gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Miała dopiero 10 dni... Biedna kruszynka, a mogła miec tak wspaniałe życie. Została wyżucona na śmietnik w dniu jej narodzin. Zawiązana w foliowym worku razem z siostrą walczyła o życie. Jej siostra zmarła ale ona się nie poddawała i krzyczała ze wszystkich sił! Tak trafiła do nas i przez 10 długich dni i nocy walczyła o życie. Była bardzo silna ale niestety los nie pozwolił jej zostac i cieszyc się życiem. Była mieszanką rottweilera. Teraz już wiem kto temu zawinił i w tym domu jest jeszcze brat Zuzi i jej mama. Będę walczyc o ich dobro... Zuziu biegaj z siostrzyczką po łąkach, już nigdy nikt Cię nie skrzywdzi!!! [*][*][*][*] Razem pożegnajmy tą dzielną kruszynę! :-( :-( :-( Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Biedactwo malutkie :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Nadal nie mogę uwierzyc, to się stało tak nagle... Quote
szajbus Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Boże, widzisz to a nie grzmisz?????? Maleństwa nie zaplę wam dziś świeczuszki, ale wkleję wam to. Juz jesteście tam, za tym pięknym łukiem szczęśliwe, potrzebne i kochane. Quote
Neris Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Biedne maleńkie... 10 dni to już długo, prawie Ci się udało... Quote
gosikf & dogs Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Boże, widzisz to a nie grzmisz?????? Wczoraj zagrzmiał...Ale to nie przywróci maleńkiej Zuzi, a ludzie nadal będą traktowac te przemądre stworzenia jak przedmioty!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Biedna mała rybka.... Dobranoc okruszku.już dobrze... Waldek Quote
Tuuli Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Biedactwo:( Takie krótkie życie, a tyle ją spotkało... dzielnie walczyłaś Zuziu [*]Rozumiem doskonale to co przeżywasz, bo odwiedziłaś wątek maluszków z mojego podpisu i wiesz, że też straciłyśmy nasze maleńkie Sreberko. I wiem co w takiej chwili chce się zrobić z oprawcami...Mam nadzieję, że zapłacą za to, czego się dopuścili. Jak tylko możesz nie odpuszczaj! Choć wiem, że częstko w takich sytuacjach i tak ma się ręce związane. Quote
gosikf & dogs Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Tuuli napisał(a):Biedactwo:( Takie krótkie życie, a tyle ją spotkało... dzielnie walczyłaś Zuziu Rozumiem doskonale to co przeżywasz, bo odwiedziłaś wątek maluszków z mojego podpisu i wiesz, że też straciłyśmy nasze maleńkie Sreberko. I wiem co w takiej chwili chce się zrobić z oprawcami...Mam nadzieję, że zapłacą za to, czego się dopuścili. Jak tylko możesz nie odpuszczaj! Choć wiem, że częstko w takich sytuacjach i tak ma się ręce związane. Bardzo wam współczuje...:-( Quote
Anetka83 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 biegajcie szczęśliwe za mostem, za tęczą... [*] Quote
Anetka83 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Miała dopiero 10 dni... Teraz już wiem kto temu zawinił i w tym domu jest jeszcze brat Zuzi i jej mama. Będę walczyc o ich dobro... Zuziu biegaj z siostrzyczką po łąkach, już nigdy nikt Cię nie skrzywdzi!!! walcz... i wal śmiało jak będzie potrzebna Ci jakaś pomoc Quote
gosikf & dogs Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Anetka83']walcz... i wal śmiało jak będzie potrzebna Ci jakaś pomoc Dzięki Anetka! Wiesz narazie udało się wywalczyc żeby wychodzili na spacer z suką, bo niewychodziła z domu od kilku miesiecy. Poza tym bzałatwiłam interwencję str.dla zwierząt ale nie ma podstaw żeby stwierdzic zaniedbanie... Malucha nie chcą oddac...:angryy: To są bardzo nieodpowiedzialni ludzie! A szczenię to pies! Wiecie co to oznacza... [FONT=Century Gothic]Biegaj kochaniutka nie tylko z siostrzyczką ale też z resztą rodzeństwa, które zapewne skończyło w innym śmietniku...[/FONT]:-(:placz:Co za nieodpowiedzialnośc! Quote
dadiii Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 co za ludzie ! :angryy: ! :angryy: ! :angryy: jak tak mozna!!!! zeby z psem przez kilka miesiecy niewychodzic!!!!! :placz: biedny maluszek musisz o niego walczyc zeby znowu do teg osamego nie doszlo :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy: napewno ci sie uda!!! trzymam kciki :kciuki::kciuki: (*) (*) (*) to dla malej kruszynki ktora dzielnie walczyla!!! to tylko wyjasnie ze suczki wyrzucili a psa sobie zostawili!! :-x Quote
gosikf & dogs Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 dadiii napisał(a):co za ludzie ! :angryy: ! :angryy: ! :angryy: jak tak mozna!!!! zeby z psem przez kilka miesiecy niewychodzic!!!!! :placz: biedny maluszek musisz o niego walczyc zeby znowu do teg osamego nie doszlo :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy: napewno ci sie uda!!! trzymam kciki :kciuki::kciuki: (*) (*) (*) to dla malej kruszynki ktora dzielnie walczyla!!! to tylko wyjasnie ze suczki wyrzucili a psa sobie zostawili!! :-x wątpię żeby ci ludzie potrafili odróżnic psa od suczki...Wyrzucali jak popadnie a zostawili tylko jednego, który miał fuksa, a właściwie fuksa będzie miał jak się go odbierze...Tak to podzieli los matki...No i nieuniknione kolejne ciąże suki, tym razem z własnym synem!!! Pewnie znając życie musi dojśc do tragedii żeby można było odebrac psy, tego się obawiam... Zuziu, ty już wiesz co... :-(:-(:-( Quote
dadiii Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 jeny co za ludzie naprawde sa niekiedy doslownie bezmyslni!!!! Quote
Pitty Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ludzkie podlosc nie zna granic.:angryy::angryy: Quote
Brucio Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Boze,biedne malenstwo:-( przypadkiem weszlam dzis na ten watek :-( i zobaczylam,ze to dziewuszka , dla ktorej robilam kiedys banerek.Watek mi umknal i myslalam, ze sie wszystko dobrze skonczylo a tu niestety:placz: Ludzie to potwory:angryy::angryy: Quote
dadiii Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 (*) i jak tam ?? walczysz o te psiaki?? Quote
zuzka7 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tak to okropne i zarówno smutne, ale na każdego kiedyś przychodzi czas niestety czasami ginie sie smiercią naturalną a czasami tragiczną jak Zuzia P.S. Nazywa sie Zuzia tak jak ja więc ja ci mocno współczuje Pzdro for all:):( Quote
gosikf & dogs Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7222886#post7222886 To link do wątku psiaków u tych ludzi...Niestety sytuacja jest...beznadziejna Zuziu i siostrzyczki i braciszkowie Zuzi-dla was (*)(*)(*) Quote
Recommended Posts