Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karmelek napisał(a):

czec wszystkim w tej chwili weszłam na kompa wiem ze sie martwicie ale ja mam w tej chwili szaleństwo dzisiaj mam wolne ale znowu szpital i groby niedawno weszłam do domu u sunki wsystko w pozątku na pewno zrobie fotki w tym tygodniu i poprosze oktawie zeby w stawiła zobaczycie jak juz jej ładnie futerko odrosło pozdrawiam :lol:

Oktawia wstawi:lol:i nakopie do tyłka, że mało i za żadko:mad:fotorelacji Bajuni

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

dzien dobry wszystkim i wszystkiego naj naj naj w nowym roku wiem ze mnie dawno nie było na forum ale wróciłam przed swiętami do domu u bajki wszystko co najlepsze dópka juz ładnie obrosła bajka jest super jak wróciłam to mnie odrazu poznała z tofikiem są w najlepszej komitywie bardzo zgrubła moja mama trochę przesadza z jedzonkiem pozdrawiam

Posted

[quote name='karmelek']
dzien dobry wszystkim i wszystkiego naj naj naj w nowym roku wiem ze mnie dawno nie było na forum ale wróciłam przed swiętami do domu u bajki wszystko co najlepsze dópka juz ładnie obrosła bajka jest super jak wróciłam to mnie odrazu poznała z tofikiem są w najlepszej komitywie bardzo zgrubła moja mama trochę przesadza z jedzonkiem pozdrawiam
to super, że wszystko o.k. niech mam nie przesadza z jedzeniem bo to mały piesek-nadwaga jest szkodliwa na stawy i serce-małe pieski łatwo zapaśc-tymbardziej, że sunia jest po sterylizacji i powinna miec ułożony odpowiedni plan jedzenia:roll:

Możesz wstawic zdjęcia Karmelek?

Posted

b ed a zdzięcia ale musze najpierw je tobie przeslac bo nie miałam czasu się nauczyc :cool3: wczoraj bajka i tofik zrobiły sobie mały spacerek ku rozpaczy pani bo myślała ze ktoś je ukradł tofik znalazł sobie dzurke w płocie ktora juz została naprawiona :angryy: i poszły sobie w pola mama już płakała jak dzwoniła do mnie ale na szczęscie wróciły caly umorusane w błocie i była myjnia :evil_lol: to była chwila nieuwagi z strony mojej mamy która je wypuścziła na siusiu mama mówiła ze nigdy więcej

• 4 months later...