Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flairie co do egzaminów i psów odsylam ci na nasza stronę. Tam dowiesz sie sporo a takze na liste dyskusyjna "dogoterapia" i tam bedziesz miala dostep do wszystkich standardów dot zarowno asistow jaki terapeutow. W razie konkretnych pytan sluze pomoca.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Dogtora jada 4 osoby.Zapowiada sie super! Teraz jestesmy w trakcie szukania noclegów.... Od nas wyglaszane sa dwa referaty i wiem ze inne organizacje wystawily tez bardzoe fajne osoby. :D :D

Szkoda tylo, ze organizacja konferencji jest fatalna i do wczoraj nie znany byl rozkald godzinowy, Ha tak naprawde to nadal nikt nie wie w jakim dniu wystepuje :oops:

Ciekawa jestem co bedzie dzialo sie na dniu zamknietym....

Posted

Hmmm... ja jako osoba niezorganizowana nie jestem zaproszona na zamknięte imprezy :roll:

Może mnie szybko zapiszecie do Dogtora? :D

Niestety dzisiaj strona Czeneki nie chodzi mi zupełnie :(

Nie wiem czy jechaś PKP czy samochodem, korki w Warszawie straszliwe, ale ja przyzwyczajona do niezależnego transportu jestem :ylsuper:

Zaraz dzwonię o nocleg. Do zobaczenia

Posted

Ha impreza jest tak zamknieta ze tylko 1 "dogtor" moze w niej uczestniczyc - organizatorzy zastrzegli sobie ze w zamknietej czescie mozebrac udzial tylko po 1 przedstawicielu kazdej zarejestrowanej organizacji.

• 2 weeks later...
Posted

Rafka i moze jeszcze ktos kto jedzie na tą konferencje - czy dostaliście potwierdzenia?

Wpłaciłam 80 zł i cisza! :-?

Mam kilka pytan i nie ma ich komu zadać :(

Posted

u nas nikt nie placil bo nie kazano :-) dostalam login do strony i wszystko. Maja tam straszny burdel wiec sie nie martw - najwyzej na konferencja jedz z dowodem wplaty!

• 3 months later...
Posted
Co do specjalistów od dogoterapii to nie wiem jak mam to rozumieć. Z tego co wiem w Polsce tylko jedna osoba ma ukończony kurs Pet Partners w Delcie....

Czy możesz zdradzić kto to jest?Potrzeba nam fachowców i chyba ta osoba nie będzie miała nic za złe że zostanie wymieniona?

• 2 weeks later...
Posted

Witam

Mam pytanie. Jestem ze Skawiny -bliskie okolice Krakowa. Chciałabym sie dowiedzieć gdzie, kiedy i na jakich ogólnych zasadach polega Dogoterapia-jakie trzeba spełniać wymagania i czy trzeba mieć psa do tego odpowiedniego. Ja wprawdzie psa mam, ale jest to już 7 letni mieszaniec sznaucera i nie jest on zupelnie łagodny (co w tej dziedzinie jest wymagane).

Jeśli ktoś wie cokolwiek na temat ogranizacji w Krakowie to prosze o informacje :)

Dziękuję. Pozdrawiam

Agnieszka

• 2 weeks later...
Posted

A ja wiem o jeszcze jednym kursie który odbywa się w Bydgoszczy i trwa chyba z pół roku, zjazdy odbywają się co 2-3 tygodnie i każdy taki zjazd trwa bodajże trzy pełne dni. Jest to kurs dla psów i właścicieli i z tego co zrozumiałam to uprawnia do samodzielnej pracy z psem ponieważ dla osób bez wykształcenia pedagogicznego przewidziane są dodatkowe zajęcia. Niestety to kosztuje i to słono ale myślę że warto! Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę przesłać na priva więcej informacji bardziej konkretnych.

Posted

Sprostowanie. Kurs w Bydgoszczy trwa rok i jest bez psów.

Asiu - nie mam twojego zgłoszenia! Masz szczescie, ze trzymałam dla ciebie miejsce - Iwona z Zabrza mi kazała. Wyslij mi na maila zgloszenie jesli mozesz!

Co do Warszawy - juz za dwa tygodnie rusza Warszawski oddział Dogtora - jego członkami sa specjalisci rehabilitacji, pedagogiki a takze szkoleniowcy i autory ksiązek o psach. Szczegóły wktótce!

Posted

Karków hmmm jeszcze chwila - nie ma chętnego na szefa Dogtora w Krakowie. W dalszekj kolejnosci Kościerzyna(juz działa) , Zabrze (juz praktycznie działa), i polska wschodnia ( o tym na razie cisza :-), będzie jeszcze mini oddział w Poznaniu we współpracy z innym stowarzyszeniem.

• 1 month later...