Kam Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dwa słodziaki miały już wątek na dogo, ale było to bardzo dawno temu -2005... i znalazły się w "już w nowym domu" - a to, niestety, nieprawda..... Wykorzystuję tekst i zdjęcia Ulki18 ze starego wątku.Spolszczyłam im imiona ;) Vanilia i Carmel witają wszystkich miłośników słodyczy na forum dogomanii. Radośnie witają się też z odwiedzającymi schronisko w Mielcu, w którym przebywają. Nie sposób się nie zatrzymać przechodząc obok ich boksu nr 20. Psiaki urzekają swoją wyjątkową urodą i słodyczą pyszczków. Są radosne w boksie, a co dopiero w swoim własnym domu! Tam śmiałyby się całymi dniami! Dajcie im szansę na szerszy uśmiech niż teraz. One tak pięknie proszą. Wanilia Karmel Quote
Kam Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 O Wanilce: Vanilia ma około 8-10 lat, jest maleńką sunieczką wielkości jamniczka. Quote
Kam Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 O Karmelu: Carmel ma ok. 10 lat i na pewno miał labradora w swoim drzewie genealogicznym. Quote
Kam Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Kontakt : SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: mielec@bezdomne.com tel. (017) 583 15 32 ul. Targowa 11, 39-300 Mielec boks nr 20 Quote
Kam Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Wanilia po prawej Wanilia i doopka Karmela....traci już nadzieję... Quote
Ulka18 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zdjecia Vanilki gdzies na trawie mi sie marza...ona jest taka radosna :loveu: Karmela mniej lubie, bo on jest molestant straszny :eviltong: Quote
Kam Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Karmela mniej lubie, bo on jest molestant straszny bo mu trzeba jajka uciąć :evil_lol: Quote
Kam Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 nie lubię hopania, ale cóż zrobić, tak długo już tu jesteście... w wolniejszej chwili powstawiam was na kilka portali... Quote
Kam Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 dzieciaki są na: psy.pl dogs.pl ale.gratka.pl Karmel ma allegro, Wanilka nie (postaram się zrobić) na mail schroniskomielec@interia.pl (Ulka to Twój?) przyjdzie żądanie potwierdzenia z pupile.com - wystarczy kliknąć w podany tam link i będą ogłoszenia na miesiąc Quote
terra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Mieleckie słodkości czekają na osobistego amatora. Quote
Ulka18 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 schroniskomielec@interia.pl Ten adres jest nieaktualny :shake: Aktualny adres to : mielec@bezdomne.com Quote
Becia66 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Byłam wczoraj w schronisku i widziałam jak Carmel ,,zamęcza '' Vanilkę. A ponieważ jest od niej większy to siedzi na niej cały czas. To samo było z jego poprzednią lokatorką, która praktycznie z budy przez niego nie wychodziła. Nie wiem jak pracownicy mogą spokojnie na to patrzeć, a jak wspominam o kastracji / nie pierwszy raz /, to wybuchają śmiechem. A to naprawdę nie jest śmieszne...:shake: Quote
ewatr Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 becia66 napisał(a):Byłam wczoraj w schronisku i widziałam jak Carmel ,,zamęcza '' Vanilkę. A ponieważ jest od niej większy to siedzi na niej cały czas. To samo było z jego poprzednią lokatorką, która praktycznie z budy przez niego nie wychodziła. Nie wiem jak pracownicy mogą spokojnie na to patrzeć, a jak wspominam o kastracji / nie pierwszy raz /, to wybuchają śmiechem. A to naprawdę nie jest śmieszne...:shake: Jasne ze nie jest smieszne :shake: ...tylko jak im to wytłumaczyc :mad: Quote
ewatr Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 podnosimy sie na pierwsza strone ............ Quote
Kam Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 czy oprócz sterylek Pan kierownik jest też chętny do kastracji psów? i ile mogłaby kosztować taka kastracja? Quote
Murka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Karmel i Wanilia jak zwykle w ciągłym ruchu ;) Karmelek... Tak mieszkam :placz: Wanilia przyłapana przy wodopoju - jedyne nierozmazane zdjęcie ;) Quote
Kam Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 ale fajne zdjęcia! Karmel to jakąś narośl ma chyba na piersi...? Quote
Murka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kam, masz dobre oko :razz: Ta narośl jest na łapie... Quote
Recommended Posts