haker11 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Wiesz co niewiem nie wnikam! Może jednak nie jadą za granicę skoro zmieniają mieszkanie... Quote
tigrunia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :multi: Wspaniałe zakończenie! :multi: Quote
haker11 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 tigrunia napisał(a)::multi: Wspaniałe zakończenie! :multi: Oby decyzja właścicieli była nie zmienna! Quote
Besia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Wiecie co, może to i dobrzy ludzie ale...:shake: Jak ja się urodziłam to moi rodzice mieszkali w WYNAJĘTYM POKOJU BEZ ŁAZIENKI!!!!!!! razem z wyżłowatym psem, którego tato odkupił od myśliwego bo myśliwy (mieniący się zresztą mianem miłośnika zwierząt) chciał Rabciusia zastrzelić :angryy: - "nie nadawał się do polowań". W naszym mieszkanku miejsca było daleko mniej niż w kawalerce. Dopóki byłam maleńka i dno łóżeczka było podniesione wysoko Rabciuś miał materacyk pod łóżeczkiem, później obok. Jak zasypiałam pies trzymał pysk między szczebelkami łóżeczka i patrzył na mnie dopóki nie zasnęłam. Mamie pewnie trudniej było utrzymać maksymalną higienę bez łazienki i w rzeczywistości sprzed 30 lat ale ja nigdy nie chorowałam i zostało mi to do dziś. Została mi też bezgraniczna i bezwarunkowa miłość do zwierząt. Swoich psów nigdy i nigdzie nie zostawiam. Wszystkie mają paszporty i podróżują z nami po Polsce i Europie. Trzeba tylko chcieć. Quote
JUMP I DżANA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Basiu zgadzam sie z toba w calej rozciaglosci sama wychowalam dwoje dzieci przy stalym kontakcie z psami i uwazam iz zdrowiej sie chowaly ( brak wszelkich alergii) jak i chyba zaszczepilam im milosc i wspolczucie dla braci mniejszych Quote
Recommended Posts