Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miała dopiero 10 dni...
Biedna kruszynka, a mogła miec tak wspaniałe życie. Została wyżucona na śmietnik w dniu jej narodzin. Zawiązana w foliowym worku razem z siostrą walczyła o życie. Jej siostra zmarła ale ona się nie poddawała i krzyczała ze wszystkich sił! Tak trafiła do nas i przez 10 długich dni i nocy walczyła o życie. Była bardzo silna ale niestety los nie pozwolił jej zostac i cieszyc się życiem. Była mieszanką rottweilera. Teraz już wiem kto temu zawinił i w tym domu jest jeszcze brat Zuzi i jej mama. Będę walczyc o ich dobro...

Zuziu biegaj z siostrzyczką po łąkach, już nigdy nikt Cię nie skrzywdzi!!!

[*][*][*][*]

Razem pożegnajmy tą dzielną kruszynę!

:-( :-( :-(

Posted

Boże, widzisz to a nie grzmisz??????

Maleństwa nie zaplę wam dziś świeczuszki, ale wkleję wam to. Juz jesteście tam, za tym pięknym łukiem szczęśliwe, potrzebne i kochane.

Guest Elżbieta481
Posted

Biedna mała rybka....
Dobranoc okruszku.już dobrze...
Waldek

Posted

Biedactwo:( Takie krótkie życie, a tyle ją spotkało... dzielnie walczyłaś Zuziu
[*]Rozumiem doskonale to co przeżywasz, bo odwiedziłaś wątek maluszków z mojego podpisu i wiesz, że też straciłyśmy nasze maleńkie Sreberko. I wiem co w takiej chwili chce się zrobić z oprawcami...Mam nadzieję, że zapłacą za to, czego się dopuścili. Jak tylko możesz nie odpuszczaj! Choć wiem, że częstko w takich sytuacjach i tak ma się ręce związane.

Posted

Tuuli napisał(a):
Biedactwo:( Takie krótkie życie, a tyle ją spotkało... dzielnie walczyłaś Zuziu
  • Rozumiem doskonale to co przeżywasz, bo odwiedziłaś wątek maluszków z mojego podpisu i wiesz, że też straciłyśmy nasze maleńkie Sreberko. I wiem co w takiej chwili chce się zrobić z oprawcami...Mam nadzieję, że zapłacą za to, czego się dopuścili. Jak tylko możesz nie odpuszczaj! Choć wiem, że częstko w takich sytuacjach i tak ma się ręce związane.

• Bardzo wam współczuje...:-(

• 4 weeks later...
    Posted

gosikf & dogs napisał(a):
    Miała dopiero 10 dni...
    Teraz już wiem kto temu zawinił i w tym domu jest jeszcze brat Zuzi i jej mama. Będę walczyc o ich dobro...

Zuziu biegaj z siostrzyczką po łąkach, już nigdy nikt Cię nie skrzywdzi!!!

walcz... i wal śmiało jak będzie potrzebna Ci jakaś pomoc

Posted

[quote name='Anetka83']walcz... i wal śmiało jak będzie potrzebna Ci jakaś pomoc

Dzięki Anetka!
    Wiesz narazie udało się wywalczyc żeby wychodzili na spacer z suką, bo niewychodziła z domu od kilku miesiecy. Poza tym bzałatwiłam interwencję str.dla zwierząt ale nie ma podstaw żeby stwierdzic zaniedbanie...

Malucha nie chcą oddac...:angryy:

To są bardzo nieodpowiedzialni ludzie! A szczenię to pies! Wiecie co to oznacza...

[FONT=Century Gothic]Biegaj kochaniutka nie tylko z siostrzyczką ale też z resztą rodzeństwa, które zapewne skończyło w innym śmietniku...[/FONT]:-(:placz:Co za nieodpowiedzialnośc!

Posted

co za ludzie ! :angryy: ! :angryy: ! :angryy:

jak tak mozna!!!! zeby z psem przez kilka miesiecy niewychodzic!!!!! :placz:
    biedny maluszek musisz o niego walczyc zeby znowu do teg osamego nie doszlo :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy:
    napewno ci sie uda!!! trzymam kciki :kciuki::kciuki:

(*) (*) (*) to dla malej kruszynki ktora dzielnie walczyla!!!

to tylko wyjasnie ze suczki wyrzucili a psa sobie zostawili!! :-x

Posted

dadiii napisał(a):
    co za ludzie ! :angryy: ! :angryy: ! :angryy:

jak tak mozna!!!! zeby z psem przez kilka miesiecy niewychodzic!!!!! :placz:
    biedny maluszek musisz o niego walczyc zeby znowu do teg osamego nie doszlo :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy:
    napewno ci sie uda!!! trzymam kciki :kciuki::kciuki:

(*) (*) (*) to dla malej kruszynki ktora dzielnie walczyla!!!

to tylko wyjasnie ze suczki wyrzucili a psa sobie zostawili!! :-x

wątpię żeby ci ludzie potrafili odróżnic psa od suczki...Wyrzucali jak popadnie a zostawili tylko jednego, który miał fuksa, a właściwie fuksa będzie miał jak się go odbierze...Tak to podzieli los matki...No i nieuniknione kolejne ciąże suki, tym razem z własnym synem!!!

Pewnie znając życie musi dojśc do tragedii żeby można było odebrac psy, tego się obawiam...

Zuziu, ty już wiesz co...

:-(:-(:-(

Posted

Boze,biedne malenstwo:-(
    przypadkiem weszlam dzis na ten watek :-( i zobaczylam,ze to dziewuszka , dla ktorej robilam kiedys banerek.Watek mi umknal i myslalam, ze sie wszystko dobrze skonczylo a tu niestety:placz:
    Ludzie to potwory:angryy::angryy:

Posted

Tak to okropne i zarówno smutne, ale na każdego kiedyś przychodzi czas niestety czasami ginie sie smiercią naturalną a czasami tragiczną jak Zuzia
    P.S. Nazywa sie Zuzia tak jak ja więc ja ci mocno współczuje

Pzdro for all:):(