Ka$ka9141868 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :-( Mały terierek ok.3 lat. Został trafiony w głowę młotkiem,bo człowiek robiący karmnik dla ptaków ,,śmiertelnie,, się go wystraszył,kiedy piesek wbiegł na jego podwórko. Było to wczoraj około godziny 17 idę sobie spokojnie na wsi z moją Korą i z ciocią , patrzę a tu malutki słodki piesek wybiega zza bramy i biegnie się z nami przywitac. Wygłaskałam pieska , a ten pobiegł dalej. Wbiega za bramę gdzie facet robi karmnik dla ptaków piesek dostał w głowę młotkiem,który facet rzucił w psa. Zadzwoniliśmy na policję w drodze do najbliższego weterynarza (na szczęście był to znajomy weterynarz,dobry). I zgłosiliśmy całe to zajście. W klinice byłyśmy 3 minuty po zdarzeniu-piesek trafił odrazu do weterynarza po 25 minutach nie dało się już nic zrobic mimo wysiłków 3 lekarzy :( :( :( :(:(:(:( Quote
sota36 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jezu............................................ Quote
asia&smyk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Smutne... :( Aczkolwiek tak sobie myślę, jakim cudem wieczorem, na wsi, w najbliższej lecznicy mogło być pięciu weterynarzy? Quote
Ka$ka9141868 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='szelk@']Smutne... :( Aczkolwiek tak sobie myślę, jakim cudem wieczorem, na wsi, w najbliższej lecznicy mogło być pięciu weterynarzy? To niebyła noc. A weterynarzy było 3 a nie pięciu (sorry pomyliłam się) dokładnie 16.40-17.00 I to była domowa klinika więc zawsze przynajmniej 2 weterynarzy było na miejscu. :( Quote
Izunia86 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bardzo przykre :-( Czasem w takich przypadkach mialabym ochote sama wymierzyc sprawiedliwosc :angryy: Dziwne ,ze ludzie ,ktorzy z zalozenia powinni posiadac mozg maja go tak malo lub wcale :angryy: Piesku [*] Quote
Moniskaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :( przerazające :( zamiast sie przywitac z pieskiem on go uderzył Quote
Recommended Posts