joaaa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Zakładam wątek na prośbę kolegi. Proszę cioteczki od dalmatynów o pomoc. Suczka przyjedzie do Warszawy, ale nie ma gdzie jej przechować do czasu znalezienia nowego domu. Kolega rozważa możliwość zawiezienia jej na Paluch!!!!!!!!!!!!!!! Proszę, pomóżcie, to młody psiak, powinien szybko znaleźć dom. Jeżeli znajdzie się chętny, to przed oddaniem zostanie wysterylizowana. Poszukuję nowego domu dla suczki (chyba dalmatyńczyk - zdjęcia z aparatu telefonicznego, poniżej). Sunię znalazły moje córki, które są na obozie w Choryńcu. Wszystkie znaki wskazują, iz jest to ofiara bezwzgledności poprzednich włascicieli - porzucona psina w czasie wakacji. Niestety ja juz nie mogę przygarnąć kolejnego zwierza - mam kotke i psa (znajda z innego wyjazdu). Z doświadczenia mogę powiedziec, iz psy przygarniete odwdzięczaja się nowym włascicielom, choc w pierwszym okresie z pewnością tęsknią za poprzednikami. Sunia jest łagodna, zwłaszcza w obcowaniu z dziećmi (testują ja dzieciaki z obozu). Została przebadana przez weterynarza, który orzekł, że jest całkowicie zdrowa, oraz że ma około 1 roku. Osobom, które lubia zwierzęta nie muszę już wiecej zachwalać psiaka. Proszę, jeśli nie bezposrednio to wśród bliskich znajomch znajdźcie jej nowy dom. Oczywiscie nic na siłę zależy mi na ludziach odpowiedzialnych, lubiacych psy. Osoby zainteresowane bardzo prosze o jak najszybszy kontakt ; 27.08.07 - powrót z obozu i później nie bedzie możliwości przywiezienia suni, zostanie bez domu. W razie pytań, proszę o kontakt. Piotr Quote
MichalMi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 k****, trzy sztuki dziennie to chyba za dużo :( standardowo zaczynam od przeklejenia na łaciate i startujemy z szukaniem domu Quote
Guest Reyes Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Łorzesz jego jeba... Co za wspaniały początek doby... Wklejasz Admin-Łaciaty? Quote
MichalMi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 już przeklejone: http://www.dalmatynczyki.fora.pl/post11948.html początek doby nadzwyczaj wesoły Quote
zdrojka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ludzie, co tu się dzieje :crazyeye: To chyba nie to miejsce... Nie ma się co dziwić, że nikt tu nie wszedł w "tym czasie"... Malutka, ale masz śliczne oczka! Quote
MichalMi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 chyba lepiej jak sucz jest na pierwszej stronie, niż ma spadać gdzieś daleko? a lepsza wolna rozmowa niż wypisywanie w nieskończoność "hop nie spadaj"? pozdrawiam Quote
joaaa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Dzieki za wklejenie na "łaciate forum" :lol: A te offy proszę potem wykasować, coby nie zaśmiecać info. Ale za podbicie do góry wielkie dzięki, gadajcie do rana, a potem wykasujcie wszystko, z wyjątkiem ostatnich, żeby watek był na górze. :p Quote
madzia828 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 śliczna niunia a te oczka:loveu::loveu: hopaj maleńka Quote
MichalMi Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 temat posprzątany - do rana z gadką niestety nie wytrzymaliśmy Quote
joaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dzieki za zrobienie porządku :) Niebieskooka szuka domu!!!!!!!!!!!!! Quote
Diana S Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Co za pieknosci...jakie ma powalajace oczy....piekne niebieskie...oczeta...prosza o domek... Quote
Diana S Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bo sa zabardzo absorbujace bo człowiek nie radzi sobie z wychowaniem ....sa zdziwieni ze to nie pies z filmu 101 Dalmatynczyków.. Quote
sisay Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Czy jest już DT dla tej suni? Gdzie ona w tej chwili przebywa, w jakich warunkach, wiadomo coś o jej stosunku do ludzi, psow, kotów, ogólnie do świata? Mam w domu psa, sukę, koty, dziecko... chwilowo jest przestój w adopcjach rodezjanow, jeśli byłyby pieniążki na jej karmę i weta to mogłabym rozwazyc DT, w końcu to rodzina :razz: PS. nie mogę być stale na dogo, moj nr 601 369 693 email adopcjerr@wp.pl Quote
joaaa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Właśnie przed chwilą dostałam info, że suczka znalazła dom. Zostaje u właściciela ośrodka wczasowego, gdzie przez cały cas mieszkała. Dziekuję wszystkim za pomoc! :loveu: Quote
Diana S Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Swietnie! suuupeeerrrr!!!:loveu::loveu::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wspaniała wiadomośc :multi: Jedna kropkowana bida mniej :( Quote
Recommended Posts