saya Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 emm, nie mam za bardzo czasu, żeby cały czas siedzieć, więc proszę mi w swej łaskawości wybaczyć ;) za link do forum b. dziękuję, bo na pewno mi się przyda :) na razie jestem jeszcze trochę zajęta, zdjęcia wstawię jak będę miała możliwość ich zrobienia, czyli po powrocie do wwy.. tutaj nie mam aparatu, po prostu nie wzięłam, za co najchętniej walnęłabym się w łeb :roll: Quote
puchu Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czekamy niecierpliwie :) Btw, gdzie was można w Wawie spotkać? Quote
saya Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 glownie tarchomin. w zimie nie zapuszczamy sie dalej, bo mlodej wbija sie snieg w lapki i nie chce za dlugo chodzic, dlatego 1 spacer to max 1-1,5 godziny. jak jest cieplej, to chodzimy do parkow, na jakies laczki czy wisle :) za jakies 2 godziny bede miala fotki :) mam juz aparat, tylko jeszcze musze sie z nim zaznajomic, zrobic zdjecia, zmniejszyc [bo niestety porzadnego programu do obrobki nie mam :roll:] i beda^^ Quote
saya Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 o matko.. pod względem konfiguracji ten aparat był gorszy od mojej minolty, a zdjęcia i tak nie wyszły do końca tak ja chciałam :roll: chciałam zrobić na zewnątrz - niestety młoda już zmęczona i zbierają się chmury ;) :) Quote
agaciaaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nareszcie fotki :) http://i25.tinypic.com/55leo2.jpg cudna :loveu: Quote
Mudik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nadal słodka a masz jakieś zdjęcia całej sylwetki?. Jak ja tak rozpiera energia to moze kurs agility?:cool3::cool3::cool3: U nas sie zaczyna 3 marca.Zapraszamy! Quote
saya Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 mam, nawet z tej 'sesji', ale.. ona ostatnio czystością nie grzeszy :oops: teraz jest dość błotnisto, jak śnieg stopnieje to jeszcze gorzej, a muszę z nią wychodzić na długie spacery. poza tym jestem u dziadków, schodzi się rodzinka, znajomi, głaszczą.. kąpałam ją tydzień temu, a wolę za często tego nie robić, chociaż biała sierść to już u niej przeszłość zamierzchła :lol: może ją jutro złapię w jakiejś korzystnej pozycji, to na pewno wstawię fotki :) agility chętnie, nawet baaaardzo, tylko najpierw dużo posłuszeństwa (na tyle, że musiałam założyć inny temat żeby się poradzić ;)) jak się z tym uporam, to na pewno coś wykombinujemy :) Quote
puchu Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ależ ona jest urocza :loveu: Charakterek też niczego sobie :evil_lol: Tarchomin to troskę daleko, ale jak się zrobi cieplej, tudzież bardziej sucho to może jakiś wspólny spacerek? Ariuchny jeszcze tam nie było ;) Mudik, a gdzie biegacie? Cavano? Jakie są koszty? Quote
saya Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 pogoda pogodą, ale najpierw musimy coś zrobić z posłuszeństwem, potem się zobaczy :) Quote
Mudik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 puchu napisał(a):Ależ ona jest urocza :loveu: Charakterek też niczego sobie :evil_lol: Tarchomin to troskę daleko, ale jak się zrobi cieplej, tudzież bardziej sucho to może jakiś wspólny spacerek? Ariuchny jeszcze tam nie było ;) Mudik, a gdzie biegacie? Cavano? Jakie są koszty? Tak cavano 2 marca się zaczyna nowy kurs, na który wybiera się Deli, bo reszta juz jest cavanowiczami. info jest na stronie wypełnij formularz to sie z Tobą skontaktuje webmasterka. Ja tu za wiele nie moge pisac bo będzie ,że reklama:cool3: Quote
anetta Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja poprosze o całą sylwetke :)))))))) To nic że brudna ;) Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Efli jest bardzo ładnie umaszczona :loveu: też chce całą sylwetke! :) Quote
Waxy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Efli jest przepiękna :loveu: Śliczna psinka! Dołączam się do prośby sąsiadów piętra wyżej :razz: Quote
halgre Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :multi:[quote name='Waxy']Efli jest przepiękna :loveu: Śliczna psinka! Dołączam się do prośby sąsiadów piętra wyżej :razz: Ja też ! Już nie wstawiam mojego Dindusia, bo wprawdzie on jest najpiękniejszy dla mnie, ale widzę tu takie słodkości - że amen :crazyeye::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: nikt już na mojego nie będzie nawet patrzył.. Jaki on słodki - a pędziwiatr - nie ?? Quote
saya Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 przepraszaaam za to światło (przynajmniej wyszła dość biało :razz:), ale trudno mi zrobić zdjęcia w domu, a nie chciało mi sie zabierać aparatu na dwór ^^ jeszcze fotka z chickenem w tle :> (tutaj możemy ew. przeprosić za to, że jej nie wyczesałam i ma trochę potentegowaną sierść) Quote
puchu Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Przesadzasz! Wcale tak źle nie wyszła. Wręcz ślicznie:loveu: Quote
Mudik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pewnie,że przesadza,mała jest cudna:loveu::loveu::loveu:A fotka bardzo fajna. Quote
Kincia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sliczna sliczna sliczna :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts