klasy - ślicznie zbudowana :)

Dzięki ;).

Fiona 3 miesiące :

10,5 miesięcy :

17 miesięcy:

A tu 24 miesiące :

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

hmmm
Moja półtoraroczna bokserka FIONKA waży 23 kg a pochłania takie ilości jedzenia, że nawet sobie nie wyobrażacie. Do tego jest wszytkożerna ostatnio chrzan zjadła.hehehe:) Ale staram sie jej nie dawać duzo jedzenia normlanego bo jak mówił wet karma jej wsytrczy. a karmie ja Puriną

Posted

moja zeżarął czosnek ostatnio :)
też żre wszystko jeszcze nabiera ciałka (ma 10mies), nie cieczkowała. W sumie to gruba nie jest, takie bydle umięśnione się robi
waży 30kg i mierzy ok 60cm
czy wasze psy też mają duuużo skóry? Ona ma tak jak szczenie mniej więcej zapasu jeszcze - mam nadzieję że nie planuje tego wypełnić

Posted

Wiesz moja tez ma duzy zapas skóry ale nie wypełnia tego wogóle ma 1,5 roku i wazy 23 kg jest bardzo drobniutka ale tez bardzo dużo biega:) Moja jak przyszła do nas miała 3 miesiące i chciała jesc wszystko co ja wkładałam do ust łacznie z cytryną a teraz juz poznała różne smaki i za cytrusami już nie przepada :lol:

Posted

Tigra tez ma skory a skory :evil_lol:
Tygra czosnek jest bardzo zdrowy :) raz na jakis czas mozna dawac np. do jedzonka :)

przed chwilka mierzylam swoje malenstwo :loveu:
mierzy okolo58cm moze 59...cos pod 60:evil_lol:
w klacie zaraz za łapkami ma 74:cool3:
a wagi wam nie podam bo... nie mam sily jej podniesc:evil_lol: tymbardziej ze Tigra nie lubi byc brana na rece i sie boi jak widzi wage:roll:
ale mysle ze przekroczyla ciutek 30kg:razz:
za to ja zjechalam 2kg w dol :crazyeye: :multi: :multi: :multi: to pewnie dlatego ze nic dzis nie jadlam :evil_lol: ale co tam :evil_lol: