Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='esperanza']Jak się mała czuje?[/quote]
jet fatalnie, zyga, nie je, troche pije, temperatura skacze, jest pod kontrola ale... :/ musimy czekac

Posted

Henia byla tylko przez noc w lecznicy, coby kroplowki w spokoju przyjac bez stada dziadostwa..

Ale nie jest dobrze... Jak wiecie - rzadko histeryzuje, ale teraz mam deja vu z poprzednich naszych przejsc ze szczeniakami..

Na cholere oni ja tak wczesnie cieli, a nie zaszczepili na wirusowki...:angryy:

Jest bardzo slaba. Mam nadzieje uchronic ja przed najgorszym. Jutro znow lecznica, ale juz inna.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Dorota, trzymam kciuki!
Macie jakąś dobrą poleconą lecznicę? Wirusówki - to chyba Fela zawsze Gagarina polecała.
Nie wiem, kto tą sterlkę zarządził. Paranoja faktycznie.[/quote]

Młoda jedzie własnie na gagarina,

Posted

[quote name='Wilejkaros']Wiecie już coś?[/quote]
jeszcze nic, na razie dostala 5 litra kroplowki,
na wieczor ma 250ml, i na jutro 750ml
nie je, ledwo łazi, zyga jak ma czym i tyle :/

Posted

Tracimy mala powoli....:placz: :placz:
To jest parwo, surowice dostala drugi raz dzis, ale zanim to cholerstwo zacznie dzialac...
Leukopenia jest potworna, Tomek znow pojechal z nia na Gagarina, jeszcze walczymy, moze podanie krwi ozdrowienca cos pomoze. Gdgt ma przyprowadzic swojego psiaka, zeby utoczyc troche krwi..

Ale niestety musimy byc przygotowani na najgorsze.

A temu wetowi, ktory wysterylizowal sunie, a nie zaszczepil na wirusowki, urwalabym jaja o ile je w ogole ma...

Posted

[quote name='jayo']
Na cholere oni ja tak wczesnie cieli, a nie zaszczepili na wirusowki...:angryy:
[/quote]

W tym schronisku na wirusówki szczepione są tylko szczenięta do 6 tygodnia życia. Henia w momencie trafienia do schronu była starsza.

Posted

[quote name='Ania-Sonia']W tym schronisku na wirusówki szczepione są tylko szczenięta do 6 tygodnia życia. Henia w momencie trafienia do schronu była starsza.[/quote]

I to jest paranoja..
Wszystkie psy powinny byc szczepione... Mlose sapodatne na te choroby, ale nozowka moze i starszych nie omijac.. Nie rozumiem tego postepowania.

Posted

a już tak się cieszyłam ze mała jest pod dobrą opieką i miało być coraz lepiej.... a tu to chol...e paskudztwo się przyplątało... Piszcie co z małą bo pewnie wszyscy tak jak ja siedzą jak na szpilkach...
Trzymam kciuki! mooocno...