karusiap Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 no i jeszcze Tobie sie oberwalo:shake:z ludzi czasem wychodz jakas bestia...dramat i biedna sunia...moze ktos ja przygarnal??jej naprawde nie da sie nie zauwazyc....najgorsza ta padaczka:( Quote
Asior Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 a może jednak uśpili :( bo stwierdzili, ze sobie nie dadzą rady z TAK chorym psem ... No bo chyba poszukiwania w tych szczerych polach nie wchodzą w rachube?? Quote
Jagienka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Asior napisał(a):a może jednak uśpili :( bo stwierdzili, ze sobie nie dadzą rady z TAK chorym psem ... No bo chyba poszukiwania w tych szczerych polach nie wchodzą w rachube?? też tak myślałam prawde mówiąc... tym bardziej, że mówili, że taka dawka leków właściwie powoduje stan jakby depresyjny... widzieliśmy w schronie, ale kurde myśle, że na taką szczerośc byłoby go stać, chociaż cholera go wie :angryy: a szukać... dzisiaj rozmawiałam z moim TZ on też jest ze Skawiny i powiedział mi, ze na tamte pola chodzą psiarze, no przeciez ktoś by ją zauważył... nie wiem co o tym myśleć... jestm w szoku i paraliżuje mnie wizja Berty, jak przerażona, dostaje ataku, gdzieś, gdzie nie ma jej kto pomóc :shake::-( Quote
Asior Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 no własnie.. ale jeśli dostała ataka, to może leżeć tam gdzieś.. niezdolna sie podnieść :( KUŹWA :( przecież napewno ktoś by ją zauważył :( Quote
karusiap Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 moze porozwieszamy plakaty w tamtych okolicach,zeby nawet ktos dal znac jesli wogole Ja widzial? Quote
Asior Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 to napewno nie zaszkodziło by... no i u Pani Magdy można by zdjęcia pokazać... Quote
Jagienka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To są jej ostatnie zdjęcia: Chyba lepsze sa te od Asior. Quote
Asior Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 ale na moich jest za kratami... :( Jakbyś te Twoje miała w większym rozmiarze to były by OK :) Quote
Jagienka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Asior napisał(a):ale na moich jest za kratami... :( Jakbyś te Twoje miała w większym rozmiarze to były by OK :) tylko, że ja od tego faceta już nic nie dostane... ewentualnie :mad: :shake: mają nowego psa już, sąsiadom pies pogryzł dziecko i chcieli psa uspic, więc go przygarnęli... i bądź tu mądry... :-? Quote
Asior Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 noo rewela.. ciekawe co z tym zrobia jak im się znudzi albo co gorsze ich pogryzie :/ Quote
Jagienka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Sprawa ma swój koniec, jakby ktos był zainteresowany opisze na pw, nie chce pisac na forum z pewnych względów. Dziękuję bardzo Camarze i Mrówie rzecz jasna. Quote
Recommended Posts