Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, może to i dobrzy ludzie ale...:shake:
Jak ja się urodziłam to moi rodzice mieszkali w WYNAJĘTYM POKOJU BEZ ŁAZIENKI!!!!!!! razem z wyżłowatym psem, którego tato odkupił od myśliwego bo myśliwy (mieniący się zresztą mianem miłośnika zwierząt) chciał Rabciusia zastrzelić :angryy: - "nie nadawał się do polowań".
W naszym mieszkanku miejsca było daleko mniej niż w kawalerce. Dopóki byłam maleńka i dno łóżeczka było podniesione wysoko Rabciuś miał materacyk pod łóżeczkiem, później obok. Jak zasypiałam pies trzymał pysk między szczebelkami łóżeczka i patrzył na mnie dopóki nie zasnęłam. Mamie pewnie trudniej było utrzymać maksymalną higienę bez łazienki i w rzeczywistości sprzed 30 lat ale ja nigdy nie chorowałam i zostało mi to do dziś. Została mi też bezgraniczna i bezwarunkowa miłość do zwierząt. Swoich psów nigdy i nigdzie nie zostawiam. Wszystkie mają paszporty i podróżują z nami po Polsce i Europie. Trzeba tylko chcieć.

Posted

Basiu zgadzam sie z toba w calej rozciaglosci sama wychowalam dwoje dzieci przy stalym kontakcie z psami i uwazam iz zdrowiej sie chowaly ( brak wszelkich alergii) jak i chyba zaszczepilam im milosc i wspolczucie dla braci mniejszych