Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-(
Mały terierek ok.3 lat.
Został trafiony w głowę młotkiem,bo człowiek robiący karmnik dla ptaków ,,śmiertelnie,, się go wystraszył,kiedy piesek wbiegł na jego podwórko.
Było to wczoraj około godziny 17 idę sobie spokojnie na wsi z moją Korą i z ciocią , patrzę a tu malutki słodki piesek wybiega zza bramy i biegnie się z nami przywitac. Wygłaskałam pieska , a ten pobiegł dalej.
Wbiega za bramę gdzie facet robi karmnik dla ptaków piesek dostał w głowę młotkiem,który facet rzucił w psa.
Zadzwoniliśmy na policję w drodze do najbliższego weterynarza (na szczęście był to znajomy weterynarz,dobry).
I zgłosiliśmy całe to zajście.
W klinice byłyśmy 3 minuty po zdarzeniu-piesek trafił odrazu do weterynarza po 25 minutach nie dało się już nic zrobic mimo wysiłków 3 lekarzy :( :( :( :(:(:(:(

Posted

[quote name='szelk@']Smutne... :(

Aczkolwiek tak sobie myślę, jakim cudem wieczorem, na wsi, w najbliższej lecznicy mogło być pięciu weterynarzy?
To niebyła noc.
A weterynarzy było 3 a nie pięciu (sorry pomyliłam się)
dokładnie 16.40-17.00
I to była domowa klinika więc zawsze przynajmniej 2 weterynarzy było na miejscu. :(

Posted

Bardzo przykre :-( Czasem w takich przypadkach mialabym ochote sama wymierzyc sprawiedliwosc :angryy: Dziwne ,ze ludzie ,ktorzy z zalozenia powinni posiadac mozg maja go tak malo lub wcale :angryy:

Piesku
[*]