Paulina. Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ostatnie zdjęcie :loveu::loveu: Coraz bardziej podobają mi się chi :p Quote
saya Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Paulinaaa napisał(a):Ostatnie zdjęcie :loveu::loveu: taaak, wpatrzona w indyczka :evil_lol: Paulinaaa napisał(a):Coraz bardziej podobają mi się chi :p znaczy się, wcześniej ci się nie podobały? :> ja wiem, że ludzie pod względem patrzenia na chi dzielą na dwie kategorie - 'ojej, jakie słodkie maleństwo!' i 'patrz, jaki szczur, chomik, etc.. ty weź, bo mnie zaraz ugryzie, boję się!' - raczej mało osób myśli 'eph, pies' ;) ale naprawdę miło mi to słyszeć :) Quote
anetta Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Wygięła się jak kot http://i26.tinypic.com/zy953q.jpg :evil_lol: Quote
puchu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://i26.tinypic.com/21kjrcl.jpg Prawi jak żyrafa :evil_lol: Jaki ona ma obwód szyjki? Od kilku dni się zastanawiam,czy po za kocimi są odpowiednie na nią rozmiary. Quote
saya Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 do niedawna właśnie jeszcze nie - ale nigdy więcej nie kupię kociej obroży, dlatego kupiłam byle jaką czarną i ją skróciłam. nie wiem ile teraz dokładnie ma, coś koło 20cm? może trochę więcej, więc mogę kupić jej lupine/rogza/red dingo z najmniejszej rozmiarówki :) Wygięła się jak kot http://i26.tinypic.com/zy953q.jpg :evil_lol:zawsze tak pręży grzbiet jak się przeciąga ^^ eh, ja muszę jeszcze sprzątnąć i powtórzyć francuski, tak więc miłego wieczoru życzę. Quote
Mudik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A dlaczego kocie złe? A na wymiar możesz kupić na bazarku i psiakom pomóc,maja różne wzory. Quote
Pimpek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć :D http://i26.tinypic.com/21kjrcl.jpg Śliczna :loveu: A te jej oczka, wyglądają jakby były całe czarne, uroczo :razz: Quote
Paulina. Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 saya napisał(a):znaczy się, wcześniej ci się nie podobały? :> ja wiem, że ludzie pod względem patrzenia na chi dzielą na dwie kategorie - 'ojej, jakie słodkie maleństwo!' i 'patrz, jaki szczur, chomik, etc.. ty weź, bo mnie zaraz ugryzie, boję się!' - raczej mało osób myśli 'eph, pies' ;) ale naprawdę miło mi to słyszeć :) Może tak - wcześniej nie miałam z nimi styczności. Mi się podoba Twoje podejście do niej - nie jako do ozdóbki do noszenia na rękach, ale normalnego psa, którego można szkolic :p Quote
Avaloth Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 o chichuacha ! (nie wiem czy dobrze napisałam, nie bić mnie:oops:) kocham te maluszki :loveu: a Twoja Elfi jest cudnisata !:loveu::loveu::loveu::crazyeye::loveu::loveu::loveu: będę wpadać na pewno :) Quote
saya Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 to głównie dlatego, że chciałam jakiegoś owczarka/teriera. phh, mamusia zrobiła mi 'niespodziankę' :roll: ale młoda z czasem zaczęła mnie b. pozytywnie zaskakiwać - energią i pojętnością, tak więc nie porzuciłam nawet nadziei na agility ^^ (na początku nawet nie spodziewałam się, że ona 'siad' kiedykolwiek zrozumie :lol:) myślę, że z czasem wszystkiego się nauczymy :) Quote
saya Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 chester07 napisał(a):o chichuacha ! (nie wiem czy dobrze napisałam, nie bić mnie:oops:) kocham te maluszki :loveu: a Twoja Elfi jest cudnisata !:loveu::loveu::loveu::crazyeye::loveu::loveu::loveu: będę wpadać na pewno :) poprawna pisownia w nazwie tematu :) a elfi to efli :lol: dziękuję, idę zobaczyć twoją galerię ^^ Quote
Bzikowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Genialny wytrzeszcz robi :loveu: aaa ja jestem ślepa! do tej pory myślałam , ze ona jest ELFI a nie EFLI... Nie umiem czytać ;) Quote
Avaloth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 saya napisał(a):poprawna pisownia w nazwie tematu :) a elfi to efli :lol: dziękuję, idę zobaczyć twoją galerię ^^ a no tak xD chihuahua nigdy się chyba nie nauczę xD nie no postaram się..:roll: a może nowe fotencje Twojej ślicznej dziewczynki? :) sobotnie mizianka dla niej :loveu: Quote
anetak Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 sliczna psineczka szkoda tylko ze tak mało zdjęć:placz: Quote
Dominika1987 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Halo, halo... kiedy będą nowe zdjęcia ślicznotki?:loveu: Quote
Gelka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 saya napisał(a): http://i26.tinypic.com/21kjrcl.jpg Ta malutka wygląda jak istny aniołek! :loveu: Szczerze to jak tu czytam, to niespodziewałabym się, że chi mają takie pokłady energi.... Ja osobiście jestem PRZECIW noszeniu 24/h piesków na rękach, tylko z racji tego, że są małe, a to widok nieżadki niestety. :angryy: Ale, nie domyśliłabym się, że chihua mogą być takie nieumęczone... wydawać by się mogło, że są energiczne, ale jednak, że łatwo mogą się zmęczyć. A tu prosze taka niespodzianka - no... :lol: POZYTYWNIE . pozytywnie . ^^ U nas w parku właśnie spacerują 2 dziewczyny z 4 maluchami tej rasy.... :) i obchodzą z nimi CAAAALUTKI wielki uwierzcie mi - park, a te pod koniec spaceru wyglądają jakby dopiero co na niego szły i kroczą dzielnie przed właścicielkami.... niebywałe :loveu: Quote
Juszes Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Hej! Cieszę się, że trafiłam do Waszej galerii, Elfi jest przesłodka :multi: Quote
Mike i Morgan Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Fajna ta twoja psinka:loveu: Sam bym chciał mieć kiedyś takiego stworka małego :eviltong: Zapraszam do mnie na oglądniecie większych gabarytów psiaka :evil_lol::loveu: Quote
am-elle Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 śliczna mała królewna kiedy nowe fotki ?????;) Quote
Dada Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cudna ruda wiewióreczka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
cockermaister Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 http://i28.tinypic.com/2dl448j.jpg śliczności:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts