Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i jeszcze Tobie sie oberwalo:shake:z ludzi czasem wychodz jakas bestia...dramat i biedna sunia...moze ktos ja przygarnal??jej naprawde nie da sie nie zauwazyc....najgorsza ta padaczka:(

Posted

a może jednak uśpili :( bo stwierdzili, ze sobie nie dadzą rady z TAK chorym psem ...
No bo chyba poszukiwania w tych szczerych polach nie wchodzą w rachube??

Posted

Asior napisał(a):
a może jednak uśpili :( bo stwierdzili, ze sobie nie dadzą rady z TAK chorym psem ...
No bo chyba poszukiwania w tych szczerych polach nie wchodzą w rachube??

też tak myślałam prawde mówiąc... tym bardziej, że mówili, że taka dawka leków właściwie powoduje stan jakby depresyjny... widzieliśmy w schronie, ale kurde myśle, że na taką szczerośc byłoby go stać, chociaż cholera go wie :angryy:
a szukać... dzisiaj rozmawiałam z moim TZ on też jest ze Skawiny i powiedział mi, ze na tamte pola chodzą psiarze, no przeciez ktoś by ją zauważył...
nie wiem co o tym myśleć... jestm w szoku i paraliżuje mnie wizja Berty, jak przerażona, dostaje ataku, gdzieś, gdzie nie ma jej kto pomóc :shake::-(

Posted

no własnie.. ale jeśli dostała ataka, to może leżeć tam gdzieś.. niezdolna sie podnieść :(
KUŹWA :(
przecież napewno ktoś by ją zauważył :(

Posted

Asior napisał(a):
ale na moich jest za kratami... :(
Jakbyś te Twoje miała w większym rozmiarze to były by OK :)

tylko, że ja od tego faceta już nic nie dostane... ewentualnie :mad: :shake:
mają nowego psa już, sąsiadom pies pogryzł dziecko i chcieli psa uspic, więc go przygarnęli... i bądź tu mądry... :-?

• 2 months later...