madziaaa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 tak dokładnie to 17 października będzie miała 5 miesięcy :smile: :splat: no ładnie, wybacz, żem ślepa :lol: :cool1: o? :> jestem wystawowym maniakiem, to dlatego :eviltong: Quote
Dominiqa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 JEJUUUUUUUUUUUUUU JAKA ONA CUDOWNA!!!!!!!! :D dosłownie laleczka :D:D: jak z wystawy! :] prze slodka a jaką ma barwe tzn maśc.. nie moge normalnie CUDOWNA TA TWOJE MALUŚIEŃKA!!!!!!!! CUDOWNA! :) Quote
anetta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Przychodze z rewizyta, dawno mnie nie było a dziewczyna już tak urosła :multi: A jeśli chodzi o nauke chodzenia na ringówce to wydaje mi się że nigdy nie jest za późno ;) Podoba mi się http://i21.tinypic.com/kevmsk.jpg :))))) Quote
Kincia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dobry ;) O jeju jaka sliczna mala chi poprostu boska :loveu::loveu: A te kolorki :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ale kruszynka:mdleje::mdleje::mdleje::loveu: Quote
miumiu Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 mały śliczny skrzacik Elfi elfik :loveu: dawaj nopwe foty! jaką ona ma cidną ta maskę czarną -bardzo mi isę takie chi podobają z czarnym ryjkiem :) Quote
agaciaaa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 śliczne fotki! http://i23.tinypic.com/148enfl.jpg bardzo fajnie tu wygląda :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jej, ona mnie zachwyca! :loveu: zwłaszcza te zdjęcia z ręką pokazują całą jej maluteńkość :loveu:pozdrawiamy! Quote
Pimpek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Efli jest prze śliczna :loveu: Ta jej czarna maska :loveu: Ten jej wygląd :loveu: Ten jej charakter :loveu: Słodziutka :loveu: Quote
saya Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 dziękujemy :razz: na zdjęciach cudnie, w domu takie maleństwo.. trzeba uważać ;) właśnie przed chwilą próbowała dorwać się do czekolady i za pomocą kilku gwałtownych ruchów walnęłam się w łokieć i cała ręka mi zdrętwiała :lol: nowe zdjęcia postaram się dać jutro (ale nigdy nic nie wiadomo ^^) Quote
tusia. Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wpadałam z rewizytą :) Nie mogę się napatrzeć na maleńką :loveu:. Mizianko Quote
saya Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 wycałuję :) co tu tak pusto? :( dzisiaj byłam na spacerku z yorkiem koleżanki :) nie wiem, czy zdążę dziś wstawić fotki - ale jutro na pewno będą ;) Quote
Kincia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='saya']wycałuję :) co tu tak pusto? :( dzisiaj byłam na spacerku z yorkiem koleżanki :) nie wiem, czy zdążę dziś wstawić fotki - ale jutro na pewno będą ;)[/quote] Z yorkiem powiadasz :cool3::cool3: Szybko wstawiaj te fotki :loveu::loveu: Quote
saya Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 taak, z yorkiem i jeszcze jedną koleżanką, tylko ona już bez psa ;) wstawię potem, z góry przepraszam za jakość - aparat był jaki był (mój padł po nagraniu 2 filmików), światło jakie było, jakie było.. i ogółem zdjęcia, na których są razem, są okrutnie rozmazane - no ale potem będą filmiki :D Quote
Kincia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='natija']no czekamy:cool3: wstawiaj:cool3:[/quote] Własnie :diabloti::diabloti: Quote
saya Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 ale niestety dzisiaj nie będzie, nie mam czasu :roll: najpierw szkoła, potem trochę na chórze, godzinka z historią, nauka gry na flecie, potem byłam u koleżanki.. teraz jeszcze idę się myć, a następnie fizyka do 23.00 i pobudko o 6.00 - jutro po szkole naprawdę postaram się coś dać ;) Quote
natija Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 i ja tez czekam,mam nadzieje,ze jutro uda Ci sie znalesc chwilke ;) Quote
Recommended Posts