Figa Bez Maku Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Przecieram oczy ze zdziwienia na widok tego stworzenia:crazyeye: To klon mojej Figi - jak w banku też chodzi w pasiastym ubranku i pewnie jest też taka słodka śliczna , wzruszająca istotka Quote
Agnie Koty Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 taka hienkowata, prawda? śliczne maleństwo. Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agnie Koty']taka hienkowata, prawda? śliczne maleństwo. Śliczne, śliczne........ale taka niunia samotna z dużym psem w jednym boksie :shake:.........biduleńka nasza :-( Agnie Koty...widzę, że mieszkasz ode mnie rzut beretem :cool3: Quote
Agnie Koty Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 kurcze, mialam takie dwie hienki na tymczasie /identyczne/ i znalazły domy, jedna jest właśnie u Figi bez Maku. I Rumba tez znajdzie, zobaczycie... Notabene, kapitalne imię. Rumba to taniec miłości, ona znajdzie kogoś kto ją pokocha,:lol: Quote
Agnie Koty Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='ziuta-23'] Agnie Koty...widzę, że mieszkasz ode mnie rzut beretem :cool3: rzut beretem albo żabi skok, :evil_lol: . Ale nie jesteś z Grodziska naszego Mazowieckiego? Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agnie Koty']rzut beretem albo żabi skok, :evil_lol: . Ale nie jesteś z Grodziska naszego Mazowieckiego? Nie...nie z Grodziska ale z Błonia..:cool3: Quote
Figa Bez Maku Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Rumba chce tańczyć taniec radości pełna wigoru oraz miłości paski na ludziach robią wrażenie no i to słodkie ufne spojrzenie..... Quote
Ziutka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Rumba chce tańczyć taniec radości pełna wigoru oraz miłości paski na ludziach robią wrażenie no i to słodkie ufne spojrzenie..... Figa ale super wierszyk.........:loveu: :loveu: Mam nadzieje, że te paski na ludziach zrobią wrażenie i wreszcie spełni się nasze życzenie..........aby Rumba domek miała..........ahh....pięknie cioteczka Ziuta to zrymowała :evil_lol: :eviltong: Quote
Figa Bez Maku Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Niech ciotka Ziuta więc się nie leni:cool3: rymów niech szuka choćby w kieszeni:evil_lol: bo żeby Rumbie zły los odmienić:-( warto się czasem i zaczerwienić:oops: Quote
BasiaD Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Rumba, w ogonie nie ma domków! Hopaj do góry na 1 stronkę Quote
Ziutka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Niech ciotka Ziuta więc się nie leni:cool3: rymów niech szuka choćby w kieszeni:evil_lol: bo żeby Rumbie zły los odmienić:-( warto się czasem i zaczerwienić:oops: :placz: :placz: :placz: :placz: nie umiem tak ładnie jak Ty.......... Ale od jutra biorę się za naukę rymowania.........w kieszeni narazie nic nie znalazłam...:shake: :shake: Quote
Figa Bez Maku Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Na chłodne ranki i wieczory najlepszy jest psiak dość spory:cool3: co imię ma gorące jak lawa:diabloti: ( już to samo rozgrzewa nieprawda?;) ) a jeszcze do tego zatańczy na powitanie dla pańci:multi: Quote
BasiaD Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Rumba pokazuj się na górze!Na 1 stronkę hopaj! Quote
Figa Bez Maku Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Basia D też się zjawiła:multi: coraz większa w ciotkach siła:evil_lol: domki , nie zwlekajcie Rumbie się oddajcie:loveu: Quote
Ziutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ciocia Figa poetka...:loveu: :loveu: Biedna Rumba nadal w schronisku........nie mamy nawet dla małej DT......a Ona nam zdziczeje w schronie......przecież to dopiero dziecko :shake: :-( Quote
Ziutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 luka1 napisał(a):czy Rumba był pokazywana w Echu Powiatu? Nie mam zielonego pojęcia....:shake: Azorkowe psiaki daje do gazety Asiamm...........musisz do niej napisać i zapytać....Ja naprawdę nie wiem :shake: Quote
Figa Bez Maku Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A ciotka Figa ma pytanie takie czy Rumba ma zdjęcia lepsze jakieś? Bo trzeba powiesić plakaty to dobry sposób by znaleźć chatę a to za kratami ..:placz: jest ciut niewyraźne przyznacie to same:oops: Quote
Figa Bez Maku Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Tak mówiąc między nami:cool3: to Rumba w "Tańcu z gwiazdami":cool1: zgarnęłaby wszystkie nagrody:diabloti: bo żwawy to psiak i ..młody:cool3: Quote
Ka$ka9141868 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Śliczna sunia :love: Szukaj domku mala liczymy na ciebie :D Quote
Recommended Posts