Klementynkaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 dziś wracając z pracy spotkałam na DTŚ w Rudzie Śl. dobermana, z pomocą miłej pani i jej kanapek wsadziłyśmy ślicznego do samochodu i zawiozłam do w ostatnią podróż do lecznicy :-( niestety, było już za późno na pomoc, jedyne co mozna było zrobić to skrócić cierpienie :-( TUTAJ kilka słów więcej. Quote
ma_ruda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 To smutne, że musiał odejść za Tęczowy Most właśnie wtedy, gdy znalazł Ciebie i może szansę na lepsze życie, gdyby był zdrowy:-(. Dzięki Tobie mógł przynajmniej spokojnie przekroczyc tę granicę. Może jednak ktoś go szuka? trudno mi uwierzyć, że ktoś pozbył się chorego psa. :shake: Quote
amikat Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 i jeszcze tak: Ten pies jak sądzimy miał dom. Jego siersc, pazury, łapki, uszy - nie wskazywały na to ze sie błąkał długo, ze uciekł. Uważamy ze ktos o wyrzucił bo leczenie jest kosztowne a uzienie i "UTILIZACJA" zwłok takze. Szukamy KOCHAJACEGO :angryy: własciciela. Szukamy przez Rudzkie lecznice, gazety i regionalna telewizje. Moze ktoś dobeczka zna, moze ktos go spotykał? Pomocy!!! Quote
szajbus Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Biedny piesek. Mam nadzieje, że kochający właściciel się odnajdzie i poniesie zasłużoną kare. Badź szczęśliwy piesku w tej magicznej krainie za TM Quote
rebellia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dobrze, że skróciłyście jego cierpienia :( Quote
dzodzo Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 cisna mi sie na klawiature same niecenzuralne słowa...ale w niczym to juz dobusiowi nie pomoże - niech spokojnie depcze niebieskie trawy w dobermanim raju:-( Quote
aisaK Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Co za..... <*> biegaj już wolny od bólu, piesku :( Quote
amikat Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ani jedna lecznicza w Rudzie nie potwierdziła , że zna tego psa. 9 lecznic sprawdzało - i nic. Apel w gazecie ze zdjęciami - nic nie dał. CISZA... Coś mi sie wydaje ze ktoś go przywiózł z daleka i wyrzucił. Kanalie cholerne.... Życzę im żeby ten pies im stanął przed oczami w godzinie ich śmierci. Albo niech ich jego duch straszy już teraz... Quote
Klementynkaa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 w Bytomiu też pytałam u moich wetów i nic :( Quote
amikat Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Moze został przywieziony "z Polski"? A moze nigdy nie był leczony..... Quote
Recommended Posts