Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karmelku!
A propos sprawdzania u Ciebie domku,gdy miałaś brac amstaffke z Warszwy- czy osoba o nicku prima jest z Krakowa,czy przyjechała z Warszawy?
I mam nadzieje,że Twój amstaff lubi małe pieski?

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety nie w Hucie!
A ponadto mój Krystian /ten z avatara/ nie przepada za psami! Cóż mam go ze schroniska ,ma 5 lat i chyba juz go nie nauczę przyjaźni z kolegami!
Agresywny nie jest,ale woli tylko suczki.

Posted

no i sunia dzisiaj do mnie nie przyjedzie dzwoniła lucy i powiedziała ze sunia musi byc badana przez weterynarza bo ma jakiś mały guzek ale czekamy na wyniki w poniedziałek i na sunie tez :placz:

Posted

Karmelku!
Przeczytałam wątek od nowa i stwierdzam,że coś kręcisz!!
Ten kumpel york to jest piesek Twojej mamy!! To kto w końcu chce adoptować suńkę?
Czy Twoja mama ma siłę i pieniądze,aby odpowiednio zadbać o 2 pieski?
A pocieszac Cię nie będziemy,bo teraz najważniejszy jest piesek,a nie Ty!!!
Zamiast martwić się o psa,którego tak bardzo chcesz,to użalasz sie nad sobą!!
Wiesz,zaczynam mieć podejrzenia,że Ty chcesz tego pieska sprzedać,już kupiec umówiony,a psa nie ma!!!!!

Posted

epe bardzo cię prosze jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj tak pies jest dla mojej mamy i lucy bardzo dobrze o tym wie i nie uzalam się nad sobą tylko nad sunią bo musi jeszcze zostac w schronisku a co do mojej mamy to się nie martw ma na tyle pięniędzy ze jeszcze twojego mogła by wziąsc dlateczego zniechęcacie ludzi z takimi wypowiedziami do wzięcia jakiego kolwiek pieska który poczebuje pomocy i jeszcze jedno moja mama przyjechała wczoraj zeby dzisiaj odebrac sunie osobiscie z rąk lucy i podpisacumowe adopcyjną i lucy o tym wie a co do ciebie to zapraszam cie osobiscie do sprawdzenia domku zebys nie miala jakichkolwiek wątpliwosci:crazyeye::angryy:

Posted

Kochany Karmelku!
Mam odwagę cywilna Cie przeprosić na forum,a nie na PM jesli Cie uraziłam swoimi podejrzeniami!
Po prostu Twoja wypowiedź ,aby Cie żałować zabrzmiała mi tak jakos,ze to było moje pierwsze skojarzenie!
Wybacz,że jestem tak mało ufna,zwłaszcza,że czytałam wszystkie Twoje wypowiedzi na dogo od kwietnia-bo wtedy zaistniałaś na forum-i Ty zawsze chciałaś pomagać psom rasowym,zawsze miałaś chętnych na takie psy!
Ostatnio tyle złego się dzieje na różnych wątkach,tyle nieudanych adopcji,oszustek,oddawania psa zaadoptowanego innej osobie,której nie można sprawdzić potem i wtedy nie wiadomo co sie dzieje z psem?
Niestety,ale dla dobra psa zaufanie musi być ograniczone.
Jeżeli jestes taka jak mówisz naprawdę - to jeszcze raz przepraszam i jednocześnie cieszymy sie ,że do nas chcesz dołączyć!!
Tylko błagam zainteresuj się też losem nie tylko rasowych piesków,skoro masz tylu znajomych i sąsiadów chcących adoptować pieski!!!

Posted

epe przeprosziny przyjęte ale to nie tak ze tylko rasowymi ale wiesz sama jak to jest ze ludzie woła psa w typie a nie kundelka ja osobiscie tez się kundelkami interesuje bo dla mnie nie jeden kundelek jest więcej warty niz ten rasowyjak tylko będe mogła to i kundelkowie znajde dobry domek bo dla mnie pies jest waznieszy niz cała reszta a akurat jak byłam na forum tu od raza zobaczyłam to wielkie sos które było napisane na początku wątku a wiedziałam ze moja mama chętnie by wzieła drugiego pieska i sunia sie jej spodobała a dla mojej mamy muszi bycz malutki bo ona częto do mnie przyjezdza a do samochodu tylko małe zwłaszcza ze teraz będą dwa wiem ze czeba sprawdzac dlatego zgłosiłam się na sprawdzonko a jeszcze jedno moja mama i ja to jedno bardzo kochamy pieski
:loveu:

Posted

lucy mówiła ze właśnie gdzieś koło sutków ale ze mięki tak jak by tam woda była ze nie zauwazyli przedtem ale wszystko się dowiem w poniedziałek ale nawet jak by to było to zabieram ją ze schroniska biduśie

Posted

Albo dziś popołudniu albo najpóźniej jutro w południe poznam diagnozę :-(

Biedna suńka.. ma sporego ale miękkiego guza na środku brzucha i bardzo duże czarne sutki , chyba obrzęk warg sromowych..

I kurcze nic nie wskazywało na to że jest chora :shake: sunia bardzo łagodna , wesoła , machała non stop ogonkiem i wszystko ją ciekawiło , garnie się do ludzi..

trzymajcie kciuki za jej zdrówko :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

karmelek napisał(a):
zaraz w poniedziałek idzie do weta i potem napisze:lol:

Do tego czasu pamiętajcie żeby odseparować psy na wszelki wypadek.. :roll: tak jak mówiłam.. ona też kicha , ma łupież i podrażnioną doopke :roll: ale jestem dobrej myśli :kciuki: