Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest aneta_w
Posted

No więc właśnie. Mało Was jakoś tu. ;)

Ale psinkę masz piękną ^^

• 1 month later...
Posted

umm, żyjemy cały czas ^^
acz ja zajęta tym i owym, akutalnie mam ferie i siedzę u dziadków ;)

w skrócie: efli wyrośnięta, 9 miesięcy dumnie ukończy 17 lutego, pierwsza cieczka i linienie za nią :) wystawy - jak było tak jest, rodzicielka niet i nie pozwoli nigdy 'bo to psa męczy, ja się stresuję, nieuczciwie tam jest blabla'. co do komend, trochę umie, ale na żadne polecenia głosowe nie reaguje, tylko ruchy ręką :shake: chcę się z nią zapisać na jakiś kurs posłuszeństwa czy coś, bo łapie naprawdę szybko jak na taki móżdżek :lol: tylko nie wiem gdzie, kiedy i jak plus problemy z czasem. b. mało je, ale wet stwierdził, że skoro jest wesoła, lubi wychdzić na spacery i bawić się, to już taka jej uroda. dalej biega cudownie szybko, uwielbia długie spacery i trudno ją zmęczyć, ale w razie czego układa się i śpi ;) z psami ok, w zasadzie nie do końca wiem jak jest z suczkami w kontaktach dłuższych niż 0,5h, bo faceci ją lubią i ze wzajemnością ;) boi sie psów, nieważne czy małych czy dużych, którę pędzą na nią z dużych ogdległości, jakby chciały ją stratować :lol: spokojniejsze psy sama zaczepia. szata jej się zmienia, teraz jest ciut wybrakowana, ale zdjęć nie mam, postaram się coś zrobić w pon :)

potem poskaczę po galeriach, bo na razie musze lecieć ^^