Rafka Posted March 28, 2004 Posted March 28, 2004 Flairie co do egzaminów i psów odsylam ci na nasza stronę. Tam dowiesz sie sporo a takze na liste dyskusyjna "dogoterapia" i tam bedziesz miala dostep do wszystkich standardów dot zarowno asistow jaki terapeutow. W razie konkretnych pytan sluze pomoca. Quote
asia40 Posted March 29, 2004 Author Posted March 29, 2004 Bardzo bym chciała odwiedzic strone Fundacji ale jaki jest jej adres? Quote
asia40 Posted April 1, 2004 Author Posted April 1, 2004 Bedę na konferencji organizowanej przez Cze-ne-ke w Warszawie 16-18 kwietnia :B-fly: Quote
Rafka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Z Dogtora jada 4 osoby.Zapowiada sie super! Teraz jestesmy w trakcie szukania noclegów.... Od nas wyglaszane sa dwa referaty i wiem ze inne organizacje wystawily tez bardzoe fajne osoby. :D :D Szkoda tylo, ze organizacja konferencji jest fatalna i do wczoraj nie znany byl rozkald godzinowy, Ha tak naprawde to nadal nikt nie wie w jakim dniu wystepuje :oops: Ciekawa jestem co bedzie dzialo sie na dniu zamknietym.... Quote
asia40 Posted April 2, 2004 Author Posted April 2, 2004 Hmmm... ja jako osoba niezorganizowana nie jestem zaproszona na zamknięte imprezy :roll: Może mnie szybko zapiszecie do Dogtora? :D Niestety dzisiaj strona Czeneki nie chodzi mi zupełnie :( Nie wiem czy jechaś PKP czy samochodem, korki w Warszawie straszliwe, ale ja przyzwyczajona do niezależnego transportu jestem :ylsuper: Zaraz dzwonię o nocleg. Do zobaczenia Quote
asia40 Posted April 2, 2004 Author Posted April 2, 2004 :D noclegi zamówione jadę samochodem, gdyby był ktoś chetny ze Ślaska mam wolne 3 miejsca w wygodnym autku Quote
Rafka Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Ha impreza jest tak zamknieta ze tylko 1 "dogtor" moze w niej uczestniczyc - organizatorzy zastrzegli sobie ze w zamknietej czescie mozebrac udzial tylko po 1 przedstawicielu kazdej zarejestrowanej organizacji. Quote
asia40 Posted April 14, 2004 Author Posted April 14, 2004 Rafka i moze jeszcze ktos kto jedzie na tą konferencje - czy dostaliście potwierdzenia? Wpłaciłam 80 zł i cisza! :-? Mam kilka pytan i nie ma ich komu zadać :( Quote
Rafka Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 u nas nikt nie placil bo nie kazano :-) dostalam login do strony i wszystko. Maja tam straszny burdel wiec sie nie martw - najwyzej na konferencja jedz z dowodem wplaty! Quote
ElGreco Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Co do specjalistów od dogoterapii to nie wiem jak mam to rozumieć. Z tego co wiem w Polsce tylko jedna osoba ma ukończony kurs Pet Partners w Delcie.... Czy możesz zdradzić kto to jest?Potrzeba nam fachowców i chyba ta osoba nie będzie miała nic za złe że zostanie wymieniona? Quote
Miga Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Witam Mam pytanie. Jestem ze Skawiny -bliskie okolice Krakowa. Chciałabym sie dowiedzieć gdzie, kiedy i na jakich ogólnych zasadach polega Dogoterapia-jakie trzeba spełniać wymagania i czy trzeba mieć psa do tego odpowiedniego. Ja wprawdzie psa mam, ale jest to już 7 letni mieszaniec sznaucera i nie jest on zupelnie łagodny (co w tej dziedzinie jest wymagane). Jeśli ktoś wie cokolwiek na temat ogranizacji w Krakowie to prosze o informacje :) Dziękuję. Pozdrawiam Agnieszka Quote
asia40 Posted August 24, 2004 Author Posted August 24, 2004 Cztery łapy są z Krakowa - powodzenia :D Quote
Rafka Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Przypominam, ze mija termin zgłoszeń na kurs dogoterapii w Fundacji Dogtor. Więcej informacji wiećej informacji tutaj Quote
Abi Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Marto, czy mozesz podac kilka nazwisk osob, ktore beda prowadzic wyklady?? Quote
Fruzia Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 A ja wiem o jeszcze jednym kursie który odbywa się w Bydgoszczy i trwa chyba z pół roku, zjazdy odbywają się co 2-3 tygodnie i każdy taki zjazd trwa bodajże trzy pełne dni. Jest to kurs dla psów i właścicieli i z tego co zrozumiałam to uprawnia do samodzielnej pracy z psem ponieważ dla osób bez wykształcenia pedagogicznego przewidziane są dodatkowe zajęcia. Niestety to kosztuje i to słono ale myślę że warto! Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę przesłać na priva więcej informacji bardziej konkretnych. Quote
tongue Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Jadę na kurs do Gdyni. Kto z Dogomianiaków jedzie? Pozdrawiam Quote
tongue Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Jadę na kurs do Gdyni. Kto z Dogomianiaków jedzie? Pozdrawiam Quote
ElGreco Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Rafka zdradzisz nam o kim mówiłaś ze w Wawie tworzy cos nowego i zna się na standardach itp? Quote
Rafka Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Sprostowanie. Kurs w Bydgoszczy trwa rok i jest bez psów. Asiu - nie mam twojego zgłoszenia! Masz szczescie, ze trzymałam dla ciebie miejsce - Iwona z Zabrza mi kazała. Wyslij mi na maila zgloszenie jesli mozesz! Co do Warszawy - juz za dwa tygodnie rusza Warszawski oddział Dogtora - jego członkami sa specjalisci rehabilitacji, pedagogiki a takze szkoleniowcy i autory ksiązek o psach. Szczegóły wktótce! Quote
tongue Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Asia40 bardzo sie cieszę, że się spotkamy. A gdzie będziesz nocować? Pozdrawiam serdecznie Quote
Fruzia Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Jeśli Dogtor trafia już do Warszawy to wnioskuję że przesuwa się w kierunku południowym. To kiedy Kraków? Quote
Rafka Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Karków hmmm jeszcze chwila - nie ma chętnego na szefa Dogtora w Krakowie. W dalszekj kolejnosci Kościerzyna(juz działa) , Zabrze (juz praktycznie działa), i polska wschodnia ( o tym na razie cisza :-), będzie jeszcze mini oddział w Poznaniu we współpracy z innym stowarzyszeniem. Quote
Pysia Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 A ja mam w planach ściągnięcie dogoterapii na Zagłębie Śląsko-Dąbrowskie .Tylko niech mnie ktoś oświeci jak to uczynić.... Quote
Recommended Posts