Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już nawet przeczytałam:p
A skąd wzięło się to zdanie w tekście że "pudle mogą być zazdrosne o właściciela" ?
Czy komuś z pudlarzy zdażyło się coś takiego i jakie miało objawy?

Posted

Też czytałam artykuł ;) nie podoba mi się tylko tytuł "ofiara pomponów"... wygląda jak jakś zbrodnia... :roll: no i "strzyżenie raz na 3 miesiące", u Szelmy po 1.5 nie wiem za co się łapać.
Poza tym jest ok :lol: i pudelsy uper na fotkach powychodziły :multi:
Ania.

Posted

IraKa napisał(a):
Ja już nawet przeczytałam:p
A skąd wzięło się to zdanie w tekście że "pudle mogą być zazdrosne o właściciela" ?
Czy komuś z pudlarzy zdażyło się coś takiego i jakie miało objawy?

jasne Axel byl o mnie zazdrosny straszliwie. jak tylko glaskalam zecika albo elfika to od razu przybiegal wlazil na mnie odpychal psy.
jak czesalam elfika to wariowal obskakiwal mnie ze wszystkich stron , wdrapywal sie na kolana, dyszal Nawet czesac sie pozwalal byle by jego jego jego :loveu: taki byl zazdrosnik

ale on nie mial rodowodu wiec moze to pzrez to a moze taki mial charakterek kto to wie...

Posted

IraKa to ja ci kiedyś pokarzę jak reagują moje:cool3: Jak Mafina siedzi na kolanach to kłapie zębami na wszystko co się rusza, to samo z Bilem jak on zajmie miejscówkę na kolankach pierwszy to też z zębiskami skacze.