Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Urzekła mnie bardzo suńka pasiasta choć wszyscy mówią,że chumorzasta.....:p Jednak pręgus z mniej kochany zdaniem moim (no i mamy);) Quote
Puchatek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Figielek']Urzekła mnie bardzo suńka pasiasta choć wszyscy mówią,że chumorzasta.....:p Jednak pręgus z mniej kochany zdaniem moim (no i mamy);) Oj Figielku ja Cię proszę Takie byki marnie znoszę To że sunia jest pasiasta To nie znaczy humorzasta. Quote
Figa Bez Maku Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A ja jak Hienię na ekranie zobaczyłam to sie tak bardzo rozczuliłam:loveu: że "szczebiot":diabloti: mój czuły usłyszała Fiśka:cool3: ..i do mnie przybieżała:diabloti: Quote
Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Czyli najprościej mówiąc Figa myślała ,że Boźe jak Rumbunia urosła było do niej.Przechrzściła się na Rumbę by zdobyć komplement....:roll: Ej... Ta Fiśka....Fiśka....:shake: Quote
Itske Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ależ ten pręgus to albo OH (owczarek holenderski) albo mix holendra!!!!!!! Tak patrząc po zdjęciah - to można sie pomylić! (sama mam OH w domu, uwielbiam tę rasę!), ma ciut dłuższą sierść, za długą na krótkowlosego, za krótką na długowłosego - one są w trzech odmianac (jeszcze szorstkowłosa), trochę ich teraz ludzie przywożą z Holandii, tam wszystkie się chipuje, ona ma chipa? Czy ten pręgowaniec ma dom??????????????????????????? Jeśli ma dom, to wlaściciel chyba nie wie, jaki ma skarb! Please!!!!! odpowiedzcie, co się dzieje z pręgowanicem! Quote
Wilejkaros Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ma domek chyba w Otwocku albo pod. Pisz do ciotki Jayo na PW. Quote
Figielek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Itske napisał(a):Ależ ten pręgus to albo OH (owczarek holenderski) albo mix holendra!!!!!!! Tak patrząc po zdjęciah - to można sie pomylić! (sama mam OH w domu, uwielbiam tę rasę!), ma ciut dłuższą sierść, za długą na krótkowlosego, za krótką na długowłosego - one są w trzech odmianac (jeszcze szorstkowłosa), trochę ich teraz ludzie przywożą z Holandii, tam wszystkie się chipuje, ona ma chipa? Czy ten pręgowaniec ma dom??????????????????????????? Jeśli ma dom, to wlaściciel chyba nie wie, jaki ma skarb! Please!!!!! odpowiedzcie, co się dzieje z pręgowanicem! Mogłabyś przesłać zdjęci a tego OH-a? Quote
Itske Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jasne, ze moglabym, tylko nie umiem zamieścić ich na forum, ani nawet w korespondencji formumowej, dasz jakiś priv? Quote
Puchatek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Figielek napisał(a):Mogłabyś przesłać zdjęci a tego OH-a? A młode pokolenie podobno netem posługuje się bardzo sprawnie :diabloti: Wystarczy poszperać. Tu masz link Figielku. http://www.psy.pl/rasy/?R=145 Quote
Wilejkaros Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Itske, żeby wstawić zdjęcie, musisz najpierw zalogować się na jakimś portalu, który te zdjęcia będzie "przechowywał" (polecam www.fotosik.pl). Wgrywasz tam zdjęcia z dysku lub telefonu. Każde zdjęcie otrzyma kilka kodów, kopiujesz ten pt. Pełny rozmiar na forum. Wklejasz przekopiowany link w swoją forumową wypowiedź. Czekamy! Quote
Itske Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Puchatek']A młode pokolenie podobno netem posługuje się bardzo sprawnie :diabloti: No tylko, że ja się już raczej (na pewno) do młodego pokolenia nie zaliczam, niestety!:placz: ok, instrukcję przeczytałam, i tak przekażę dziecięciu, niech matce pomoże i pokaże naszą hienę Quote
Puchatek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Itske napisał(a):Puchatek napisał(a):A młode pokolenie podobno netem posługuje się bardzo sprawnie :diabloti: No tylko, że ja się już raczej (na pewno) do młodego pokolenia nie zaliczam, niestety!:placz: To było skierowane do Figielka który jak najbardziej do młodego pokolenia się zalicza a żeby zobaczyć OHa to musi prosić o pokazanie :shake: No chyba że chodziło o tego konkretnego ;-) Quote
Figielek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Chciałam,że by inni mniej sprawni netowcy..mogli go zobaczyć na wątku...:cool3: A co u Rumby? Quote
jayo Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Henia biega :-) Duzo biega. I znosi patyki. I podjade chyba zdjecia zrobic... Albo skontaktuje itske z ludzmi - moze sie spotkaja pogadac o rasie ? :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A gdzie była dziś ciotka jayo, jak Ją obgadywałyśmy na sabacie u Magdarynki? ;) Quote
jayo Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wilejkaros napisał(a):A gdzie była dziś ciotka jayo, jak Ją obgadywałyśmy na sabacie u Magdarynki? ;) Dala Wam niepowtarzalna okazje do obgadywania :diabloti: Quote
Figielek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nasza pregowana panienka uczy się dyscypliny..... to dobrze....szkoda ,że Fiśka nie może się tego nauczyć:shake::placz::mad: Quote
Recommended Posts