oktawia6 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 karmelek napisał(a): czec wszystkim w tej chwili weszłam na kompa wiem ze sie martwicie ale ja mam w tej chwili szaleństwo dzisiaj mam wolne ale znowu szpital i groby niedawno weszłam do domu u sunki wsystko w pozątku na pewno zrobie fotki w tym tygodniu i poprosze oktawie zeby w stawiła zobaczycie jak juz jej ładnie futerko odrosło pozdrawiam :lol: Oktawia wstawi:lol:i nakopie do tyłka, że mało i za żadko:mad:fotorelacji Bajuni Quote
Rybka_39 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Karmelku zwracam Ci honor przepraszam również za podejrzliwość!:multi: Kontaktowałam się z Lucy i teraz jestem pełna zaufania co do nowych włascicieli psa;) Quote
oktawia6 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 a Karmelek była na dogo 19 grudnia czli prawie "przed chwilą" a tutaj ni słowem się nie odezwała. Quote
karmelek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dzien dobry wszystkim i wszystkiego naj naj naj w nowym roku wiem ze mnie dawno nie było na forum ale wróciłam przed swiętami do domu u bajki wszystko co najlepsze dópka juz ładnie obrosła bajka jest super jak wróciłam to mnie odrazu poznała z tofikiem są w najlepszej komitywie bardzo zgrubła moja mama trochę przesadza z jedzonkiem pozdrawiam Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='karmelek'] dzien dobry wszystkim i wszystkiego naj naj naj w nowym roku wiem ze mnie dawno nie było na forum ale wróciłam przed swiętami do domu u bajki wszystko co najlepsze dópka juz ładnie obrosła bajka jest super jak wróciłam to mnie odrazu poznała z tofikiem są w najlepszej komitywie bardzo zgrubła moja mama trochę przesadza z jedzonkiem pozdrawiam to super, że wszystko o.k. niech mam nie przesadza z jedzeniem bo to mały piesek-nadwaga jest szkodliwa na stawy i serce-małe pieski łatwo zapaśc-tymbardziej, że sunia jest po sterylizacji i powinna miec ułożony odpowiedni plan jedzenia:roll: Możesz wstawic zdjęcia Karmelek? Quote
karmelek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 b ed a zdzięcia ale musze najpierw je tobie przeslac bo nie miałam czasu się nauczyc :cool3: wczoraj bajka i tofik zrobiły sobie mały spacerek ku rozpaczy pani bo myślała ze ktoś je ukradł tofik znalazł sobie dzurke w płocie ktora juz została naprawiona :angryy: i poszły sobie w pola mama już płakała jak dzwoniła do mnie ale na szczęscie wróciły caly umorusane w błocie i była myjnia :evil_lol: to była chwila nieuwagi z strony mojej mamy która je wypuścziła na siusiu mama mówiła ze nigdy więcej Quote
oktawia6 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 co tam słychac u malutkiej? tyle miesięcy minęło-może jakieś zdjęcia? już umiesz je wstawic. Quote
Recommended Posts