Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś wracając z pracy spotkałam na DTŚ w Rudzie Śl. dobermana, z pomocą miłej pani i jej kanapek wsadziłyśmy ślicznego do samochodu i zawiozłam do w ostatnią podróż do lecznicy :-( niestety, było już za późno na pomoc, jedyne co mozna było zrobić to skrócić cierpienie :-( TUTAJ kilka słów więcej.

Posted

To smutne, że musiał odejść za Tęczowy Most właśnie wtedy, gdy znalazł Ciebie i może szansę na lepsze życie, gdyby był zdrowy:-(. Dzięki Tobie mógł przynajmniej spokojnie przekroczyc tę granicę.

Może jednak ktoś go szuka? trudno mi uwierzyć, że ktoś pozbył się chorego psa. :shake:

Posted

i jeszcze tak:

Ten pies jak sądzimy miał dom. Jego siersc, pazury, łapki, uszy - nie wskazywały na to ze sie błąkał długo, ze uciekł.
Uważamy ze ktos o wyrzucił bo leczenie jest kosztowne a uzienie i "UTILIZACJA" zwłok takze.

Szukamy KOCHAJACEGO :angryy: własciciela.

Szukamy przez Rudzkie lecznice, gazety i regionalna telewizje.

Moze ktoś dobeczka zna, moze ktos go spotykał?

Pomocy!!!

Posted

cisna mi sie na klawiature same niecenzuralne słowa...ale w niczym to juz dobusiowi nie pomoże - niech spokojnie depcze niebieskie trawy w dobermanim raju:-(

Posted

Ani jedna lecznicza w Rudzie nie potwierdziła , że zna tego psa. 9 lecznic sprawdzało - i nic.
Apel w gazecie ze zdjęciami - nic nie dał. CISZA...

Coś mi sie wydaje ze ktoś go przywiózł z daleka i wyrzucił. Kanalie cholerne....

Życzę im żeby ten pies im stanął przed oczami w godzinie ich śmierci. Albo niech ich jego duch straszy już teraz...

• 3 months later...