Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie mogłam po prostu tego ogladac to okropne, patrzcie ile tam było eutanazji!:shake::-(
My w Sosnowcu tez nie mamy czym się chwalić, ale nie jest aż tak źle:-(.
Suwałczanie odezwijcie się.

Posted

Rybka ja sie o Sosnowcu wogóle nie bede odzywać:shake: ale u nas nie wykonuje sie tyle eutanazji!

jestem za tym zeby dgm sie za to wzieło..napewno jest wiele osob z tej okolicy..by zrobić przykładowe COS!

ten szczeniak z wielka raną własnie jest z tamtąd!;(

Posted

Boże...tego co tego szczeniaka kopnął tak samo bym wykopała do jakiejś wanny z parzącą wodą :/
Eh...nie no ja juz nie potrafie biedne zwierzeta

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Na początek znajdźmy dogomaniakow z okolic Suwałek:roll:

Lepiej założyć wątek o tym na psach w potrzebie bo tu nie wchodzi tak wiele osób.

Posted

straszne :placz:
ile jeszcze takich miejsc w Polsce?! :angryy:

a co do znalezienia dogomaniaków z suwałk - proponuję temat zmienić na np. "SUWAŁKI zgłoście się - obóz zagłady dla psów!"...

Posted

to jakiś koszmar może słanie jakiś petycji do tych nieludzi w urzędzie coś pomoże przecież tak nie można. To Suwalskie "schronisko" to jakieś kulko sadystów - w takich momentach wierzę że mogłabym komuś zrobić krzywdę

Posted

beatka_x napisał(a):
to jakiś koszmar może słanie jakiś petycji do tych nieludzi w urzędzie coś pomoże przecież tak nie można. To Suwalskie "schronisko" to jakieś kulko sadystów - w takich momentach wierzę że mogłabym komuś zrobić krzywdę

Petycje to dobry pomysł, trzeba zebrać ludzi:roll: