Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ah, powróciłyśmy z 2godzinnego spaceru :razz:
fotki mam niestety tylko do pewnej części, bo b. szybko zrobiła się niebywale brudna ;)
wstawię za jakąś godzinkę :)

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ona była cała błocie, a pysk miała brązowy od piasku.. po prostu nie lubię brudu :>

fotki wcześniej, bo nie muszę ich nawet poprawiać :)

za chwilkę cd :)

Posted

Ale chyba cię nie uraziłam tym "maluszkiem" :shake:
No, więc ślicznotka:loveu:może być ?? Bo jest śliczną maleńką psinką:multi::multi::multi:
A przy tym goldenie to ... kropeczka :grins: słodziutka jest :loveu:

Posted

łaciate :) łapki ma akurat umyte (+ świeżo obcięte pazurki^^), więc może coś zrobię :razz:

Ona jest prześliczna! Mimo, że wolę duże psy, na takiego słodziaka chyba bym się skusiła

też wolę duże psy ;) najmniejszy pies jakiego chciałam to był shetland/fox terierr krótkowłosy. a moja największa miłość to aussie :loveu:

Posted

chyba po raz pierwszy słyszę to na dogo :lol: stare babcie uwielbiają się nad nią rozpływać i mówić, jakie to malutki lisek ^^ ogólnie ludzie mylą ją najczęściej z wiewiórką, chociaż dzisiaj słyszałam, jak jakiś ojciec do 3letniego dziecka powiedział, że 'kto to widział koty puszczać luzem' :evil_lol:

zrobiłam sobie banner, skoro tak wam się to zdjęcie podoba (osobiście wolę inne ^^).

Posted

ja to nazywam chudością i wstrętem do żarcia ^^
szkolenie poopnie, bo zgubiłam gdzieś kliker (znowu..). skoczę przed zajęciami do zoologicznego i zaczniemy od nowa ;) tylko nie wiem kiedy, bo już mam nawalone testów :roll:

Bzikowa napisał(a):
Witam u kruszynki :loveu:
Zdjęcia są strasznie słodkie , a to oczywiście zasługa samej modelki:loveu:
Super wygląda zwłaszcza w porównaniu z goldenem.

ma też witamy :)
bah, modelka.. mogłaby się trochę wolniej ruszać ^^

Posted

czas nadszedł na fotencje ze spaceru dzisiejszego. bardzo ciepło [znaczy się, jak na luty bo i tak musiałam wziąć kurtkę od koleżanki ^^], więc pochodziłyśmy sobie 3 godzinki :razz: niestety mądra pańcia zapomniała naładować baterię po ostatnim razie, dlatego aparacik padł po 0,5 h :roll:

chyba jedyne dobre zdjęcie.

ten but oczywiście nie ma żadnej racji bytu na tym zdjęciu, ale jakbym obcięła to by brzydko wyglądało :roll:

tutaj możemy podziwiać jedną z wielu atrakcji większości pól/dróg/łąk w wwie. worki, butelki - czego tylko dusza zapragnie.

więc, na tym zdjęciu młoda niesamowicie się wykazała - pomimo przejeżdżającego rowerzysty i dwóch osób uprawiających jogging [swoją drogą nie rozumiem - błoto na wale nie wydaje mi się być odpowiednie dla takiegoż sportu :razz:] siadła, podała mi łapę, przybiła piątkę, zrobiła dwa obroty i nawet się położyła :loveu: reszta zdjęć rozmazana jeszcze bardziej niż to.

o, a tutaj to taka sytuacja jak but [tylko to zdjęcie robiłam ja, więc nie mam na kogo zwalić ^^].