Kalina Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Przybłakała sie na plac dużej firmy gdzie wynajmuję pomieszczenia fundacyjne... Widziałam ją w południe i ok. 16-tej ale gdy przyjechałam na wieczorne karmienie ok. 22.30 a ona wyszła do mnie spod zaparkowanej ciężarówki wiedziałam, ze tam jej nie zostawię. Ma ok. roku, jest zdrowa, bardzo ufna i trochę przestraszona. Nie umiała chodzić na smyczy, wchodzic i schodzic po schodach. Teraz bez problemu pilnuje sie mnie na spacerze, wskakuje do mnie do łozka na noc, liże po twarzy i wyjada kotom z misek. W przyszłym tygodniu będzie sterylizowana. Jest bardzo spokojna ale czujna. Każde stuknięcie w drzwi lub balustradę balkonu to dla niej sygnał, ze nalezy zaszczekać. Krótko ale grubym groźnym głosem. Oddam tylko do domu gdzie będzie psem w 90% pokojowym. I dom raczej bez małych dzieci. Sunia jest spokojna , po jakichs przejściach i lepiej zeby nie przezywała kolejnych stresów. Quote
Kalina Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Podrzucę. Może się niunia komus spodoba. Quote
Kalina Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 A co tak cicho u Pepi? Nikt do niej nie zagląda... a sunia coraz bardziej przyzwyczaja się do mnie, moich dwóch suń i gromadki kotów... Musze jej znaleźć dobry dom... Quote
Kalina Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 ARKA napisał(a):Moze ją na allegro wystawic? Jest na Allegro. Już druga aukcja... :( Quote
Martinee Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kalina']Jest na Allegro. Już druga aukcja... :( czy jest na dogzone,psy.pl i na molosach jak nie ja moge ją dać ?? Quote
Martinee Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 co tak cicho na wątku psinki ??????????? Quote
BoWa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Młoda, piękna,grzeczna, kochająca koty -same zalety ! Szuka dobrego domu ! Quote
Kalina Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Martinee napisał(a):co tak cicho na wątku psinki ??????????? Cicho bo sunia od 7 tyg już w nowym domku!:) Quote
Martinee Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kalina napisał(a):Cicho bo sunia od 7 tyg już w nowym domku!:) I my nic nie wiemy trzeba było tak odrazu no to super :P:) Quote
Recommended Posts