cuciola Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 masz przesliczna chilke :) bedziemy czesciej zagladaj :) dodaje do ulubionych :) Quote
Bzikowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witamy maleńkie szczeniactwo :D :loveu: Quote
cuciola Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no i dlaczego nie ma nowych fotek? :( Quote
saya Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 oj wiecie.. pierwszy tydzień szkoły, nowi ludzie z 1 klas itp.. jakoś tak się złożyło ;) mam niewiele fotek, bo nie mogłam znaleźć ładowarki do aparatu, wstawię je pod wieczór i nadrobię braki w waszych galeriach :) na razie lecę, miłego popołudnia :p Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nowi ludzie nie są źli... To znaczy są, ale olewka :] 1 klasa GIM, czy dalej? Czy bliżej? :P Quote
Bzikowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja bym bardzo chętnie obejrzała noe Elfikowe zdjęcia! :loveu: Właśnie, 1 kl. gim czy liceum? Quote
saya Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 ja chodze do gim - 2 klasa, a zapoznawałam sie z 1klasistami ;) nowe zdjęcia wieczorem + odwiedzanie galerii - ale mam tylko jedną 'sesję', bo na dworze była kiepska pogoda, a ile zdjęć można było robić w domu? :shake: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No tak, że pogoda kiepska, to żadna nowośc ostatnimi czasy :/ Quote
madziaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 slicznota, wiecej zdjec! :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Gdzie sie podziewacie, co u Efli? :) Quote
saya Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 nowe fotki, święto po prostu^^ brak fotek wcześniej był spowodowany przeróżnymi wypadkami losowymi, niezależnymi mniej więcej ode mnie ;) ahh, pojutrze wpadnę do waszych galerii - jutro nie będę miała czasu :oops: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no nareszcie fotki :multi: śliczne :loveu: Quote
cuciola Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ale ona sliczna! kolorystycznie dobrana do parkietu :D a jakiego kija sobie sprawila :) Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Chyba wszystkie małe pieski kochają tylko kije które są od nich 3 razy większe :loveu: Dawno tu nie zaglądaliśmy a teraz wracamy :) Elfi jest BOSKA!:loveu: Quote
Loona Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Efli ma super kolorek :loveu: Będziesz ją wystawiać? Quote
saya Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 dzięki :) Efli ma super kolorek :loveu: Będziesz ją wystawiać? nie, nie będę ;) chciałam, ale moja mama nie chce, poza tym ma już 4,5 miesiąca. ciężko byłoby ją przyzwyczajać do ringówki (chodzi na flexi), a uczenie pozycji wystawowej trwałoby miesiącami. gdybym wzięła się za to wcześniej - może. ale moja mama ma niestety głos decydujący. pod wieczór nowe fotki ze spacerku, jedno już w bannerku i avatarze, a teraz nareszcie idę komentować wasze galerie :lol: Quote
saya Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 chociaż. w sumie nie mam nic pilnego do roboty, więc wstawię teraz ^^ z większości jestem zadowolona, bo było fajne światło i kolory na zdjęciach wyszły nawet przyzwoicie :) w drodze (to ma jakieś dzikie kolory, sama nie wiem czemu ;)) z żołędziem, które cały czas brała do pyszczka, wypluwała i od nowa.. Quote
saya Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 c.d. :) piach, czyli po prostu szaleństwo.. tutaj już oczywiście po (zabawie i otrzepaniu :)) tutaj z trochę dziwnym cieniem to zdjęcie b. mi sie podoba, nareszcie na chwilę przestała się ruszać :lol: i to na tyle, zapraszam do oglądania :) (ręce na zdjęciach mojej mamy oczywiście ;)) ps. kilka ostatnich fotek wygląda lepiej w powiększeniu, no ale ograniczenie na forum jest jakie jest ;) Quote
madziaaa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Efli ma super kolorek :loveu: Będziesz ją wystawiać? nie, nie będę ;-) szkoooda.. :placz::cool1: Sympatyczna psina, pełna życia i pewnie ciągle chętna do zabawy :diabloti: W jakim jest wieku? Quote
saya Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 poza tym ma już 4,5 miesiąca.tak dokładnie to 17 października będzie miała 5 miesięcy :) :cool1: o? :> Quote
natija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jejku sliczna ta twoja psinka,a to mordeczka to przekochana:) Quote
Recommended Posts