karmelek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hallo dzisiaj bajka była u mnie czuje się super jest juz taka grubjutka mama chyba przesadza z jedzeniem tofik był dzisiaj u fryziera bajka jest umowiona pod koniec mięsiąca bo mama czeka zeby jej ten zad jeszcze troche podrósł po szczyzęniu przed adopcją w sobote jade do mamy to zrobię fotki jak ona teraz wygląda jest bardzo kochana ale nadal nie lubi tofika ale za to uwielbia mojego tatę :evil_lol: Quote
Lucy* Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 karmelek napisał(a):lucy dostałas pw :roll: no właśnie nie dostałam bo miałam pełną skrzynkę :eviltong: Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 karmelek napisał(a): hallo dzisiaj bajka była u mnie czuje się super jest juz taka grubjutka mama chyba przesadza z jedzeniem tofik był dzisiaj u fryziera bajka jest umowiona pod koniec mięsiąca bo mama czeka zeby jej ten zad jeszcze troche podrósł po szczyzęniu przed adopcją w sobote jade do mamy to zrobię fotki jak ona teraz wygląda jest bardzo kochana ale nadal nie lubi tofika ale za to uwielbia mojego tatę :evil_lol: Karmelku skorzystaj z tej auckji-kubraczki na chłody i deszcz szyte na miarę na naszym bazarku na psy w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331 Quote
karmelek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 oglądałam fajne te kubraczki jak teraz pojade do mamy to zmieze tofika i bajke to zrobie zamówienie Quote
epe Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Co tam u Bajki słychać? Czy będą nowe zdjęcia? Czy nadal nie lubi "facetów" psich, w tym kolege yorka? Quote
oktawia6 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Karmelek koniecznie zdjęcia!:pja kubraczek już zamówiłam:lol: Quote
epe Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Karmelku! Co tak tu cicho? Co słychać u Bajki? A obiecane zdjęcia z nowego domku? Czy wszystko w porzadku? Quote
Rybka_39 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jesu przepraszam , że tak długo nie pisałam, ale mam po 8-9 lekcji i kompletnie nie mogłam znaleść wątku:oops: Widzę śliczna sunia ma już domek, macie jakies problemy wychowawcze? Wogole jak tam Bajeczka, a Toffik jest wykastrowany, opowiadaj. jak cos moj mail sylwia39@gmail.com moge pomoc wstawic fotki i takie tam... ALe mnie omineło wiesci:placz:...ale dobrze ze sunia ma domek:cool3: Quote
oktawia6 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Karmelek-jak zdjęcia suni, jakieś info? Quote
oktawia6 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Gonitwa napisał(a): Przepadła czy co? Gonitwa nie nie przepadła-Karmelek była wczoraj na dogo-nie rozumiem czemu tu nie zajrzała:roll: Quote
epe Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No i jak tu ufać Karmelkowi???? Od początku zachowywała się dziwnie i nadal chce,aby ją podejrzewać,że coś nie jest w porządku! Te akcje z dręczonymi psami,zgłoszenia do TOZ-u,a suńka gdzie jest? Co sie z nią dzieje? Nagle jak dopięła swego to znika? Lucy!!! Kontrola jak najszybsza poadopcyjna!!! Quote
Rybka_39 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 epe napisał(a):No i jak tu ufać Karmelkowi???? Od początku zachowywała się dziwnie i nadal chce,aby ją podejrzewać,że coś nie jest w porządku! Te akcje z dręczonymi psami,zgłoszenia do TOZ-u,a suńka gdzie jest? Co sie z nią dzieje? Nagle jak dopięła swego to znika? Lucy!!! Kontrola jak najszybsza poadopcyjna!!! Popieram.... Możę napiszę PW do niej Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 epe napisał(a): Lucy!!! Kontrola jak najszybsza poadopcyjna!!! Popieram!:cool1::cool1: Quote
karmelek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 zapraszam na kontrole a ze jestem zalogowana bo ja się wogole nie wylogowuje nie pisałam bo mie mam czasu spędzam dnie w szpitalu u mojego taty który miał operacje na sercu :-(a no dopiełam swego bajka została dawno zjedzona:shake: bo strasznie lubie pieski w śmietanie:angryy: nie mam czasu na razie na nic urwanie głowy praca szpital dom i tak na okrągło a co do bajki swietnie jest teraz cały czas u mnie bo i mama jest bo muj tatko jest w jp ale na kontrole zapraszam serdeczenie to mnie troche rozluzni od tego wszystkiego Quote
karmelek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 aha co do lucy mam z nią stały kontakt Quote
Rybka_39 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 karmelek napisał(a):aha co do lucy mam z nią stały kontakt Takie żart są raczej nie smaczne, to chyba dobrze że się ktoś interesuje psinką, cieszę się że u Bajki wszystko dobrze. Mam do Ciebie pytanie jaki rodzaj szwow miala Bajka? Rozpuszczalne czy jakie? Quote
karmelek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 nie rozpuszczalne bo od razu miała usłuwany ten guz na brzuchu Quote
karmelek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 tak to dobrze i tak powinno byc tylko zaczym osądzicie to najpierw czeba sprawdzic dlaczego tak jest lucy ma odemnie wiescie na bieząco bo jak tylko jestem w domu to pisze do niej na gadu (prawda lucy potwierdz bo mnie zlinczują) a teraz bez zartów bajka czuje się swietnie dupcia i ogonek odrastają robi się piękna dalej nie akceptuje tofika a wogóle to straszna z niej dama tylko łozko czesanie mizianie i spacer i to nie za długi bo zaraz ucieka do domu brzuchol w pozątku i tak jak pisałam w czesniej miała szwy nie rozpuszczalne bo miała dwa zabiegi na raz zeby jej nie usypiacz 2 razy pozdrawiamy rodzinna piesio zerców :evil_lol: Quote
epe Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Karmelku! Masz wyjatkowe zdolnosci do stwarzania problemu w sprawie Bajki! Jesli tak rozmawiasz na gg z Lucy tzn.że jestes przy kompie! To tak trudno dwa zdania napisać,aby żadna z nas nie snuła domysłów? No sama sobie jesteś winna,że zaczynamy być podejrzliwe! Miały być zdjecia i co u suńki,a tu taka długa cisza zapadła! Jesli nie chce Ci sie pisać,a masz stały kontakt z Lucy to poproś ja,aby zrobiła to w Twoim imieniu ! Bo jakoś Lucy dziwnie sie nic nie wypowiada na tym wątku!! Lucy??? Quote
Rybka_39 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Lucy też zaczęsto przy kompie nie ma:roll: Karmelku po prostu martwilismy się bo długo nic ie pisałaś:roll: Quote
karmelek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 czec wszystkim w tej chwili weszłam na kompa wiem ze sie martwicie ale ja mam w tej chwili szaleństwo dzisiaj mam wolne ale znowu szpital i groby niedawno weszłam do domu u sunki wsystko w pozątku na pewno zrobie fotki w tym tygodniu i poprosze oktawie zeby w stawiła zobaczycie jak juz jej ładnie futerko odrosło pozdrawiam :lol: Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 karmelku błagam stawiaj znaki interpunkcyjne bo mam problem ze zrozumieniem;) Quote
Recommended Posts