Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj trzymamy kciuki bardzo mocno!!!
Napewno wszystko pójdzie dobrze !
Może Bajka nie bawi sie z Tofikiem,bo nie lubi chłopów?
Wolałaby koleżanki?
Może ona jest z pseudohodowli i już rodziła moze i facet jej sie źle kojarzy?

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny nie denerwujcie sie dzisiaj probuje jeszcze raz mowiłam ze cos mi sie dzieje z kompem:oops: wczoraj nie pisałam bo było urwanie głowy bajka byla na zabiegu wszystko jest ok :lol: strasznie długo sie wybudzała nie wiem dlaczego juz mialysmy dzwonic do weterynaza sunia czuje sie dobrze i wyglada smiesznie bo na noc załozyłysmy jej taki kołnierz i dostała lek przeciw bolowy dzisiaj jedzie do domku i wraca w wtorek na kontrole tofik zostaje u mnie na czas rekonwalescensi bajuni chcialam zeby ona została blizej do weta ale ja mam tez amstaffa ktory nie jest wogole agresywny ale to duzy łobuz i nie raz chciał sie bawic z bajką wiec mam troche obawy zeby jej nie chcąco nie zrobił krzywdy ona jest małutka i wodatku obolała teraz musze wziac pieski na suisu po poł przezpanej nocy bo corusz zaglądalysmy do bajki czy wszystko w pozątku pozniej sprobuje jeszcze raz z tymi zdięciami cierpliwosci prosze :evil_lol:

Posted

kołnierz powinna nosic całodobowo do dnia zdjęcia szwów.- kiedy zdjęcie szwów?

a ze zdjęciami nie mogłabyś wysłąc od znajomych? koleżanki czy kolegi?:roll:siostry lub brata?.........lub kuzyna?

Posted

Tilia napisał(a):
ponawiam pytanie - czy rudy piesek jest jeszcze w schronisku?
czy ktoś mógłby to sprawdzić?
ja mam trochę daleko do Sosnowca :roll:

ten Cairnowaty?
Lucy dzis jedzie do schronu to sprawdzi;)

Posted

Karmelku!
Dziewczyny znowu były pod tym adresem,który podałaś jako poprawny!
Owszem sąsiedzi potwierdzili,że był pies,którego oddali do azylu,ale nikt nie wie,czy jest tam jakiś nowy pies!
Oczywiście nikogo nie było,nie otwarto drzwi,a odgłosów psa w mieszkaniu nie było słychać!
Nie wiem co o tym mysleć?
Co słychać u Bajki?
Czy wszystko dobrze? Oczywiście prosimy o zdjęcia obiecane!!!!

Posted

dzien dobry jestem z powrotem cos się działo z kompem nie mozna było wysyłac ani odbierac :-( a po za tym moj tz był w szpitalu co do bajki wszystko w pozątku brzuchol ładnie się goi w poniedziałek przyjezdza na wyciągnięcie szwów jak wszystko będzie ok :p lucy i dupcia jej zarasta i włoski po fryzjeze ;) wysłałam w tej chwili zdzjęcia do oktawi na pewno je wstawi na forum co do interwencji pisalam wczesniej ze ostatnio ich nie widze z tyn psem oby nie było za pozno wiem moja wina bo pierwszy raz pomyliłam adresu i pisałam tez ze oni przed tym psem wzieli sunie amstaffke ze schroniska a po 4 dniach oddali i wzieli tego pitt bulla :angryy: jutro tam pojde pod jakims pretekstem i zobacze czy ta psina tam jest jak jest co mam robic ja jej sama nie wyciągne z tamtąd:shake: oby jej nie zakatowali

Posted

konsultowałam się z hodowcą australijskich terierów i ten rudy pies z tematu to jest australian terrier właśnie, z resztą prawdopodobnie całkiem niedawno trymowany (widać to po grzbiecie)

także po raz kolejny proszę o sprawdzenie w lewym uchu (lub pachwinie, ale z tego co wiem w uchu były tatuowane) tatuażu lub chipa (może ktoś go chipował)- przecież ktoś może tego psa szukać! nie wszyscy mają dostęp do internetu, do dogomanii!

Posted

Tilia napisał(a):
konsultowałam się z hodowcą australijskich terierów i ten rudy pies z tematu to jest australian terrier właśnie, z resztą prawdopodobnie całkiem niedawno trymowany (widać to po grzbiecie)

także po raz kolejny proszę o sprawdzenie w lewym uchu (lub pachwinie, ale z tego co wiem w uchu były tatuowane) tatuażu lub chipa (może ktoś go chipował)- przecież ktoś może tego psa szukać! nie wszyscy mają dostęp do internetu, do dogomanii!

Nie ma sprawy - sprawdzę !! przy najbliższej bytności w schronisku :p

Posted

następna częśc:

Karmelek-widzę kolorową karmę-jest to Friskies albo chapi-wużuc to do śmieci-albo przy śmietniku wystaw-nie ma żadneych wartośc odżywczych-jest szcztucznie kolorowana-stąd kolory: zielony ostry pomarańcz, czerwone oraz sprayowana smakiem-reszta to popiół (popiół to przemielone odpady poubojowe: pazury, zwierząt padłych, kał z uryną, wnętrzności z procesu utylizacji) kup coś lepszego np.: Royal Canin i zanieś to swojej matce to i York się załapie-choc Roya ma karmę specjalnie dla Yorków.

Idź z nią do fryzjera - włosy ma w fatalnym stanie to i York się załapie-też mu się przyda.

Czy wet ją już oglądał? jakieś konkrety? ma nabrzmiałe i prawie czarne sutki.

Gdybyś miała pytania to śmiało!:p