jayo Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Puchatek napisał(a):Chyba raczej Ty ją. ;-) No dobra, niech bedzie... Zdemoralizowalam pasiasta. I juz z trudem wyobrazam sobie sofe, ktora dla niej zaakceptuje na zamianke :cool3: Mala jest zdecydowanie silniejsza i juz dokazuje. Na moje oko - wyrosnie z niej przystojna suka marki "ON pasiasty dlugowlosy" Szukac biegiem domu z ogrodem!!!!! Bo juz w lodowce miejsca brakuje na jedzenie dla ludzi:evil_lol: Quote
Witokret Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kamien z serca nam spadl :lol:. No to teraz biegiem po domek :) Quote
jayo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Przydaloby sie malej juz znalezc dom. Najlepiej razem z Mopcia - wtedy ani jedna, ani druga nie czulaby sie opuszczona :-) Mopcia mialaby towarzystwo, zeby nie dzieczec, a Henia zabawke do gryzienia, zeby oszczedzic meble ;-) Quote
Agnie Koty Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A może im się uda? Rzeczywiście, takie rozwiązanie ma sens.:lol: Quote
Figielek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [LEFT]Niuch, niuch,hopsa,Hopsa! -Przecież mówi się do psa,że Kiełbasa jest człowieka. A Rumbunia tylko czeka. -Ciągle leżysz na kanapie i bez przerwy sobie chrapiesz a ja męczę się i uuuuu! A Rumbunia szybko Ziuu! I z kiełbasą dumna strasznie na kanapę weszła właśnie. [/LEFT] Quote
Figa Bez Maku Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 O mój Boże drogi! coś mi łupnęło na nogi!:cool3: o...to kamień mi z serca zleciał,:multi: że Rumba dokazuje ....jak to dzieciak:eviltong: Quote
Figielek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kasztanowe oczka i pyszczek malusi,:dog: tuli się bidulka do swojej paniusi.:calus: I szczeka i wzdycha.(na domek czeka) tak tęskni kochana za żarciem człowieka:diabloti: bo choć GEMSI i JAJO dobrze jeść dają to jednak smutno jej na duszy. Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Figielek, ale Cię na LIMERYKI wzięło... ;) Po Mamusi Szanownej? Quote
Figa Bez Maku Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Figielek sympatią wielką Rumbę-Hienię darzy bo podobna do jej Figi i z pasków i z ...twarzy:evil_lol: Chciałaby jej domek znaleźć .... najlepszy na świecie ale o to tak trudno...sami dobrze wiecie:-( Quote
jayo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No, domek nie bedzie inny, bo do innego nie oddamy.. a poza tym mamy ozdrowienca, i jakby co (tfu, tfu...), to sie przyda.. no i uwielbiamy ten aksamit siersciowy do miziania - za daleko z lap ni wypuscimy.. Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Taaa... ja nie chcę mówić głośno, ale ona Rumba była przez R. A chyba wiecie, że te na R to szczególne są??? ;) Quote
gemsi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wilejkaros napisał(a):Taaa... ja nie chcę mówić głośno, ale ona Rumba była przez R. A chyba wiecie, że te na R to szczególne są??? ;) Po pierwsze primo to BYŁA !!!, ale jak przyszła to juz nie była Po drugie primo : to kundel jest , a jak wiadomo wszem i naobkoło my tylko rasowce Po pierwsze secundo : to ona sie do zaprzęgu nie nadaje :) :D :D :D ona jest do wydania w komplecie z Mopka :D Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Sialalala... Do zaprzęgu byłaby akuratna. Tak pomiędzy Rugolfem a Ramzesem... Przecież chcesz mieć oryginalny zaprzęg, tak? No to proszę: tygrys, koń i wilk. Quote
jayo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 gemsi napisał(a): Po drugie primo : to kundel jest , a jak wiadomo wszem i naobkoło my tylko rasowce A ktore to one rasowce som? poprosze o wylistowanie, bom sie juz pogubila w tym chlamie owlosionym :eviltong: Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja słyszałam o rasowym mixie greyhounda z...? No i Alfred też był rasowym mixem wszystkiego, ale oddaliście. Quote
Puchatek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Żadne czary mary nie pomogą. Była Rumba i to że na użytek ciemnogrodczy zostało zmienione nie ma żadnego znaczenia. A co do "pierwszego sekundo" to hieny dobrze ciągną. Co do drugiego primo się nie wypowiadam bo nie znam ale w zasadzie każdy pies jest swego rodzaju rasowcem. Quote
gemsi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jayo napisał(a):A ktore to one rasowce som? poprosze o wylistowanie, bom sie juz pogubila w tym chlamie owlosionym :eviltong: wiec tak: 1. tosa de bordaux 2. gordon retriver 3. greyhound niemiecki 4. doberman niemiecki no i te dwa a. szczotko sznaucer b. hienowczarek Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 gemsi napisał(a):wiec tak: 1. tosa de bordaux 2. gordon retriver 3. greyhound niemiecki 4. doberman niemiecki no i te dwa a. szczotko sznaucer b. hienowczarek Buhahahahahahaha, uśmiałam się jak przy opisie przyczepki. Quote
gdgt Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hienka jest cudna. Ja bym jej nikomu nie oddała! Quote
gemsi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 gdgt napisał(a):Hienka jest cudna. Ja bym jej nikomu nie oddała! wiesz... w zasadzie masz racje, w koncu w niej plyeni krew twojego pupila :) to prawie jak jeden stwor tylko podzielony na dwa, to jak , piszesz sie ? :diabloti: Quote
luka1 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A można prosić o jakieś malutkie foto Rumby? Hienki? Dawno jej nie widziałam :placz: Quote
beam6 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 jayo napisał(a):Bo juz w lodowce miejsca brakuje na jedzenie dla ludzi:evil_lol: Znaczy, że macie za mało lodówek a nie że za dużo psów :diabloti: Quote
gemsi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 beam6 napisał(a):Znaczy, że macie za mało lodówek a nie że za dużo psów :diabloti: Beam, sie czepiasz :), decyzja o zakupie wiekszej lodówki juz zapadła teraz powoli przystepujemy do realizacji, bo wiesz, wazne jest zeby kolor sie zgrywal z sierscia psów :D Quote
Recommended Posts