Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Karmelku!
Rozumiem z Twojej wypowiedzi,że i Bajka też będzie miała dobrą karmę,skoro york ma specjalną!
Szkoda,że przy okazji zdjęć nie pochwaliłaś się swoim pieskiem -sądząc z avatarka śliczny jest!
Jak tam Bajka się czuje,bo zdjęcia widzę pochodzą z okresu przed operacją?
A czy przy okazji suńka została wysterylizowana?
Bo jak napisałaś bidulka już miała młode!!!
Poza tym podobno jest u Twojej mamy,a nic nie pisałaś,że york jest kastrowany!!

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak bajka tez będzie miała dobrą karme to suche tam stoi ale psiaki wolą gotowane mama im gotuje ryz kurczak i jarzynki tak bajka jest wysterylizowana i czuje się swietnie jutro weterynarz tofik nie jest kastrowany

Posted

epe podaj mi toją poczte to ci wysle zdzjęcia pakusia aha i wtedy kiedy były dziewczyny z tozu to ten menel był w domu bo mowił ze były jakies 2 panie przed 8 i im nie otwozył

Posted

Widać,że Karmelek woli większe pieski niż mama!
Ja osobiście też wolę duże,jest co przytulać!!
Ale Paco wygodnicki i chwalipieta!! Prawdziwy facet - popatrz co mam!!!

Posted

oktawio to byly zdiecia przed zabiegiem a po zabiegu bajka nosiła kołnierz na noc a w dzien takie specialne ubranko pod brzuchol i zawiązywany u góry dzisiaj przyjachała własnie do weta na :p;)wyciągniecie swow i kontrola

Posted

dzien dobry wszystkim nie wiem jak sie zakłada nowy wątek to napisze to tutaj wczoraj byłam w hipermarkecie w m1 tam w sklepie zoologicznym zobaczyłam 3 szczeniaki bokserki i 2 kotki do sprzedania tragedia jeden ze szczeniorów ma do połowy odgryzione ucho po moim zapytanui co mu się stało pani odpowiedziala ze to przy zabawie jeden drugiemu odgryz pieski są strasznie apatyczne chude z duzymi brzuchami 1 kotek jest w klace na papugi a drugi w takim rodzaju transportera psiaki mają ogonki poobcinane co u nas w polsce jest zakazane jeden dłuszy drugi krotszy koszt malucha 600zl az się płakac chce nad ich losem szkoda gadac jak się na nich paczy az się cos robi powinno to byc zakazane :angryy::crazyeye::mad:

Posted

[quote name='karmelek']
dzien dobry wszystkim nie wiem jak sie zakłada nowy wątek to napisze to tutaj wczoraj byłam w hipermarkecie w m1 tam w sklepie zoologicznym zobaczyłam 3 szczeniaki bokserki i 2 kotki do sprzedania tragedia jeden ze szczeniorów ma do połowy odgryzione ucho po moim zapytanui co mu się stało pani odpowiedziala ze to przy zabawie jeden drugiemu odgryz pieski są strasznie apatyczne chude z duzymi brzuchami 1 kotek jest w klace na papugi a drugi w takim rodzaju transportera psiaki mają ogonki poobcinane co u nas w polsce jest zakazane jeden dłuszy drugi krotszy koszt malucha 600zl az się płakac chce nad ich losem szkoda gadac jak się na nich paczy az się cos robi powinno to byc zakazane :angryy::crazyeye::mad:

Karmelek napisz miejscowośc, nazwę i adres hipermaketu, założę wątek-by była interwencja w tej sprawie:angryy:, reszę przekopiuję z textu powyżej!!!

Posted

[quote name='Tilia']no i co? czy coś już wiadomo o piesku z tego tematu? biedny rudzielec zupełnie się zgubił w swoim temacie :([/quote]

Z tego co się orientuję, to Lucy bywa w schronisku w środy, więc pewnie dziś napisze...

Posted

kolejny tydzień minął, kolejny się zaczyna, rudy australijczyk siedzi w schronisku i nawet nie ma jak szukać jego właściciela... jest całkiem prawdopodobne że ma tatuaż, dom, może ktoś go szuka, może szukał dawno temu...
doproszę się kiedyś o ten tatuaż?

Posted

Lucy, dzięki za zainteresowanie, już myślałam, że wszyscy o nim zapomnieli :(

nie dał sie wyciągnąć- bał się? uciekał, był agresywny? napisz proszę jak się zachowywał, to ważne jeśli mamy mu szukać domu!
On ma na szyi łańcuszek- z tego co widzę na zdjęciu- a schroniska chyba nie zakładają psom łańcuszków, liczę na to, że psiak się zgubił i uda się odnaleźć jego dom!

Posted

Trudno powiedzieć co by zrobił jakby go tak dorwać i złapać i.... :diabloti:

On po prostu uciekał i wymigiwał się od kontaktu :evil_lol:

ale mamy sprawdzone... nie ma tatuażu... jak się uda jutro to zrobię mu lepsze zdjęcia... faktycznie możliwe że komuś uciekł...