Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa słodziaki miały już wątek na dogo, ale było to bardzo dawno temu -2005... i znalazły się w "już w nowym domu" - a to, niestety, nieprawda.....
Wykorzystuję tekst i zdjęcia Ulki18 ze starego wątku.Spolszczyłam im imiona ;)

Vanilia i Carmel witają wszystkich miłośników słodyczy na forum dogomanii. Radośnie witają się też z odwiedzającymi schronisko w Mielcu, w którym przebywają. Nie sposób się nie zatrzymać przechodząc obok ich boksu nr 20. Psiaki urzekają swoją wyjątkową urodą i słodyczą pyszczków. Są radosne w boksie, a co dopiero w swoim własnym domu! Tam śmiałyby się całymi dniami! Dajcie im szansę na szerszy uśmiech niż teraz. One tak pięknie proszą.
Wanilia

Karmel

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieciaki są na:
psy.pl
dogs.pl
ale.gratka.pl

Karmel ma allegro, Wanilka nie (postaram się zrobić)

na mail schroniskomielec@interia.pl (Ulka to Twój?) przyjdzie żądanie potwierdzenia z pupile.com - wystarczy kliknąć w podany tam link i będą ogłoszenia na miesiąc

Posted

Byłam wczoraj w schronisku i widziałam jak Carmel ,,zamęcza '' Vanilkę.
A ponieważ jest od niej większy to siedzi na niej cały czas.
To samo było z jego poprzednią lokatorką, która praktycznie z budy przez niego nie wychodziła. Nie wiem jak pracownicy mogą spokojnie na to patrzeć, a jak wspominam o kastracji / nie pierwszy raz /, to wybuchają śmiechem. A to naprawdę nie jest śmieszne...:shake:

Posted

becia66 napisał(a):
Byłam wczoraj w schronisku i widziałam jak Carmel ,,zamęcza '' Vanilkę.
A ponieważ jest od niej większy to siedzi na niej cały czas.
To samo było z jego poprzednią lokatorką, która praktycznie z budy przez niego nie wychodziła. Nie wiem jak pracownicy mogą spokojnie na to patrzeć, a jak wspominam o kastracji / nie pierwszy raz /, to wybuchają śmiechem. A to naprawdę nie jest śmieszne...:shake:

Jasne ze nie jest smieszne :shake: ...tylko jak im to wytłumaczyc :mad: