beta Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 witam W numerze wrześniowym jest artykuł o pudlach średnich. Polecam obejrzeć forumowe psiaki. Marzena Coffe i Zuzia Quote
IraKa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja już nawet przeczytałam:p A skąd wzięło się to zdanie w tekście że "pudle mogą być zazdrosne o właściciela" ? Czy komuś z pudlarzy zdażyło się coś takiego i jakie miało objawy? Quote
.ania Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Też czytałam artykuł ;) nie podoba mi się tylko tytuł "ofiara pomponów"... wygląda jak jakś zbrodnia... :roll: no i "strzyżenie raz na 3 miesiące", u Szelmy po 1.5 nie wiem za co się łapać. Poza tym jest ok :lol: i pudelsy uper na fotkach powychodziły :multi: Ania. Quote
pati Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 IraKa napisał(a):Ja już nawet przeczytałam:p A skąd wzięło się to zdanie w tekście że "pudle mogą być zazdrosne o właściciela" ? Czy komuś z pudlarzy zdażyło się coś takiego i jakie miało objawy? jasne Axel byl o mnie zazdrosny straszliwie. jak tylko glaskalam zecika albo elfika to od razu przybiegal wlazil na mnie odpychal psy. jak czesalam elfika to wariowal obskakiwal mnie ze wszystkich stron , wdrapywal sie na kolana, dyszal Nawet czesac sie pozwalal byle by jego jego jego :loveu: taki byl zazdrosnik ale on nie mial rodowodu wiec moze to pzrez to a moze taki mial charakterek kto to wie... Quote
Gośka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 IraKa to ja ci kiedyś pokarzę jak reagują moje:cool3: Jak Mafina siedzi na kolanach to kłapie zębami na wszystko co się rusza, to samo z Bilem jak on zajmie miejscówkę na kolankach pierwszy to też z zębiskami skacze. Quote
aneta Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A moje to niezgorsze zazdrośniki :evil_lol: Szczeólnie Queenie to taki mały :evil_lol: Quote
Recommended Posts