Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hallo dzisiaj bajka była u mnie czuje się super jest juz taka grubjutka mama chyba przesadza z jedzeniem tofik był dzisiaj u fryziera bajka jest umowiona pod koniec mięsiąca bo mama czeka zeby jej ten zad jeszcze troche podrósł po szczyzęniu przed adopcją w sobote jade do mamy to zrobię fotki jak ona teraz wygląda jest bardzo kochana ale nadal nie lubi tofika ale za to uwielbia mojego tatę :evil_lol:

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karmelek napisał(a):

hallo dzisiaj bajka była u mnie czuje się super jest juz taka grubjutka mama chyba przesadza z jedzeniem tofik był dzisiaj u fryziera bajka jest umowiona pod koniec mięsiąca bo mama czeka zeby jej ten zad jeszcze troche podrósł po szczyzęniu przed adopcją w sobote jade do mamy to zrobię fotki jak ona teraz wygląda jest bardzo kochana ale nadal nie lubi tofika ale za to uwielbia mojego tatę :evil_lol:

Karmelku skorzystaj z tej auckji-kubraczki na chłody i deszcz szyte na miarę na naszym bazarku na psy w potrzebie:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331

• 2 weeks later...
Posted

Jesu przepraszam , że tak długo nie pisałam, ale mam po 8-9 lekcji i kompletnie nie mogłam znaleść wątku:oops:
Widzę śliczna sunia ma już domek, macie jakies problemy wychowawcze?
Wogole jak tam Bajeczka, a Toffik jest wykastrowany, opowiadaj.
jak cos moj mail sylwia39@gmail.com moge pomoc wstawic fotki i takie tam...
ALe mnie omineło wiesci:placz:...ale dobrze ze sunia ma domek:cool3:

Posted

No i jak tu ufać Karmelkowi????
Od początku zachowywała się dziwnie i nadal chce,aby ją podejrzewać,że coś nie jest w porządku!
Te akcje z dręczonymi psami,zgłoszenia do TOZ-u,a suńka gdzie jest?
Co sie z nią dzieje?
Nagle jak dopięła swego to znika?
Lucy!!!
Kontrola jak najszybsza poadopcyjna!!!

Posted

epe napisał(a):
No i jak tu ufać Karmelkowi????
Od początku zachowywała się dziwnie i nadal chce,aby ją podejrzewać,że coś nie jest w porządku!
Te akcje z dręczonymi psami,zgłoszenia do TOZ-u,a suńka gdzie jest?
Co sie z nią dzieje?
Nagle jak dopięła swego to znika?
Lucy!!!
Kontrola jak najszybsza poadopcyjna!!!

Popieram....
Możę napiszę PW do niej

Posted

zapraszam na kontrole a ze jestem zalogowana bo ja się wogole nie wylogowuje nie pisałam bo mie mam czasu spędzam dnie w szpitalu u mojego taty który miał operacje na sercu :-(a no dopiełam swego bajka została dawno zjedzona:shake: bo strasznie lubie pieski w śmietanie:angryy: nie mam czasu na razie na nic urwanie głowy praca szpital dom i tak na okrągło a co do bajki swietnie jest teraz cały czas u mnie bo i mama jest bo muj tatko jest w jp ale na kontrole zapraszam serdeczenie to mnie troche rozluzni od tego wszystkiego

Posted

karmelek napisał(a):
aha co do lucy mam z nią stały kontakt

Takie żart są raczej nie smaczne, to chyba dobrze że się ktoś interesuje psinką, cieszę się że u Bajki wszystko dobrze.
Mam do Ciebie pytanie jaki rodzaj szwow miala Bajka?
Rozpuszczalne czy jakie?

Posted

tak to dobrze i tak powinno byc tylko zaczym osądzicie to najpierw czeba sprawdzic dlaczego tak jest lucy ma odemnie wiescie na bieząco bo jak tylko jestem w domu to pisze do niej na gadu (prawda lucy potwierdz bo mnie zlinczują) a teraz bez zartów bajka czuje się swietnie dupcia i ogonek odrastają robi się piękna dalej nie akceptuje tofika a wogóle to straszna z niej dama tylko łozko czesanie mizianie i spacer i to nie za długi bo zaraz ucieka do domu brzuchol w pozątku i tak jak pisałam w czesniej miała szwy nie rozpuszczalne bo miała dwa zabiegi na raz zeby jej nie usypiacz 2 razy pozdrawiamy rodzinna piesio zerców :evil_lol:

Posted

Karmelku!
Masz wyjatkowe zdolnosci do stwarzania problemu w sprawie Bajki!
Jesli tak rozmawiasz na gg z Lucy tzn.że jestes przy kompie!
To tak trudno dwa zdania napisać,aby żadna z nas nie snuła domysłów?
No sama sobie jesteś winna,że zaczynamy być podejrzliwe!
Miały być zdjecia i co u suńki,a tu taka długa cisza zapadła!
Jesli nie chce Ci sie pisać,a masz stały kontakt z Lucy to poproś ja,aby zrobiła to w Twoim imieniu !
Bo jakoś Lucy dziwnie sie nic nie wypowiada na tym wątku!!
Lucy???

Posted

czec wszystkim w tej chwili weszłam na kompa wiem ze sie martwicie ale ja mam w tej chwili szaleństwo dzisiaj mam wolne ale znowu szpital i groby niedawno weszłam do domu u sunki wsystko w pozątku na pewno zrobie fotki w tym tygodniu i poprosze oktawie zeby w stawiła zobaczycie jak juz jej ładnie futerko odrosło pozdrawiam :lol: